Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tom, čo boli v Dánsku objavené obrovské zásoby ropných poli, minister zahraničných vecí Thomas Borby (Nikolaj Lie Kaas) chce využiť situáciu a podpísať obchodnú zmluvu s Američanmi. To sa však nepáči tajomnému strelcovi s presnou muškou, ktorý pre svoj zámer využije kontroverznú reportérku Miu Moesgaard (Trine Dyrholm). (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Být Dán, koukám se na to trošku jinak, protože ekologická politika Dánska mi vůbec nic neříká a to se dá vlastně říct i o tamní politice celkově. Takže jsem viděl jen lehce nadprůměrný trochu-thriller s ekoteroristickou zápletkou a velmi dobrými výkony Kima Bodnii a Trine Dyrholm. A to mi vlastně stačilo. 60% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Chápu, že se člověk, který má přístup k informacím, které vyvrací tvrzení politiků o jejich dobrých úmyslech, dokáže nasrat a chtít to dokázat i veřejnosti, že to co oni kydají na lidi není vůbec pravda ( my bychom dnes díky Babišovi mohli vyprávět)...Ovšem dělat to za každou cenu se zbraní v ruce, veškeré pozitivní úmysly zcela smažou. Všechno co se dělá extrémně je bohužel zcela na pi...hovno. Za mě 75% ()

Reklama

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý film, Kim Bodnia je frajer. Občas trochu pomalé tempo, ale dáni to ako vždy niečim zachránia. Jeden mŕtvy pes a dvaja ochrankári je ale na ekoteror málo. To deti v Indii a Bangladéši nezachráni. Pes dúfam dostal oscara in memoriam a poslali ho deťom do nejakej zatopenej oblasti v juhovýchodnej ázii :( ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Strašně slabej film, kterej na sebe strhává pozornost zásadním, protože ekologickým tématem a trojicí slavných tváří z populárních severských projektů posledních dvou dekád. Je to ale banální a až dětinsky naivní. Jsem terorista, jdou po mně tajné složky, kterým se potřebuju schovat, takže co udělám..? Půjčím si auto novinářky, která je podezřelá z toho, že je mou spolupracovnicí. A tak dál, a tak podobně. Původní myšlenka mohla být dobrá, ale je to bídně zpracovaný. Tohle nebrat. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pohodový, dobre pozerateľný thriller, v ktorom sa však toho veľa neudeje, scenár je len taká z núdze cnosť. Za najväčšie negatívum považujem extrémne nízku úroveň napätia a nedostatok nápadov, prípadne i konfliktných situácií, ktoré by snímok aspoň trocha ozvláštnili. Ide vlastne len o akési prepojenie veľmi slabo načrtnutej osobnej drámy jednej novinárky s ekoterorizmom v podobe vyšinutého (ale inteligentného) strelca, ktorý si urobil terč z politikov, zodpovedných za špinavú ropnú dohodu a za nedodržanie predvolebných sľubov. Čistá jednohubka len na jedno použitie. 60/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama