Reklama

Reklama

Pekelná výzva

(pořad)

Obsahy(1)

Zábavný soutěžní pořad, v němž soutěžící odpovídají na poměrně lehké otázky. Jedinečnost Pekelné výzvy ale tkví v tom, že jsou během svých odpovědí vystaveni neobvyklému stresu a všelijakému vyrušování. Soustředit se správně zodpovědět byť i jen triviální dotaz bude opravdu náročné. Mezi rušícími elementy se objeví např. elektrické šoky, hlasovací tlačítko obklopené kaktusy (v tom případě budou mít soutěžící zavázané oči), prst v pastičce na myši, zásah paintballovou puškou, uhýbání wrestlerovi nebo třeba lechtání. V každém z dílů budou diváci svědky nejen nevšedních pokusů, jak soutěžící vyvést z míry a zabránit jim ve správných odpovědích, ale i neopakovatelných reakcí vyrušovaných uchazečů o „pekelné“ vítězství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Jeden díl jsem zapnula asi uprostřed, kde dva soutěžící seděli s kalhotama a trenkama u kolen v jakýchsi kadibudkách, vyčuhovali jim snad jen čela a hlásili se k odpovědím (asi až za měsíc jsem se mezi řečí dozvěděla, že si pro přihlášení museli učůrnout). No... nevím... nová generace si asi žádá "větší šou". Mně se, i kdyby mi ty samotný soutěže přišly vtipný, však nechce dívat ani na moderátorku, která mi zjevem připomíná Zuzanu Slavíkovou z Máte padáka, a která se soutěžící mnohdy snaží shodit způsobem... co ji moc nevychází a člověk si říká, koho tady vlastně ztrapňuje. ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý pořad, pro jednoduché lidi... Nevím jestli se to mělo blížit americkému Fear factoru nebo jakékoli jiné původní soutěži. Ať už to bylo jak chce, koncept soutěže je postavený na hlavu, soutěžící - kteří by měli být odvážní a chytří - jsou vystrašení, hloupí trémisti a "drsňácky" ohozená Pazderková tomu dodává korunu... Proč tedy 1*? I přes svou nepovedenou image drsňačky má moderátorka Iva "to není důležitý" vcelku vtipné, trefné a lehce urážející průpovídky a narážky, bohužel to však vypadá, že si nedělá srandu ze soutěžících, ale ze soutěže jako takové... Takže shrnutí: Ne, děkuji. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Jojo jasně všechno je vždycky nahraný a nic není pravda a blablabla.. I kdyby to byla pravda je to soutěž udělaná jen tak pro prdel a nikdo to nebere vážně. Pár vtipů a soutěží je vážně dost o ničem a je to trapné, ale zase jsou díly, u kterých se směju a dost mě baví. Nepříjde mi to vůbec špatné.Jo a někdo mi tu nadával, že po jednom díle může hodnotit, protože se disciplíny nebudou měnit. Tak tomu dotyčnému bych chtěl říci, že jsem měl pravdu já a on je za kokota, protože se disciplíny obměňují. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Já Pazderkovou, kterou znám z jejího nespočtu skečů z Na stojáka - můžu. Tady ovšem nevystupuje jako blbá blondýna, ale jako sebevědomá a někdy i ostrá moderatizátorka. Viděl jsem jeden díl a byl jsem celkem překvapen úkoly i závěrečným čůráním v kadibudce... Jako něco nového to bylo jistě zajímavé, neotřelé, místy vtipné. Ale také jsem si řekl, nejsme už na té hranici kde show spadává do nechutnosti? Patří ještě toto do odpoledního TV vysílání, nebo patříto do TV vysílání vůbec??? * * ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tak tohle Pazderkové vůbec nesedí, hraje si tam na velkou drsňačku ála Nejslabší, máte padáka!, ovšem působí to velice trapně a nepřirozeně. Ať raději dělá Na stojáka, kde je dobrá, ba co víc, patří tam k těm nejlepším. Jestli to má být nějaká česká odnož Fear Factor, tak se to rozhodně nepovedlo a umělej aplaus puštěnej po každým rádoby vtípku, to je jenom další hřebík do rakve. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Na místo moderátora chtěli producenti a režiséři Leoše Mareše, ten však nepřijal z důvodů, že pořadu předvídal neúspěch. Na konkurzu pak byla vybrána Iva Pazderková. (Michalek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno