Reklama

Reklama

To Kapitola 2

  • USA It: Chapter Two (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

V pokračování nejúspěšnějšího hororu všech dob, se do města Derry vrací zlo a členové Klubu smolařů spojují své síly na místě, kde to všechno začalo. Uběhlo dvacet sedm let. Nyní již dospělí přátelé se dávno rozešli a žijí vlastní životy. Mike, jediný, který zůstal v jejich rodném městě, ale svolává ostatní členy klubu domů. Přestože jsou poznamenaní hrůznými zážitky z minulosti, musí každý z nich překonat svůj nejniternější strach… a čelit klaunovi, který je nyní mnohem nebezpečnější než kdy jindy. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Už aby to bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

BoredKid

To já též. Byl by to supr výběr,páč ona je opravdu na Beverly verze teenager,velmi podobná.:) Ale nevím nic o tom(dosud),že by to bylo potvrzené. A vzhledem k tomu,že to má být až za 2 roky,tak se objeví ještě tuna růz.,navzájem si protiřečících informací.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Nevka

já sem zvědav, co zase vypustí za žvásty, v jeden řiká jedno a v druhém dni, jinde si zase pravý opak. 

na příspěvěk reagoval Nevka

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Psychor

tak jako letošní verze filmu To ? 

 

Psychor (hodnocení, komentáře)
Jakožto hororový expert Muschiettimu nedůvěřuji. It se neumístí mezi nejlepšími horory letošního roku.

 

 

 

co mi k tomu povíš ? 

na příspěvěk reagoval Nevka

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Půjde podle knižní předlohy, takže zase tak moc na tom podle mě nezkazí

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Nu.Fylyp

Nejmizernější hororový scénárista v dějinách kinematografie dotáhne It: Chapter 2 leda tak do černých čísel. Dva roky do premiéry a už nyní je zřejmé, že půjde o kasovní propadák a nejhorší Kingovu adaptaci historie.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel Psychor smazal svůj příspěvek.

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

dvojka by mohla hodiť celosvetovo tých 700-850 melónov ak sa tvorcovia poučia z chýb predošlého a dotiahnu to ešte vyššie ..myslím si, že to nebude spackané a horšie len preto lebo ide o pokračovanie ..režisér aj celý tým sa dosť snažili aby priniesli vernú adaptáciu a myslím, že to isté sa im podarí aj pri dvojke

na příspěvěk reagoval Psychor, Psychor

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Dejff_2004

Squellé!!! Ale,já to tak ňák čekal:-) Škoda jen,té prošustrované T.věže:( Ale aspoň Bob Gray zabodoval. A to si Kingův nejšpekatější výtvor rozhodně zaslouží-

FRANTACZ1

FRANTACZ1 (hodnocení, recenze)

mm13

Jedničku zatím z nějakých důvodů odkládám, ale s tímhle ať jde tedy pan režisér... do pryč.

Uživatel BoredKid smazal svůj příspěvek.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

No neviem neviem: "Chcem, aby jeho postava (Mik Hanlon) bola tou kľúčovou, ktorá ich privedie všetkých späť. Lenže to, že zostal v Derry sa na ňom podpísalo. Úprimne povedané, chcem, aby bol narkoman. Knihovník a narkoman. Na začiatku druhého filmu je Mike v podstate troska. Nie je len zberateľ informácií o tom, čo Pennywise robil v Derry, bude to práve on, kto sa bude snažiť zistiť, ako ho možno poraziť. Jediný spôsob ako ten spôsob môže nájsť, je brať drogy, aby pozmenili jeho myseľ." https://filmkult.refresher.sk/8752-Pennywise-z-hororovej-pecky-It-ovladol-kina-a-druhy-diel-nas-teda-rozhodne-neminie-Co-si-pre-nas-pripravi-do-pokracovania-v-roku-2019

na příspěvěk reagoval BoredKid, FRANTACZ1, joker30

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Matros

Netřeba. Mám 1.! vydání od laseru,894str., kde je na začátku jasně uvedeno toto-complete and uncut edition. Asi tak. To co máš ty, je to stejný (jen s tím rozdílem,že máš očividně 2.vyd.2008),akorát natáhly text jinou velikostí písma. US vydání např.TO,je taky s jiným počtem str.,lišícím se s každým dalším vydáním,ale toto jsou všeobecně známá fakta,tak předpokládám,že to pro tebe není novinka. 

Matros

Matros (hodnocení, recenze)

PKD

Moje Svědectví (The Stand) má 1053 stránek :) sežeň si nezkrácenou verzi, stojí za to.

na příspěvěk reagoval PKD

Související novinky

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

17.06.2023

Nadějně rozjetý Andy Muschietti, režisér původem z Argentiny, si v Hollywoodu udělal jméno efektivními horory Mama, To a To kapitola 2. Právě tento čtvrtek do našich kin vstoupil i jeho nejnovější… (více)

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Dvojka To v kinech zabodovala

Dvojka To v kinech zabodovala

08.09.2019

Filmové pokračování kultovního hororu Stephena Kinga To Kapitola 2 má za sebou relativně úspěšný debut v kinech. Relativní je z toho důvodu, že zatímco první film vydělal v amerických kinech za první… (více)

HORROR NIGHT v multikině Premiere Cinemas

HORROR NIGHT v multikině Premiere Cinemas

29.08.2019

Již ve středu 4. září 2019 multiplexy Premiere Cinemas Praha a Olomouc předvedou zbrusu nový koncept akcí PREMIERE HORROR NIGHT s předpremiérou hororu To Kapitola 2. PREMIERE HORROR NIGHT je filmový… (více)

Reklama

Reklama