Reklama

Reklama

Avenged

Trailer

Obsahy(1)

Hluchonemá Zoe (Amanda Adrienne) si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanechávajú Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Nepreberie tak k životu len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ještěže jsem si po chvíli všiml té velké nadsázky, se kterou filmaři tohle dílko pojali (Byla tam, že jo? :-), protože toto je fuckt jedna pořádná jízda, brutální, krvavá, odpíchnutá a taková správně nasraná- prostě taková, jaké má Ramirez rád. Velký plus za hlavní, mírně shnilou, hrdinku, ty drsný držky házela obstojně, stejně tak sebranka jižanských buranů, kteří její zlost pocítí na vlastní... střevo, byla fajná. SPOILER: Jen ten její přítel, holka mu zachrání krk a on jí za to poleje benzínem a podpálí, tomu říkám vděk... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě spíš "death & revenge" s nadpřirozeným prvkem. Ten obstará nasraný duch indiána, který se vtělí do schránky mrtvé dívky a začne dělat krvavou paseku. Samozřejmě mezi grázly, co si to zaslouží. Jejich partička se tak záhy a téměř geometrickou řadou začne tenčit, protože mstící se livingdead hrdinka dokáže být opravdu nemilosrdná - na mrtvolu až nevídaně akční. A vám nezbývá, než jí držet palce. Rychlý spád, „badass“ záporáci, explicitní brutalita. Přerod z té nejčistší nevinnosti na červy prolezlou a rozpadávající se mstitelku mě zkrátka dostal, tudíž odpouštím i těch pár nezvládnutých scének. Paráda, jsem nadšen! P.S. Mně péro sice nestálo, ale dobrý film poznám. A tenhle, v rámci subžánru, rozhodně dobrý je! Díky za pozornost. ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Tož to mňa to bavilo... nejde o klasický hixploit revenge thriller, ale o klasický hixploit revenge horor... Americký južania a správni katolíci sú na nevinnom love červených cigáňov, keď tu zrazu ide okolo hluchonemá liberálka na krásnom Pontiacu. Ako správna yankeeovka a proklamátorka emancipácie sa pokúsi rudochom pomôcť. Samozrejme katolíci z juhu sú nasratí, že im berie večeru a preto ju unesú. Napriek tomu, že je to defka zlodejská, usporiadajú jej romantický večer v pätici. No a samozrejme nespokojná defka sa rozhodne pre pomstu. Problém nastane v tom, že sa pri odchode sama pár krát nabodne na lovecký nôž dlhovlasého miništranta a ten ju v návale paniky pochová. Už ju jaksi žerú červy, keď tu zrazu z ničoho nič príde obecný feťák (rozumej šaman) a oživí ju... samozrejme, ako to už býva, má to svoje muchy a do jej tela sa dostane duch nejakého ultraľavicového náčelníka, ktorý vo forme blonďatej zombie chodí a likviduje rehoľníkov, ktorí sa previnili akurát tým, že slečne ukázali svoju povestnú južanskú pohostinnosť.... vzhľadom na námet filmu nie je moc čo vytýkať, dokonca aj naplnil kvótu aspoň jedného negra na film, takže mne táto jednohubka na večer sadla viac než príjemne. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Svěží vítr skalpy cuchá, bílí červi lezou z ucha." Nezkrotný duch porobených indiánů versus fakt velké koule bílého muže plus mínus svázaný černý muž úpící nikoli pod bičem, ale pod rape (not yet) revenge kydy kovaného rasisty, to vše prošpikováno humorem černějším než sušené bizoní lejno, sexy bílým masem prolezlým červy, indiánským útokem z televizní obrazovky, nečekaně zábavným šípem v krku a s finále ohnivějším než sklenice ohnivé vody s příchutí apačské krve a romantickým chuťovým ocasem. Welcome to New Buran's Mexico and enjoy it! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Film je jasnej ... brutální, krvavej "rape and revenge" exploitation ... V hlavní roli fakt dívčina typu nevinost sama" .. A banda šílenejch hazlů, kterým přejete jen to nejhorší ... Film je namixovanej více subžánrama ,což může třeba i nepříjemně překvapit, ale není to nic hroznýho ... MASAKRY, BRUTALITA, KREV, NÁSILÍ ... to je tento film... Jen pro otrlé diváky!! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal počas roka 2012 v blízkosti bývalej bane na zlato pri Los Angeles. (misterz)

Reklama

Reklama