Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ááááá, stará dobrá klasika. Stallone jako scénárista nezklamal a naservírovali nám s Feldrem Jasona coby policistu-vdovce, který dostane do kriminálu motorkářský gang a odjíždí s dcerkou na rok relaxovat na venkov. Jenže jak už to tak bejvá, čert nikdy nespí a policajt je ve službě pořád. Střílení, bouchání, mlácení, autonahánění a zmalovaná Winona. Všechno co jsem chtěl, jsem dostal. A kdo čekal něco jinýho, je tele. 80% ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Jasně, že to bylo opět těsně pod hranicí únosnosti, ale taková zářná jména jako Sly, Isham, Statham, Franco, poslední jmenovaný v poněkud netypické roli úlisného záporáka, mě holt vždy nějak ukecají i beze slov. Jason kromě nasraného pohledu dost často "sekal hlavy", takže nač kritizovat a hledat blechy. Holčička se chovala statečně a byla moc milá a krormě akce došlo po Slyovsku též na pár kořeněných i vtipných scén jako např. v závěru: "Budu na tebe čekat." Já taky, na další podobné role a filmy mnou milované a opěvované. ;-) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jason Statham tisíckrát stejně. Homefront má sice hodně hustej název, kterej mi v paměti určitě nějakou chvíli uvízne. Také mu scénář napsyl Sly. Na druhou stranu si ale myslím, že scénář k tomuhle filmu nebylo zase tak těžký napsat. Jason tady hraje tajnýho, kterýmu fízlové poserou operaci uprostřed nějakého motorkářského kartelu a syna šéfa tohoto moto klubu rozstřílej napadrť. On uteče, změní identitu, jenže oni si ho stejně najdou a chtěj mu řádně naložit. Jenže to by nesměl bejt Jason, který ze všeho unikne, všem natrhne prdel a ještě u toho nehne ani brvou. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jason Statham by si měl konečně vybrat kam, že se bude ubírat jeho další kariéra (teda kromě kouření vocasů v Expendables to mu schvaluju) protože se mu evidentně ani po těch posledních proserech tu správnou cestu najít nepovedlo a Stallone by se měl držet svého prohlášení o tom, že se už bude do budoucna věnovat výhradně herectví a pro příště si psaní podobně infantilních scénářů odpustit. Nejedná se sice pravda v tomto případě o podobnou chujovinu typu Parker nebo Redemption kterou by našinec nejradši po 10 minutách vypnul, ale nelze ani mluvit o nějakým kroku kupředu. Máme tu zkrátka naservírovaný takový rodinný drama občas pročísnutý nějakou tou akcí která je, ale zase naprosto neuvěřitelně napřesdržku natočená, že v ní prostě není lautr nic vidět. Plusem je Stathamova dcera která je celkem ok čímž myslím, že hraje celkem přirozeně a není prototypem typicky émerickýho dítěte kterýmu bych nejradši po 5 minutách šlápnul na krk jako např dcerce Tatuma ve White house down. Ani se tu Jason nesnaží kupodivu tentokrát předávat nějaký extra poselství, teda krom toho, že hrát prostě neumí a přes noc se to nenaučí, ale je to pekelná nuda a jak už jsem vzpomínal když už příjde nějaká ta akce, tak je po technické stránce těžce nezvládnutá a nepřehledná. James Franco jako záporák je určitě zajímavá volba, ale s tím pidi prostorem co tu má z toho nemůže nic extra vytěžit ani kdyby opravdu chtěl. A propo on moc nechce prostě tak nějak celkově zapadá do nevýrazný šedi tohohle filmu. Takže určitě to totálně neodjebu, ale ani nad tím nebudu jásat. Počítám z kritikou, protože očekávám, že i přes mé nepochopení bude tento film zcela jistě dobře hodnocen a ten debil Wacoslav1 prostě nechápe hlubší poselství posledních Stathamových veledíl a tudíž je nemůže ani patřičně docenit. Každopádně to neznamená, že by se na mém postoji něco změnilo. 30% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Takovej klasickej "buranskej akčňák". Statham přijede s dcerkou na vesnici začít nový život po nepovedeném policejním zátahu. Samozřejmě ve stylu mistra Seagala vše umí, zná a umí se výborně prát. Z maličkého nedorozumnění vznikají větší a větší konflikty, a tak je chudák tatík nucen používat násilí častěji a častěji na místních provokujících buranech ... Nevím, koho to baví víc, jestli Stathama, nebo střihače, ale chvílemi jsem fakt nepostřehl, co komu vlastně udělal ... Od druhé poloviny je film docela napínavý, protože opět klasicky, když šmejdi zjistí, že nemají na něj, tak jdou po jeho malé dceři. No a to ho samozřejmě nasere ještě víc ...Herecký výkony dobrý, záporáci výborní - fakt serou člověka od začátku, hodně akce po celou stopáž, což bylo asi to nejlepší, bohužel dost sestříhaný fighty, ale účel plní pro potřeby filmu dobře, takže jsem to tvůrcům tentokrát i docela odpustil. Hodně příjemnej další Stathamův zářez ... kdo ví kam ... nebo nářez ... :-) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Sylvester Stallone vyhlásil, že jeho scenár mal byť pôvodne scenár k piatemu pokračovaniu Ramba (1982). (GAZ789)
  • Inspiraci filmoví tvůrci čerpali z knihy "Homefront" Chucka Logana. (Conspi)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama