Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Po čtvrtém filmu už konečně mohu prohlásit, že si tato série drží sinusoidní kvalitu :-) Inu, režisérovi Peteru Avanzinovi se daří líp, jako Dwaynu Carey-Hillovi... Into the Wild Green Yonder je ze všech Futurama filmů tím nejsoudrženštějším a konečně tedy vypadá víc jako film a méně jako několik poslepovaných epizod. Na plakátové rýpání do mediálně propíraných témat už jsem se zvykl a poloinfantilní futuramacký situační humor mě snad nikdy nepřestane bavit. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Definitivní konec Futuramy nebyl vůbec špatný jak jsem očekával soudě podle ostatních celovečerních filmů. V podstatě nepřináší nic nového, což je samozřejmě to, co jsme všichni chtěli. Humor si drží standart seriálových dílů a příběh pro konečný díl byl myslím zvolen vhodně. Tak zas někdy Futuramo, třeba se dočkáme za deset let nějakého toho remaku :-) And hookers....dont forget the hookers!!! :-) ()

Reklama

krypton22 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než třetí film, o chlup lepší než druhý, víc se k tomu bohužel říct nedá. Doufal jsem v katarzi, která nepřišla, čekal jsem emoce, které se nedostavily (až na jeden moment těsně před koncem) a nebýt solidního příběhu a (konečně) několika záblesků humoru, byl by to smutný konec legendy. Snad to příště bude lepší (ať už to příště bude za rok nebo za 10 let). ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Cítím maximální pocit zklamání! Jakýkoliv díl Futuramy, jakýkoliv její celovečerní film jsem zkoukl na posezení a dá se říct, že mi nabídl v určitých chvílích pocit zábavy. Ale Fialový trpaslík je už od začátku nudný, chaotický, neuvěřitelně nenavazující, jednoduše jakoby se dva scénáristi střídali po dvaceti minutách, ve psaní scénáře. Nejděravější a nejméně zábavná Futurama, bohužel. Nebavilo mě to, nepobavil jsem se, nudil jsem se! Jakýkoliv trest by byl lepší! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zatím poslední (?) film Futurama je na jedné straně dobrý. Jsou tam staří známí, je tam zajímavý příběh i ty hlášky tam jsou. Ale co se vtipnosti týče, je to už trochu níž, než v předchozích 3 filmech. Takže, ač mám seriál rád, tomuto filmu musím udělit pouhé 4. A ten zajímavý otevřený konec jen naznačuje, že se možná ještě nějakého toho pokračování dočkáme, takže se ještě uvidí, zda Futurama řekla své poslední slovo, nebo ne. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Členkou Vrchního soudu je také žena jménem Sagal. Jedná se o Katey Sagal, neboli hlas Leely. (HellFire)
  • Vo filme odznejú pravdivé vedecké poznatky ako Gap Keeler, prstenec Saturnu, asteroid 2261 Keeler a kráter na Marse s názvom Keeler. Všetky tieto veci sú pomenované podľa astronóma Edwarda Jamesa Keelera. (Greenpeacak)
  • Věta na začátku Futuramy psaná mimozemským jazykem říká: „Lidé nás neporazí.“ Nápis v mimozemském jazyce pod horskou dráhou znamená: „Varování: Padající lidé.“ (HellFire)

Reklama

Reklama