Reklama

Reklama

Entity

Trailer
Velká Británie, 2012, 85 min

Obsahy(1)

V roku 1998 bolo v hlbinách strašidelných sibírskych lesov nájdených 34 neidentifikovaných pochovaných tiel. Ruské úrady ani po dlhom čase a dôkladnom vyšetrovaní neposkytli nijaké vysvetlenie príčiny smrti týchto osôb a prípad uzavreli. V roku 2010 sa anglický televízny štáb z programu "Najtemnejšie tajomstvá" snaží o identifikáciu pochovaných tiel pomocou média, ktoré vycíti budovu za lesom, z ktorej mŕtvoly pochádzali. Jedná sa o stavbu, ktorá slúžila na tajné testy ruskej armády. Krátko nato sa však komunikácia so štábom preruší a nikto o týchto ľuďoch nikdy viac nechyruje. Entity (Bytosť) je príbeh o tom, čo sa s nimi stalo. Pretože temný les stál iba na začiatku celej hrôzy... (peterpatrik)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další z dlouhé řady těch obyčejných a neznámých hororů.Atmosféra opuštěného vojenského objektu je výtečná, lekačky děsivé a příběh není úplně hloupý, ale jako by si samotní tvůrci s filmem nevěděli moc rady.Dohrabe se k otřepaný pointě, postavy se chovají jako kreténi a ten duch není skoro vůbec vidět.Jako veliké plus si musíte přičíst fakt, že na to, jaký rozpočet to mělo a jací úplně neznámý tvůrci to natočili, tak je to mnohem profesionálnější a zábavnější než-li Harlinův podobný Dyatlov Pass Incident.Příjemný hororový jednohubec 50%. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Entity má několik velice sympatických momentů, svižně ubíhá a občas potěší i nějaká ta lekačka. Lokace jsou vybraný fakt dobře a celé to prostě funguje. Co mě ale moc nepotěšilo je fakt, že je to celé zoufale sterilní, všechno jsme už někde viděli a konec tomu také moc nepřidá. Na jedno podívání to není vůbec špatné, celkově to ale zapadne do hromady podobných žánrovek. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ten film ... není úplně hrozný. Má pěkné lokace, dostatečnou technickou stránku. Prostě mohl to být jeden z těch slušnějších filmů, které občas někde vyjdou na DVD a téměř nikdo si jich nevšimne. Jenže ono to vůbec nijak negraduje, pořád to jede v jednom a tom samém tempu. Na sledování, zvlášť v pozdních nočních hodinách, je to úmorné... ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje spoilery. Máme tu partičku filmařů v čele s médiem, kteří se vydávají objasnit nález mrtvých těl v lese někde v Rusku. Dostávají se do opuštěné barabizny, kde na těchto lidech dělali pokusy. Film je typické béčko se spoustou hororových klišé. Když mají (nebo by spíš měli - pro vlastní dobro) být postavy potichu, tak řvou, funí a hekají. Zmizí jeden ze štábu, ostatní se ho pokouší najít prolízáním budovy a neustálím voláním jeho jména - vůbec rádi neustále na sebe volají a volaný jim neodpovídá. Film má atmosféru a je děsivý, ale trochu pokulhává v "logice" bubákovin. Máme tu jednoho nejvíc naštvaného ducha, který se chce pomstít a tak si zlost vybije na nevinných filmařích, kteří mu nic neudělali a na médiu, které je vlastně stejné jako býval on. Proč si zlost nevybil na svých trápitelích, když budovu zavírali?... Tři hvězdy s odřenýma ušima. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Viděno na čtyřikrát :) To už o něčem asi svědčí...tak úplnej děs to není je tu vidět že se tvůrci snaží mít cool film a snaží se být strašidelní a snaží se natočit super duchařinu..no a snaha se cení ne? Hm...někdy se moc ocenit nedá jako zrovna tady. Film totiž je neuvěřitelně nestrašidelnej a jelikož nebyly prachy tak když se točí duchové blbne kamera takže uvidíte leda tak PRD. Prd je sice také jakýsi duch ale trochu jiného ražení než v tomto filmu a určitě Vás nestraší pokud Vás teda nepřepadne ve výtahu. Takže tu máme další film co mohl být fajn jenže není. Vše zachraňuje konec kdy na moment nakoukla atmosféra jak že se všichni máme nechala nám jednou přejet mráz po zádech a se slovy : To je pro dnešek vše zase odkvačila a na své místo dosadila titulky. Konec ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama