Reklama

Reklama

To Kapitola 2

  • USA It: Chapter Two (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

V pokračování nejúspěšnějšího hororu všech dob, se do města Derry vrací zlo a členové Klubu smolařů spojují své síly na místě, kde to všechno začalo. Uběhlo dvacet sedm let. Nyní již dospělí přátelé se dávno rozešli a žijí vlastní životy. Mike, jediný, který zůstal v jejich rodném městě, ale svolává ostatní členy klubu domů. Přestože jsou poznamenaní hrůznými zážitky z minulosti, musí každý z nich překonat svůj nejniternější strach… a čelit klaunovi, který je nyní mnohem nebezpečnější než kdy jindy. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Uživatel TheWhiteWolf smazal svůj příspěvek.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Prometheus69 , Nevka , PKD

No ne tak ber to takhle, kolikrát už se stalo, že scénář zabil celý film a ať byl režisér sebelepší tak když měl na hovno scénář, tak z něj asi nemohl tím pádem nic vykouzlit. Annabelle 2 třeba ale byla hrozně průměrná... ano třeba Lights Out od toho samého režiséra by se taky mohlo na první pohled zdát, že je to průměrná, ničím zajímává, ohraná písnička, ale tam byl alespoň výborný, originální nápad, fajn postavy a celkově to na mě působilo dost dobře. To samé už nemohu říci o Annabelle 2 tam ač byla režie sebelepší, tak tomu chybělo něco... něco nečekaného, něco více děsivého. Připomínalo mi to sedmou epizodu SW ságy, který ač byla dobře natočená a držela se zajetých kolejí, tak z nich ničím nevybočovala a držela se příliš při zemi a to byl taky její celý problém.

na příspěvěk reagoval Nevka, PKD

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

PKD

Jednička byla lepší... Při sceně kdy ta holka leží v posteli... Jsem se bal i ja. :D

A příběh taky nebyl špatnej... I když to bylo utahanějsí než Oja. :)

na příspěvěk reagoval PKD

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevka

Taky bych řekl, jedina dobra scena je angery fracture... 

A pak už to šlo prostě dolu... Přetahovačka z vytahem... Ta rozpůlena ženska na zdi... Pěkně špatně poslepovanej gulaš. A opravdu infantilní scenař. :)

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Nevka

Já se na Annabelle chystal,ale pak jsem si to rozmyslel a jak jsem pak zjistil,nic se nestalo. Ale 1 je špica,ne?

na příspěvěk reagoval Prometheus69

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

To mě ne. Ale jako já,i ty,jistě víš,že sebehorší scénář,může pozvednout squelly režisér. Už se to dokonce mnohokrát stalo.:) Já tedy toho Daubermana neznám,tak mě laskavě přestaňte děsit.:)

na příspěvěk reagoval Nevka

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Psychor

No Annabelle 1 a 2 měli velice průměrné scénáře, takže s tím Daubermanem bych s tebou i souhlasil. To že dokáže špatný scénář zabít film, mě stačilo vidět třeba v Prometheusovi... nevím proč, ale vždycky se mi vybaví tenhle film ve spojení s hrozným scénářem :-D

na příspěvěk reagoval PKD, Prometheus69

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf , Nevka

Jakožto zdejší hororový expert se obávám, že jedinou strašidelnou věcí na It: Chapter 2 bude Daubermanův lobotomický scénář. Tento packal pohřbí svou neschopností každý horor, ke kterému se namotá. Muschiettiho kvality je naopak třeba ocenit, ale ani sebelepší režisér nevybuduje atmosféru na navýsost vratkých základech.

na příspěvěk reagoval PKD, TheWhiteWolf

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

PKD

Tak jednička se mi líbila (skrze příběh, sympatické postavy a atmosféru ten strach přežiju). Pokud nemá dvojka příběh vycucaný z prstu (což myslím, že podle tebe nemá), dost se na ni těším :) U ostatních horrorů je to tak, že mi ty postavy jsou dost jedno + pocit umělého strachu v životě nepotřebuji, když to řeknu jednoduše. Navíc Pennywise je super.

na příspěvěk reagoval Psychor

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Strašidelnější by dvojka mohla být více což o to, ale určitě ne v lekačkách, protože síla strachu je v samotné postavě klauna.

na příspěvěk reagoval PKD, Psychor

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Nevka

Heh. A proto je velmi veselé/funny,že jsi zde přispěl. Já (na rozdíl od tebe),horory čtu už 25 let+sleduji a nemůžu se jich porád nabažit! Co ty na to? Checht.

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

PKD

Já popravdě horrory téměř nesleduji, protože je nemám rád. IT je každopádně fajn (pro mě i tím, že v jedničce tak netlačila na pilu) :D

na příspěvěk reagoval PKD

frajcz

frajcz (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

Jo no, úchyl Patrick byl úplně předělán na naprosto zbytečnou postavu, alespoň ty pijavice ho mohli zabít, místo toho na něj skočil ten ušišlanej debílek s pokresleným obličejem. Nuda!

Související novinky

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

17.06.2023

Nadějně rozjetý Andy Muschietti, režisér původem z Argentiny, si v Hollywoodu udělal jméno efektivními horory Mama, To a To kapitola 2. Právě tento čtvrtek do našich kin vstoupil i jeho nejnovější… (více)

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Dvojka To v kinech zabodovala

Dvojka To v kinech zabodovala

08.09.2019

Filmové pokračování kultovního hororu Stephena Kinga To Kapitola 2 má za sebou relativně úspěšný debut v kinech. Relativní je z toho důvodu, že zatímco první film vydělal v amerických kinech za první… (více)

HORROR NIGHT v multikině Premiere Cinemas

HORROR NIGHT v multikině Premiere Cinemas

29.08.2019

Již ve středu 4. září 2019 multiplexy Premiere Cinemas Praha a Olomouc předvedou zbrusu nový koncept akcí PREMIERE HORROR NIGHT s předpremiérou hororu To Kapitola 2. PREMIERE HORROR NIGHT je filmový… (více)

Reklama

Reklama