Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Takže - a massssívní spoiler - tento pořad je prioritně určen pro kardiaky. Prd vás tam rozruší, poněvadž a jelikož se nic neděje. Sekundárně pro masochisty. Sledovat porotu ve složení - řidička roku, světloplachý dement od Užgorodu, ten nejblbější z kabátů a pan vajíčko, kolotočářský to guru, není prospěšné pro normálního jedince. Soutěžící zastupují standardní vzorek slávy a peněz chtivých zběsilců, kteří očekávají, že je toto martyrium vynese až do muzikálejícího nebe. A jenom tak mimochodem neumí zpívat. Snad s vyjímkou té malé odvázané sloveny, která si dala kořku a poslala Řiťmuse tam, kam patří. Za což jí s velkorysostí vlastní každému drsnému a mega, mega,mega bohatému repákovy udělil BAN. Kromě toho mám drobné podezření - přijde mi, že některým soutěžícím (dle omezených možností mladším, hezčím a následně též postupujícím) filtrují hlásek. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dám jednu hvězdu za Michala Davida, který asi jako jediný může soutěžícím opravdu něco nabídnout. Rolincová půjde stejně brzo za katr, Rytmus leda tak někomu slabšímu nakope do…a Vojtek by měl začít přemýšlet, jak navrátit Kabátům jejich „zašlou slávu“ – teda především v mých očích, protože jejich poslední věci stojí za…Kdyby raději začala Nova a ostatní stanice natáčet konečně něco nového a hlavně pořádného! ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

I když opomenu, že tohle už tu bylo mnohokrát na tisíc nebezpečně si podobných způsobů, tak stejně je tento počin zvládnutý naprosto mizerně. Cpát tam tunu medailonků a snažit se za každou cenu hledat dojemný příběh je ubohé, i kdyby to bylo uděláno skvěle, což tady ovšem rozhodně není. Lehce vyměněná porota. Dva naprosto ubozí moderátoři, kteří už mají svoje období slávy definitivně za sebou. A kopec soutěžících bez kapky soudnosti, kteří si myslí, že takhle hloupá soutěž z nich udělá nejhvězdnější hvězdy v celé galaxii. Prosím více pěveckých soutěží už ne. ODPAD! ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu z těch největších píčovin absolutní vrchol. Nejlepší je však to, že v křeslech sedí opravdu ti, co jsou na urovní slávy všech celebrit, úplně ta největší spodina. No "úplně" jsem z nich vedle. Míša David..no budiž. Vojtek...také ještě. Ale pička Darinka a cigoš " Rytmus - Řiťhnus" Tyhle dva debilové si nezaslouží ani sedět v tom smradlavém křesle a už vůbec ne rozhodovat o tom, kdo bude mít slávu a kdo ne. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Světovou úroveň to opět nemá, ale čert to vem... O mém názoru na talentové soutěže jsem se už dost rozepsal a zůstává stejný. V podstatě je to pořád stejné, prostě zábavná pěvecká soutěž, která v televizi vypadá pěkně. A talentovaní lidi tam rozhodně jsou... Ovšem je fakt, že za "zábavu" mi je někdy drobek trapně. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama