Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Tvůrci slibují spoustu odkazů na trilogii PÁNA PRSTENŮ i jiné fantasy". Tohle bylo asi trošku problémek. První polovina filmu ještě šla, ale potom už to byla jen taková parodie na Pána prstenů. A že to byla parodie dost nevydařená, dokazuje mé probouzení u Benderova řvaní a pořád stejné pobíhání, hopsání a střílení. Tohle mělo s originalitou Futuramy hodně málo společného. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Upřímně uznávám, že nenávidím Fantasy a pošahanýho pána prdelí, ale tento film je skvělý. Jednoznačně je to zatím nejlepší film Futuramy, jsou zde povedené dialogy (už za zhození Sexu ve městě bych dal * :-D), skvělé vtipné situace, zvýšené scény se sexuálním podtextem (vrrrr!!!),ale pořád si myslím, že to může být ještě lepší, že příjde doba kdy se budete u filmu Futuramy řezat nahlas a k neutišení a naprosto bez přestávky, musím uznat, že je to blízko, protože tento film se k mému snu hodně přiblížil.Ale zatím je to to nejlepší, co jsem kdy u Futuramy viděl, takže si právem zaslouží 5*. ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Z Futurama filmů jednoznačně nejlepší. Je tu opravdu hodně velké množství geniálních frků, konečně zase skvělá hra s malými fóry, které se ocení až napovíceré. První dva filmy nebyly špatné, ale nebylo to ono, většinou vyšel skvělý začátek a pak to šlo do kytek, tohle je Futurama v plné síle po celou dobu, navíc si myslím, že závěrem vtipnost nabývá ještě na intenzitě (klokani!), 4 hvězdy dávám jen tak pro jistotu, abych to mohl v budoucnu navýšit :-). Navíc to fantasy pánoprstenovské prostředí byl skutečně výborný nápad, i když je vlastně půlka filmu z hlediska děje úplně zbytečná, ale to vůbec nevadí. Však u tvorby Matta Groeninga většinou platí pravidlo: čím zbytečnější děj, tím kvalitnější vtip. Všemocný Ateisme, dej ať je čtvrtý film aspoň stejně tak dobrý, jako tenhle...dodatek: tak nakonec ses na mě zase vykašlal! ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych se nudil, ale všechny ty nápady mi přijdou tak trochu unylé. Bojím se, že stará kadence seriálu je v nenávratnu. Parodie The Lord of the rings mi ani tak nevadí, ale tvůrci přišli tak trochu s křížkem po funuse. Všechny parodie na toto téma už měly být dávno uzavřeny, toto téma je - řekl bych - pasé. A D&D? Vždyť to není žádný nápad.. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

No konečně! Předchozí dva filmy ve srovnání s kultovním seriálem působily velmi vyčpěle a tvůrci by se za tento dlouho očekávaný comeback měli spíš stydět, ale do třetice to dopadlo konečně výrazně líp! Děj díky konstatním dávkám (tentokrát už konečně kvalitního) humoru ani trochu nenudí. Kvalitě seriálu se to stále ještě sice nevyrovná, ale laťka je tak vysoko, že její překonaní už nebude možné. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)
  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)

Reklama

Reklama