Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (297)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Když něco riskujete jste gembler a když jste gembler, potřebujete mě......... Tenhle herní "filmový" svět mě moc neoslovil. Kamera průměrná, hudba příšerná a herecké obsazení je nevyrovnané. Po půl hodině se z toho mohla stát nadprůměrná detektivka, ale vše to končí u krokodýlů. CITÁT - Chceš je nakrmit??................ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To vám takhle v noci znuděně přepínám programy a najednou - Timberlake. Ani vlastně nevím proč, ale je mi nějak sympatickej. A bum - Affleck. S ním to mám podobně. A zajímavě se rozjíždějící zápletka o přetažení podvedeného na temnou stranu. Film na začátku, tak jo, dám to. Jo, dokoukal jsem to do konce, ale jen proto, abych zjistil, že to všechno vlastně byl jen zářivý obal, po jehož rozbalení jsem dostal jen další tuctový sandwich. Nezajímavý, kýčovitý, obsahující všechny možné žánrové a zápletkové ingredience, ale bez chuti a zájmu. Předvídatelné, nezajímavé klišé. Jen další houska na krámě, předvčerejší, okoralá, tuhá, bez chuti. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je opravdu hra na hraně. Nebo spíš tanec na hraně mezi jednou hvězdou a odpadem. Ono co se dá udělit, když tu máme nudný, unylý, za každou cenu cool film s takovými úžasnými herci jako božský Džastin Duvenblejt a jeho kolega Ben Cucflek. Rozklepaná kamera pak zabíjí úplně všechno (naprosto souhlasím s tím co napsal Enšpígl) Ale to je už jenom třešnička na zkaženým dortu. Příběh nikam negraduje postavy jsou otravný. Snad jenom scéna s krokodýli měla šťávu. No ať nežeru nebudu ještě tak zlej a pálím tomu 15% ()

Pegas1632 

všechny recenze uživatele

Nuda nuda, šeď šeď. Affleck se tváří hrozně cool, ale nějak mi to k němu nesedí. Artertonka tam je úplně zbytečná, kdyby tam vůbec nebyla na ději se asi nic nezmění, takže pouze módní doplněk. Děj se furt tak nějak vleče, nic se pořádně nestane, nic moc nepřekvapí (až snad odhalení identity "kapitána") - takže díky za 90 minutovou stopáž, víc by to fakt nesneslo. Pár fajn fórků, jinak prostě ve všem průměr - proto i mé hodnocení - průměr. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Po přečtení prvních reakcí na čsfd jsem se trochu zhrozil. Trailer se mi moc líbil a tady koukám - "jen 56%?" Do kina jsem tedy šel s jistými obavami, které se ale naštěstí po několika minutách rozplynuly jako pára nad hrncem. Začátek je krátký, stručný a velmi rychle diváka "hodí do děje". Zbytek filmu je už o hlavní dvojici Timberlake - Affleck (+ sexy Gemma jako taková ozdůbka). I zde mě oba herci usvědčili v tom, že jim jde jejich řemeslo od ruky (a Justinovi nejspíš lépe, než zpěv). Předvést by se ale nemohli bez odpovídajícího scénáře, který sice není žádnou špičkou a má pár slabších míst, ale v celku působí kompletně a tak akorát "chytře" (žádný přehnaný mindfuck jako u "Now you see me"). Zbytek filmu už se potom táhne na zavedené vlně cool záběrů peněz, párty a "mafioso" intrik, což doplněno slušným soundtrackem působilo moc pěkně. Zaručeně nejlepší částí je ale poslední třetina. "In your face, Affleck. Užij si Batmana" :D. Za mě 4* ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach univerzity Princeton v americkom štáte New Jersey a na Karibskom ostrove Portoriko. (MikaelSVK)
  • Keď Ivan Block reže rybu na svojej lodi, má na ľavej ruke rukavicu. V ďalšom zábere, keď podáva Richiemu ruku, rukavica zmizla. (megajalec)

Reklama

Reklama