Reklama

Reklama

Pekelná výzva

(pořad)

Obsahy(1)

Zábavný soutěžní pořad, v němž soutěžící odpovídají na poměrně lehké otázky. Jedinečnost Pekelné výzvy ale tkví v tom, že jsou během svých odpovědí vystaveni neobvyklému stresu a všelijakému vyrušování. Soustředit se správně zodpovědět byť i jen triviální dotaz bude opravdu náročné. Mezi rušícími elementy se objeví např. elektrické šoky, hlasovací tlačítko obklopené kaktusy (v tom případě budou mít soutěžící zavázané oči), prst v pastičce na myši, zásah paintballovou puškou, uhýbání wrestlerovi nebo třeba lechtání. V každém z dílů budou diváci svědky nejen nevšedních pokusů, jak soutěžící vyvést z míry a zabránit jim ve správných odpovědích, ale i neopakovatelných reakcí vyrušovaných uchazečů o „pekelné“ vítězství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Košoun 

všechny recenze uživatele

Anotace začíná "Zábavný soutěžní pořad..." a pravděpodobně mi něco uniklo. Viděl jsem prvních cca 20 minut z prvních dvou dílů tého jedinečné show a i přesto, že mám rád Ivu Pazderkovou, jsem téměř znechucen. Nejde o vědomosti (díky Bohu, ty soutěžící maj totiž v hlavně totálně nasráno), jen o nějakou podivnou zábavu v ubližování a stírání soutěžících rádoby vtipně-intelektuálními hláškami. Zuzana Slavíková ve Weakest Link byla značně lepší stíračka, Iva se snaží co může, ale nejde to... Pořad pro teenagery v nejhlubší fázi pubert. Nebo pro notorické alkoholiky, protože ožralýmu by se mi to asi taky líbilo. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tak tohle Pazderkové vůbec nesedí, hraje si tam na velkou drsňačku ála Nejslabší, máte padáka!, ovšem působí to velice trapně a nepřirozeně. Ať raději dělá Na stojáka, kde je dobrá, ba co víc, patří tam k těm nejlepším. Jestli to má být nějaká česká odnož Fear Factor, tak se to rozhodně nepovedlo a umělej aplaus puštěnej po každým rádoby vtípku, to je jenom další hřebík do rakve. ()

Reklama

Blz2g 

všechny recenze uživatele

Česká parodie na faktor strachu v čele s pohotovou Pazderkovou, která srší vtipem, ironií i sarkasmem. Avšak nebýt jí, nedalo by se na to po pár dílech, kdy se plní dokola stále jedny a ty samé úkoly, ani koukat. Ano, sledovat soutěžící a jejich odpovědi na celkem jednoduché otázky, když je při tom rube judista s černým páskem, je celkem zábava. Ostatní je ale nuda a finále fakt trapas. Ale co by lidi neudělali pro sto táců, že? ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Já Pazderkovou, kterou znám z jejího nespočtu skečů z Na stojáka - můžu. Tady ovšem nevystupuje jako blbá blondýna, ale jako sebevědomá a někdy i ostrá moderatizátorka. Viděl jsem jeden díl a byl jsem celkem překvapen úkoly i závěrečným čůráním v kadibudce... Jako něco nového to bylo jistě zajímavé, neotřelé, místy vtipné. Ale také jsem si řekl, nejsme už na té hranici kde show spadává do nechutnosti? Patří ještě toto do odpoledního TV vysílání, nebo patříto do TV vysílání vůbec??? * * ()

Kenty 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný, vtipný pořad o posunutí hranic pro dosažení peněz. Iva Pazderková posunuje tento pořad o úroveň výše svými reakcemi na soutěžící a kromě kopírování Slavíkové, umí být i originální. Trochu velké mínus je, že se stále opakují úkoly a tím se ztrácí ta originalita pořadu. Vzhledem k českému rybníčku trochu nadprůměr. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Na místo moderátora chtěli producenti a režiséři Leoše Mareše, ten však nepřijal z důvodů, že pořadu předvídal neúspěch. Na konkurzu pak byla vybrána Iva Pazderková. (Michalek)

Reklama

Reklama