Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velká část filmu se odehrává v nákupním centru v čase Vánoc. Prolnou se tu příběhy čtyř přátel, kteří zde pracují. Jedním je optik Tomáš (Richard Krajčo). Vystudovaný oční lékař má rád volnost a ženy, žije v obytném přívěsu na poli nedaleko obchodního centra, kde se prohání jeho kůň. Hezká Nina (Vica Kerekes) balí dárky ve stánku a provokuje výstředním oblékáním i přidrzlou otevřeností. Jejím krédem je nemilovat, aby nemohla být zraňována. Ráďa (David Novotný), nejstarší z přátel, pracuje v supermarketu jako manažer prodeje a bydlí s početnou rodinou v malém bytě. I když ji má rád, někdy by nejradši od toho chaosu utekl někam daleko.Zajíc (Jakub Prachař),čerstvě vystudovaný herec, marně obchází castingy a vlastně málokdo ví, jak se doopravdy jmenuje. Všichni ho vnímají v kostýmu ušáka, který rozdává dětem balonky. Každý z našich přátel má své touhy a sny a právě Vánoce jsou časem, kdy se mohou plnit. Dejme šanci zázrakům! Copak se pohádky nemohou žít? (Falcon)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Jo a ještě jsem zapomněl: Znovu a potisící jsem nasranej na zvuk a drmolení českejch (slovenskejch) herců a hereček. To je jako nějaká nová škola, nebo si polovina českejch tvůrců a zvukařů sedí na uších?

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Některý scény jsou úplně na palici. Pokusy o humor nefungujou vůbec. Divný postavy s divným chováním. Já už mám nějak těch prázdnejch vykořeněnců, co netušej, co s vlastním životem, plný zuby - český scénáře jsou jich už přeplněný. Mnohem víc mě bavěj filmy vo lidech, který vědí, co chtějí a jdou za svým cílem / snem. Takže - u mě špatný. Dvě hvězdy.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Parádní film. :) Tak nějak pro mě patří k Vánocům a rád si ho pustím po roce zase. Nic světoborného, ale Krajča mám rád a tohle mi prostě sedne. :)

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Pozdě. Vzhledem k tomu, že jsem byla mimo Opavu, tak jsem si nevšimla, že údaj zde je mylný. Bohužel jsem se spletla a film se již vysílal 16. července. Spletla jsem si to s vystoupením zpěvačky Kristiny, která ten den vystupuje od 19. hodiny (a já u toto asi nebudu :(( ). Omlouvám se, snad nikdo nespoléhal na tuto mylnou informaci.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Kdo chce mít i přes parné (momentálně :) ) léto Vánoce, 24. července je dostanete. Na dolním náměstí v Opavě od 21. hodiny se bude film promítat v rámci akce Opavské kulturní léto. Ale vážně, taky jsem kulila oči, kdy jsem to četla :)

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

Skarface

to jsem rád (o=´

 

mimochodem, trocha bulváru, je docela "zábavné", že Krajčo hrající postavu muže, který (pseudospoiler) spí jen s vdanými ženami v reálu přebral manželku kameramana, což je sama Babinská (o=´

dawe03

dawe03 (hodnocení, recenze)

tak dnes po 10 letech vyrazim do kina. Ne ze by me ten film nejak lakal, ale nemam co delat a v tom nasem zaostalem kine dnes nic lepsiho neni, tak snad nebudu litovat :)

na příspěvěk reagoval Ampi

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

beba789

nehledě na to, že o předních českých hercích by měl člověk, dělající recenze mít přehled, zvlášť když jsou dlouholetí členové národního

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Tom_Lachtan

No, ale tak, když už točím videorecenzi tak si to do předu připravím, a né aby tam pak půl minuty přemýšlel, kdo je hlavní zpěvákem v kapele Kryštof a ve finále ještě prohlásil, že jeho jméno je Kryštof :D

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

Ampi

Ampi (hodnocení, recenze)

Skarface

Vesmírné lodě, gigantické roboty, prsaté mutantky s dvoumetrový jazykem a přestřelky s bezednými zásobníky nečekej.

Ampi

Ampi (hodnocení, recenze)

Po schlednutí si myslím, že je to dobrý film. Ano není to na Oscara, ale rozhodně to zase trochu vybočuje z řady český filmů podobné kategorie. Mám dojem, že někteři uživatele zde mají filmovou čechofobii. Chápu, že pokud je partnerka vytahla do kina na český film natož tvařicí se jako romantika, tak mu automatický hazí odpad, protože by radši šli i na jakýkoliv film - třeba Transformeři dokonce by snad šli na filmy od společnosti Asylum(Transmorfeři, Sharknádo, Terminátoři) než aby šli na český film. Někdy i bez uražky uplně hloupý film z ciziny je na tom lépe než český film. Každý film ze země dobré kinematografie není dobrý a každý český film není špatný.  

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

anti.rybka

anti.rybka (hodnocení, recenze)

Tak těžko soudit jaký bude film, ale je jasné, že bude mít velkou návštěvnost v kinech a to díky Krajčovi a propagaci z turné Kryštof. Skupinu mám ráda a tak doufám, že lákají lidi na skvělý film. Samozřejmě na české poměry kvalitní film. 

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Dolik13

Nápodobně. Nečekám, že mě to rozbrečí jako písnička, ale snad to bude stát za to, bude to taková příprava před tím než půjdu na jiný film, co bude v kinech hned další týden a který už dlouho očekávám :)

Dolik13

Dolik13 (hodnocení, recenze)

Na ten film se chystám jen kvůli písničce CESTA od skupiny Kryštof a Tomáše Kluse. :D 

na příspěvěk reagoval yinloveyang

Reklama

Reklama