Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

KofiAnnan 

všechny recenze uživatele

„Nazdárek zlato, nazdárek lásko, nazdárek moje fešando“. Původně jsem dala 4*, ale tenhle seriál má tak geniálně chytrý vtipy, že to musí být jedině za plný počet. Čím vícekrát jsem to celé shlédla, tím víc to miluju. Pokud jste vyznavačem sdělování krutých životních pravd humornou formou tak Brickleberry je přesně trefa do černýho. ()

teplic 

všechny recenze uživatele

Po prvej epizóde to vyzeralo nádejne, no ono to tak neskutočne okato kopíruje McFarlanove seriály až ma to prestalo baviť a mal som pocit, že sledujem len jeho ďalší projekt, ktorý zbúchal na kolene pri sraní a skúša ním moju trpezlivosť. Schéma postáv a ich vzťahov je úplne rovnaká ako vo Family Guy a American Dad (a čiastočne aj Cleveland Show). Máme kvázi hlavu rodiny/idiota, jeho antropomorfného kamoša, lezbu, z ktorej si všetci robia prdel, krásavicu, ďalšieho idiota a černocha. Vychádza asi každý piaty punchline, nekorektné vtipy často sú len preto, aby boli. Silené a nijaké. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelná nekorektní televizní fraška, plná klišovitých, ale setsakra vtipných a zábavných momentů. Této směti politických, filmových i hudebních narážek již může konkurovat pouze South Park. Mluvící medvěd, který zcela bez jakýchkoli problémů patří do nesourodě sourodé rodinky multikulturně založených rangerů, vůdce parku, jehož nejlepším přítelem je upřímnost v momentech, kdy by člověk radši neznal jeho osobité názory, nezávislý černoch s vlastními ideami o životě, hlavně o tom sexuálním, nová rangerka s hanebnou i úspěšnou minulostí, věčně životem klamaná lesbička/mužatka a hlavně Steve. Ten je jen jeden a na jeho stupidní snaze jít si za svými nemožnými sny stojí má obliba k této kreslené ptákovině. Popravdě díky bohu, že seriál má jen 3. série, jinak bych se musel začít hrabat svědomím, zda chci svůj volný čas obětovat právě tomuto televiznímu zjevení. ()

D.Newman 

všechny recenze uživatele

Nedokážu rozpoznat, jak moc jsem zaujatej tím, že jsem si zkrátka už velmi oblíbil všechny postavy a nebo je to opravdu tak dobré.. Tak či tak, líbí se mi to více než Paradise PD i víc než Griffinovi či Americký táta.. Důležitá věc! Je nutný tomu dát chvíli čas.. Po prvním dílu si říkám.. "Co to je zase za přehnanou trapárnu alá poslední serie Simpsonů.." Druhý díl malinko lepší, ale pořád jsem měl tendenci smazat celou serii co jsem právě stahnul.. No ale zkoukl jsem asi 4 díly a říkám si, že tomu teda ještě dám příště šanci... No a další díly jsou čím dál tím lepší.. 2. a 3. série jsou pecka!!! A Ethel... To je úplně největší animovaná hyperkost...=) ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Bezbrehé až do trápna idúce vykrádanie MacFarlanea, Stonea s Parkerom a aj Hannu s Barberou znamená, že počas celého seriálu sa nemožno ubrániť tomu dojmu ´´však to všetko som už niekde videl, ale vo vtipnejšom podaní.´´ Brickleberry je má však jednu výhodu a tou je minimálny rozdiel v kvalite jednotlivých dielov, tu sú všetky rovnako slabé. Veľká škoda, že Comedy Central nedal do placu radšej nové diely Ugly Americans, ale venoval sa tejto biede produkovanej trápnym Toshom. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Bačkory, které má obuté Woody, odkazují na epizodu Squabbits (2012). (Duoscop)
  • V této epizodě se objevuje past vodní kostky na hlavě, která je rovněž ve filmu Saw 5 (2008). (stepan_s)

Reklama

Reklama