Reklama

Reklama

Pekelná výzva

(pořad)

Obsahy(1)

Zábavný soutěžní pořad, v němž soutěžící odpovídají na poměrně lehké otázky. Jedinečnost Pekelné výzvy ale tkví v tom, že jsou během svých odpovědí vystaveni neobvyklému stresu a všelijakému vyrušování. Soustředit se správně zodpovědět byť i jen triviální dotaz bude opravdu náročné. Mezi rušícími elementy se objeví např. elektrické šoky, hlasovací tlačítko obklopené kaktusy (v tom případě budou mít soutěžící zavázané oči), prst v pastičce na myši, zásah paintballovou puškou, uhýbání wrestlerovi nebo třeba lechtání. V každém z dílů budou diváci svědky nejen nevšedních pokusů, jak soutěžící vyvést z míry a zabránit jim ve správných odpovědích, ale i neopakovatelných reakcí vyrušovaných uchazečů o „pekelné“ vítězství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se docela po ukázkách těšil, ale zklamání přišlo záhy hned při prvním úkolu. Snaha vyrovnat se X-Factoru, nebo ho alespoň napodobit nevyšla a celá soutěž vyzněla spíše trapně. Závěrečné otázky byly strašné a nad hloupostí soutěžících mi někdy zůstával rozum stát a raději jsem pořad přestal sledovat, abych se touto nemocí taky náhodou nenakazil. Jeden nikdy neví, když je smích nakažlivý, tak třeba i blbost. 15% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Já Pazderkovou, kterou znám z jejího nespočtu skečů z Na stojáka - můžu. Tady ovšem nevystupuje jako blbá blondýna, ale jako sebevědomá a někdy i ostrá moderatizátorka. Viděl jsem jeden díl a byl jsem celkem překvapen úkoly i závěrečným čůráním v kadibudce... Jako něco nového to bylo jistě zajímavé, neotřelé, místy vtipné. Ale také jsem si řekl, nejsme už na té hranici kde show spadává do nechutnosti? Patří ještě toto do odpoledního TV vysílání, nebo patříto do TV vysílání vůbec??? * * ()

Reklama

Paja.93 odpad!

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že zrovna k něčemu takovému svolila sympatická Pazderková. No jinak, viděla jsem jen poslední část soutěže, kde 2 hráči vykonávali potřebu a u toho zpívali (??!!) a konečné vyhrávání peněz s otázkami. Chudák chlapec veděl, jen asi 2 otázky a opravdu těžké nebyly, když jsem všechny věděla i já. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Je-li vám 10 a nemáte rozum či 90 a trpíte stařeckou demencí, slintáte si na košili, dáváte salám do botníku a boty do ledničky nebo vaše IQ odpovídá vašemu věku, je to pořad přesně pro vás. Pro všechny ostatní mám následující radu. Radši čumte do zdi. Cool zabředl do páchnoucí stoky Tv Hovno zábavy. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Ubohost nad ubohost, ale pokud do toho chce nějaký čecháček pro pár zlaťáčků jít, proč ne. Má úchylka na reality show a podobné trapnosti má aspoň další pole působnosti. Pazderkové se občas povede nějaký ten vtípek a soutěžící místy taky pobaví. Jen jsem ještě nepochopila, jestli je to vážně soutěž o keš nebo najatí herci.. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Na místo moderátora chtěli producenti a režiséři Leoše Mareše, ten však nepřijal z důvodů, že pořadu předvídal neúspěch. Na konkurzu pak byla vybrána Iva Pazderková. (Michalek)

Reklama

Reklama