Reklama

Reklama

To Kapitola 2

  • USA It: Chapter Two (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování nejúspěšnějšího hororu všech dob, se do města Derry vrací zlo a členové Klubu smolařů spojují své síly na místě, kde to všechno začalo. Uběhlo dvacet sedm let. Nyní již dospělí přátelé se dávno rozešli a žijí vlastní životy. Mike, jediný, který zůstal v jejich rodném městě, ale svolává ostatní členy klubu domů. Přestože jsou poznamenaní hrůznými zážitky z minulosti, musí každý z nich překonat svůj nejniternější strach… a čelit klaunovi, který je nyní mnohem nebezpečnější než kdy jindy. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

možný to je, nebo taky ne, je to individuální. Pade na pade, třeba u mně, byli dobré dny a byli i špatné dny, tak to prostě chodí, teď jde jenom o to, kterých dnů bylo víc, které si pamatuješ a na kterés i vzpomínáš. Jestli sou ty špatný dny silnější, než ty dobrý, tak pak je to na hovno, znám to.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

mzss1

jako McAvoy, Hader, Chastain a všichni ostatní z  party naprosto špičkový, tam nelze říct ani popel. A z Pennywise sem neměl strach, jako v jedničce, jen sem ho nejprve nesnášel a pak mi ho bylo i líto. Takže i Skarsgård úplně top. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

mzss1

první To a flashbacky mně vrátili do mých dětských let a připomněli mi spoustu věcí. Takže ta dospělá část, mi zase řekla, jaký kus cesty sem za tu dobu ušel a to je něco, v čem je tenhle film naprosto unikátní a skvělý. A pokuď ti recenzenti co to hatují, to v tomhle filmu neviděli a nebo nevidí, bože jaký to měli dětství a jaký sou v dospělosti ? 

na příspěvěk reagoval mzss1, Mr.Apache

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Mně bylo jasné, že to je Ježíš. Dá se jít po jednoduché logické ose: joint -> hipíci kouří joint -> nejstarším hipíkem byl Ježíš + mm13 píše slovensky, dost proježíšovský národ. :) 

 

A něco k filmu, překvapivě to u mě s odstupem času mírně stouplo, i když mám pořád problém s tím, na kolik generické jsou některé scény - a hlavně s tím, na kolik je to tonálně nevyrovnané (přitom přecházení mezi náladami a polohami může fungovat skvěle, viz nová Dětská hra, Krvavá nevěsta nebo Kořist). 

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

No hej, tu vyžadovaný pomer strán tomu veľmi nepomohol. Sám som si ale neuvedomil, nakoľko je moja profilovka nejasná... :-)

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

mm13

Tak ten by mě podle toho výřezu nenapadl. :-) Ani tvá nápověda nemohla fungovat, vzhledem k tomu jointu. Takže to, co jsem vždycky pokládal za čelenku, je trnová koruna. Velmi matoucí. Obal Down už vypovídá jasněji.

na příspěvěk reagoval mm13

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Manson byl nekuřák, ne?:-)

Jinak jsem taky vždycky přemýšlel, koho to má mm13 vlastně na ikonce. Můj střízlivý tip je Jim Morrison, ale úplně jist si tím nejsem. Osobně se mi vždycky vybaví Ian Astbury z The Cult, ale jsem si skoro jist, že ten to (bohužel) není.

PS: Miluju tvorbu The Cult z druhé poloviny 80. let! Alba Electric a Sonic Temple jsou jednoduše hard rockové klenoty.

na příspěvěk reagoval mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

DJ_bart

Je pravda, že už Beatles boli populárnejší než on, takže ťa z ničoho nijak zvlášť neviním... ale Manson? To si teda prehnal.

Související novinky

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

17.06.2023

Nadějně rozjetý Andy Muschietti, režisér původem z Argentiny, si v Hollywoodu udělal jméno efektivními horory Mama, To a To kapitola 2. Právě tento čtvrtek do našich kin vstoupil i jeho nejnovější… (více)

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Dvojka To v kinech zabodovala

Dvojka To v kinech zabodovala

08.09.2019

Filmové pokračování kultovního hororu Stephena Kinga To Kapitola 2 má za sebou relativně úspěšný debut v kinech. Relativní je z toho důvodu, že zatímco první film vydělal v amerických kinech za první… (více)

HORROR NIGHT v multikině Premiere Cinemas

HORROR NIGHT v multikině Premiere Cinemas

29.08.2019

Již ve středu 4. září 2019 multiplexy Premiere Cinemas Praha a Olomouc předvedou zbrusu nový koncept akcí PREMIERE HORROR NIGHT s předpremiérou hororu To Kapitola 2. PREMIERE HORROR NIGHT je filmový… (více)

Reklama

Reklama