Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nečakane civilné a s uveriteľnými postavami (výborný James Franco), takže ani nevadí, že počas prvej hodiny Jason iba občas niekomu zláme hnáty alebo ho šmarí ksichtom do okna auta. Práve naopak, vďaka tomu budovaniu vzťahov to celé dobre graduje až k napínavému a riadne krvavému finále. Veľmi fajn stathamovka. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Kde jsou útočníci? - Mrtvi. Opravdu? - Věřte mi... '' ------ Stokrát ohraný námět... Stokrát ohraný Statham. Policista jde do ústraní aby se v klidu věnoval rodině, jenže gangsteři se dozví kde je a jedou si pro něj. Mají totiž nevyřízené účty. V tomhle případě je to tlupa rozzuřených motorkářů. Originální! Jenže jako vždycky mají smůlu, že ten polda není strážmistr Topinka, ale Jason Statham. Ten zná hmaty, chvaty, obraty a tak to mají gangsteři blbé. Lekterým po střetu chrupne chrupavka. Asi kvůli citům je do filmu namíchaná zápletka s dcerkou a zemřelou maminkou ... Film fakt ničím nezaujal snad jen krásnou lokací ve které stál dům... Dávám za dvě navrtané žárovky. * * ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Za posledních několik let, rozhodně jedna z nejlepších Stathamových sólovek. Film nepřináší nic nového, (bývalý policajt, který se v utajení snaží vychovávat dcerku a vyhýbat se problémům) ale vše známé podává přijatelným a zábavným způsobem a Statham je málokdy takto charismatický. O akční jízdu se ale rozhodně nejedná. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŘEKNI MI, ŽE VÍŠ, KDE TEN ZKURVYSYN JE…“ /// Statham vs. drogovej sráč, kterej přišel vo fracka (z toho plyne ponaučení – když sejmeš parchanta, sejmi i fotra!). Jasone – kurva ty válíš! Super ruční práce, taky Franco nám dospěl… pravda, to vodhalení (jaký? Nebuď zvědavej a mazej do kina! Aha… tak se na to vyser…) je trochu pitomoučký. A s pochybnejma berličkama se nám postupně trhá pytel…, ale co, má to slušný tempo, svině jsou sviňský, Jason drsnej… a snažím se (kurva fakt se snažím!) nemyslet na to, že se chovaj kreténsky. Když vono to nejde. NEJDE! Strašně mě to sere, páč tohle je po dlouhý době suprovej Statham! Jako – drama, to vono to je! Můžu za sebe říct, že Franco dostal přes držku i silou mýho vzteku. A já když se naseru… takže co vlastně čekáte? Som z toho volaký zmetený… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2006 napsal Chuck Logan, číst nebudu. 2.) Chcu vidět, jak se tváří šéf motogangu při informaci, že jsem mu (před chvílí) zmenšil gang. 3.) Thx za titule ,,.Bac.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Takovej klasickej "buranskej akčňák". Statham přijede s dcerkou na vesnici začít nový život po nepovedeném policejním zátahu. Samozřejmě ve stylu mistra Seagala vše umí, zná a umí se výborně prát. Z maličkého nedorozumnění vznikají větší a větší konflikty, a tak je chudák tatík nucen používat násilí častěji a častěji na místních provokujících buranech ... Nevím, koho to baví víc, jestli Stathama, nebo střihače, ale chvílemi jsem fakt nepostřehl, co komu vlastně udělal ... Od druhé poloviny je film docela napínavý, protože opět klasicky, když šmejdi zjistí, že nemají na něj, tak jdou po jeho malé dceři. No a to ho samozřejmě nasere ještě víc ...Herecký výkony dobrý, záporáci výborní - fakt serou člověka od začátku, hodně akce po celou stopáž, což bylo asi to nejlepší, bohužel dost sestříhaný fighty, ale účel plní pro potřeby filmu dobře, takže jsem to tvůrcům tentokrát i docela odpustil. Hodně příjemnej další Stathamův zářez ... kdo ví kam ... nebo nářez ... :-) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Inspiraci filmoví tvůrci čerpali z knihy "Homefront" Chucka Logana. (Conspi)
  • Sylvester Stallone vyhlásil, že jeho scenár mal byť pôvodne scenár k piatemu pokračovaniu Ramba (1982). (GAZ789)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama