Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Včera večer jsem měl jedno veliké, až skoro obrovské dilema. Dívat se na čutálisty a nebo si pustit tento film? Zvolil jsem variantu B a teď už vím, že jsem udělal velmi dobře. Mazel v podání Kima Kolda měří něco kolem dvou metrů a odhadem váží něco kolem 120 kg. Záda má jako přistávací dráhu na letadla, sílu jako býk, jen s tou svoji maličkatou, uřvanou vlastní mámou, s tou si chudák nějak neví rady. Místo soutěže do Německa, o které svojí matičce zalže, odlétá do Thajska, s pevným odhodláním najít si tu vysněnou ženu, která by ho doprovázela životem, což samo o sobě v téhle zemi není žádný problém, jen to chce najít takovou, se kterou by tomuhle dřevorubci, se srdcem na dlani, bylo opravdu dobře. Velmi slušné čtyři hvězdy s přihlédnutím k již zmíněné muskulatuře hlavního hrdiny, hudbě a také k celkovému vyznění snímku, které je velmi přirozené a nenucené. Je to taková variace na podobný severský film Číňan, s poněkud jiným koncem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můžeme se dohodnout, že ten vztah ještě dneska skončíš?" Být pod vlivem manipulativní matky není žádný med, ale dá se to zvládnout. Tedy pokud člověku netáhne na čtvrtý křížek a v mysli se mu nezačne klubat podivná touha po vlastní rodině. A to se právě stalo mamánkovi Dennisovi, pro kterého žádné dveře nejsou dost velké, žádná lednička dost plná, žádné zrcadlo dostatečně vyčištěné a žádná thajská štětka dost zajímavá. Dennis je však rozený dobrák a tak jsem mu vstřícnou náruč přál mnohem víc, než v prologu, který zakončil pokorným stulením se k mamince. Dennis nám zkrátka dospěl a i když stále není příliš komunikativní, tak mé sympatie si tentokrát získal. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Milionkrat obohraty pribeh o plachom chlapikovi, ktory aj v pokrocilom veku zije stale s mamou a boji sa osamostatnit. Netradicnym aspektom je, ze to nie je chlapik s velkou nadvahou, ale giganticky namakany kulturista. A tou druhou vecou, ktorou sa tento film odlisuje je to, ze je natoceny tak civilne az pôsobi ako dokument. Na jednej strane vdaka tomu jednotlive sceny nefunguju az tak dobre ako by fungoval klasicky film s kvalitnymi hereckymi vykonmi, ale na druhej strane tato artovo dokumentarna forma ma tiez nieco do seba a niekolkokrat som v uzase sledoval, co sa deje. Vysledok je taky zvlastny. Druhykrat si film nepozriem, ale za jedno pozretie stoji. 7/10. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Celovečerní verze, krátkometrážního "Dennise", kde se nesmělý, 40-letý panic, žijící se svou matkou a vášní v kulturistice, rozhodne vydat do Thajska, odkud si přes nepřízeň matky, přiveze nevěstu a možná i najde odvahu se osamostatnit. Kold je fantastickej a jeho výraz raněného štěněte nasazený na tělo dvoumetrového chodícího tanku, je nezapomenutelný. Nevím, jestli mu po tomhle uvěřím padoucha v nejnovějším díle "Rychle a zběsile". ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Romantický příběh ztvárněný tak jak nemám rád , ale nadruhou stranu tohle nehrálo tak úplně na city aspon to tak na mě působilo a mělo to takový nepřeslazený příběh . Jen jednoduchost , neherce , kteří se hezky ukázali a atmosféru která byla sice depresivní , ale v tomto případě působila na film dobře ne vynuceně . ( 9.7.14/MAC ) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)
  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)

Reklama

Reklama