Reklama

Reklama

Avenged

Trailer

Obsahy(1)

Hluchonemá Zoe (Amanda Adrienne) si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanechávajú Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Nepreberie tak k životu len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak mám to za sebou. Tož nebylo to špatné, ale pořád jsem měl pocit, že sleduji kopírku I spit on your grave z několika rušivými momenty a do očí bijícími chybami. Takže takhle je to určitě solidní brutální nářez obsahující pár opravdu pěkných killů o tom nemůže být sporu, ale nějak nesdílím nadšení většiny zdejších kolegů komentátorů, protože tohle už jsem prostě někde viděl. Ano hádáte správně nemusím snad znovu psát kde a i když se tu někteří komentujicí o sérii Plivu na tvůj hrob trochu otírají, tak nemám pocit, že by tohle bylo o něco výš pravda máme tu ten faktor nemrtvého pomstychtivého zabijáka v tomto případě oživlá mrtvola zavražděné a znásilněné ženy, ale víc mě trefilo na komoru když tyto masakry prováděla živá žena jakož to fyzicky existující osoba co ještě nezemřela. Prostě mi to přišlo realističtější a uvěřitelnější je tam větší radost a satisfakce ze zabití těch hnusných ničemů. Tady jak jsem uvedl je to drsné, brutální a nekompromisní, ale nenabízí to nic navíc. Je to něco ve stylu jako ano oni provedli hroznou odpornost pojďme se jim za to pomstít pojďme je všechny zmasakrovat ať už je to za námi. Prostě tu není žádná nadstavba jenom krvavej nemilosrdnej nářez co má sice slušný tempo a rychle uteče, ale stejně rychle i vyšumí z hlavy.60% ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Rape & revenge. Moc povedený. Sympatická holčina, která se nechtěně zaplete do honu na indiány. Možná se neměla po cestě tolik fotit a raději jet co nejrychleji za svým milovaným černouškem. Nejela, koza. Její dobrý srdíčko chce pomáhat a tak dostává co si zaslouží ,od bandy rapežíznivejch rasistů. Nakonec i (to není kudla, to je vole mačeta) píchaneček do bříška. Zoe to ale nevzdá, vstane z mrtvých jak Jeshua a do díry v bříšku si nacpe hlínu, aby se to rychle zahojilo. Červenej rukáv co se s ní probral, je mimochodem spíš zelenej a z hlíny mu lítaj sekerky rovnou do ručky. Tak se jde na věc a bodycount utěšeně přibejvá. Trochu jsem to ospoileroval, ale co už . Nadprůměrná podívaná. 80% ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Jako komediální béčko dejme tomu. Nebo kdybych byl zhulenej s partou dalších lidí, tak bych se asi solidně bavil. Ale bohužel byl jsem sám, nehulím a čekal jsem napínavý exploit. Místo toho jsem viděl jakousi lacinou krávovinku, která vyvolává spíš úsměv na tváři než napětí. 25% a ztráta času pro mě :/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Klasický“ rape and revenge, akurát obohatený nielen o nadprirodzený motív, ale ako bonus ešte aj o indiánsky. Potešil road movie úvod, ten ale nemal dlhé trvanie a už po pár minútach to sympatická hluchonemá hrdinka riadne schytala. Osobne rape and revenge príliš nemusím, na môj vkus je to až prílišná mäsiarčina, to už skôr „obyčajné“ revenge movie, kde nie je dôraz kladený na hodinové mučenie a znásilňovanie. Záporné postavy v Savaged sú patrične odporné, čiže im prajete bolestivú smrť, čo je v rape and revenge dôležitý faktor. A nakoniec aj skutočne bolestivo zomrú – gore je nadpriemerné. Za mínus by som označil nelogické jednanie postáv (prečo na ňu nezacúvali?), istú béčkarskú pachuť/príchuť a už spomínaný fakt, že ma tento pod-žáner nebaví. A povedzte už niekto filmárom, že motorová píla je jednou z najnepraktickejších filmových zbraní na svete. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ještěže jsem si po chvíli všiml té velké nadsázky, se kterou filmaři tohle dílko pojali (Byla tam, že jo? :-), protože toto je fuckt jedna pořádná jízda, brutální, krvavá, odpíchnutá a taková správně nasraná- prostě taková, jaké má Ramirez rád. Velký plus za hlavní, mírně shnilou, hrdinku, ty drsný držky házela obstojně, stejně tak sebranka jižanských buranů, kteří její zlost pocítí na vlastní... střevo, byla fajná. SPOILER: Jen ten její přítel, holka mu zachrání krk a on jí za to poleje benzínem a podpálí, tomu říkám vděk... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal počas roka 2012 v blízkosti bývalej bane na zlato pri Los Angeles. (misterz)

Reklama

Reklama