Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Sedmdesát procent filmu je opravdu bohata na vtípky ve formě několik desítek scén, a vůbec celý děj není natolik příběhový jako první díl. Ovšem nástupem do druhého světa co vypadá jako Středozem, nastane velký půlobrat vzad. Ač je to obdivuhodné tak nebyli schopni vymyslet pořádný geg na žádnou situaci ve FANTASY světě, což se vymyká mému chápání, jelikož i šašci so sou na UTUBE tento výkon dokázali. A jakoby autoři sami si byly tohoto faktu vědomi tak nakonec upustili od srandiček a zůstali u chabého vizuálního parodování situací z LOTRa, SW, Narnije atd?... Daleko lepší než 2ka, lehce horší než 1ka, a samozřejmě slabota vůči seriálu:).....spíše tak 61% ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Poměrně rozporuplný celek. První polovina mi připomínala hlavně humorem novější epizody Simpsonových, takže tak za dvě hvězdy. Pak se přesouváme do světa Dračího doupěte a to je k mému překvapení pro Futuramu živou vodou, tudíž druhá polovina za pět. Takže mi to vychází průměrně na rozhraní tří a čtyř hvězd. Nakonec dávám lepší hodnocení, ale vypadá to, že zlaté časy jsou pro Futuramu už jen vzpomínka. ()

Reklama

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Jakožto velký fanda Futuramy a Matta Groeninga vůbec netrpělivě čekám na každý nový film z poslední série. Po prvních dvou na sebe navazujících filmech jsem si Bender's Game nemohl nechat ujít. Záměrně jsem nečetl dopředu kritiku, ani obsah filmu a o to víc jsem byl zvědavý. Po klasickém začátku plném pro hrdiny typických vtípků, jsem se dostal do části, kdy se seriál přeorientuje na "parodii" na Pána Prstenů. Tato část mě poněkud zklamala, nemyslím si, že to byl zrovna originální nápad a chvílemi mě film i nudil. Celkově jsem byl poněkud zklamaný, ale přesto jsem rád že sem zase po čase mohl vidět své animované hrdiny v novém příběhu. Snad poslední díl završí celý seriál nějakým nezapomenutelným dobrodružstvým. Na 5 to nebylo, ale 4 hvězdičky přesto dávam. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Upřímně uznávám, že nenávidím Fantasy a pošahanýho pána prdelí, ale tento film je skvělý. Jednoznačně je to zatím nejlepší film Futuramy, jsou zde povedené dialogy (už za zhození Sexu ve městě bych dal * :-D), skvělé vtipné situace, zvýšené scény se sexuálním podtextem (vrrrr!!!),ale pořád si myslím, že to může být ještě lepší, že příjde doba kdy se budete u filmu Futuramy řezat nahlas a k neutišení a naprosto bez přestávky, musím uznat, že je to blízko, protože tento film se k mému snu hodně přiblížil.Ale zatím je to to nejlepší, co jsem kdy u Futuramy viděl, takže si právem zaslouží 5*. ()

KanjiVital 

všechny recenze uživatele

První půlka třetího futuramovského filmu není vůbec špatná, ale ta druhá dějová linka, parodující Pána prstenů, mi tam prostě nesedí. Možná tvůrci měli natočit místo celovečerního filmu 3 kvlaitnější epizody, protože tohle je na takový kult, jakým Futurama bezpochyp je, celkem málo. Zatím nejslabší futuramovský celovečerák. Obrovské zklámání a nuda. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • E. Gary Gygax, tvůrce Dungeons and Dragons, zemřel v roce 2008. Film je věnován jeho památce a je rovněž uveden v titulcích, i když se ve filmu objeví pouze v sestřihu z jednoho z dílů Futuramy. (HellFire)
  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)
  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)

Reklama

Reklama