Reklama

Reklama

Všechny roztleskávačky zemřou

(festivalový název)
  • USA All Cheerleaders Die (více)
Trailer

Obsahy(1)

První mrtvou roztleskávačkou ve filmu je Lexi. Její tragická nehoda přijde vhod novopečené kapitánce středoškolského týmu roztleskávaček Tracy, která chodí s Lexiným bývalým přítelem, fotbalistou Terrym. Lexiyně kamarádce Maddy se ale Tracyina romance nelíbí, a proto vstoupí do družstva roztleskávaček, aby se Tracy a Terrymu pomstila. To se ale zase nelíbí Leeně, která k Maddy chová mnohem hlubší, než jen přátelské city. Ještě menší radost jí ale udělá, když Maddy a dalších několik roztleskávaček zemře při nečekaně drastickém incidentu s chlapeckým fotbalovým týmem. Leena naštěstí ovládá černou magii, takže přivede mrtvé roztleskávačky k životu. Jenže, aby se udržely při životě, musí obírat ostatní o jejich životní sílu. Tvůrce hororové morality Žena Lucky McKee tentokrát zvolil mnohem odlehčenější přístup k žánru a spolu s Chrisem Sivertsonem natočil krvavou komedii připomínající teenagerské horory z osmdesátých a devadesátých let, kde ke každé pořádné středoškolské párty patřila duchařská seance a kde se puberťáci měnili v ohyzdné zabijácké démony s gustem trhající hlavy svým někdejším kamarádům. Jejich přehlídka zábavné brutality dušičkově rozjímajícím divákům napoví, že smrt může být i velmi komickou událostí,... zvlášť když se jedná o smrt někoho jiného. (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Šílenství dát tomuto výplodu vysoký hodnocení a obhájit si to tím, že tam hrajou pěkný roštěnky... Ze začátku se mi to docela líbilo, byl jsem zvědavej, co se z toho vyvrbí, hádka v lese byla velmi dobrá, ovšem po nehodě to šlo všechno do kytek. Prostě šíleně blbej nápad, ale doufal jsem, že se ho podaří aspoň nějak zajímavě zužitkovat, ale bohužel to, co se začalo odehrávat, byla jedna velká tragédie. Měl jsem problém to vůbec dokoukat, bylo to utrpení. 40% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jedno čerstvé Beverly Hills 902 10, 30 deka jemně nakrájeného těla Jennifer, 2 dl plivanců na tvůj hrob, polévková lžíce fakulty, dva snítky Harryho Pottera, špetka létajícího Čestmíra a směs různých koření, o kterých jsem v životě neslyšel. Vše naházejte do brakového hrnce, uveďte do varu bikinami a ještě teplé servírujte s digitálním krevním krémem a suchou houstičkou humoru. Dobrou chuť u Crazy Wicca Bullshit! Nevím, jestli je to na nálepku od Zdendy Pohlreicha, nicméně netuctový Femini restaurant pana McKeeho stojí za návštěvu.. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějaký nabušený splatter s kvlaitním gore, ale chyba lávky. Prakticky polovinu filmu se vůbec nic neděje. Jen se seznamujeme s postavami a jejich vzájemnými vztahy. Kdyby mi někdo řekl, že je to nové béháčko, klidně bych tomu věřil. Vlastně se jen čeká na to, až se roztleskávačky odporoučí na pravdu Boží a pak obživnou a začnou se stravovat po lidojedsku. Jenže ani tahle stránka věci mě příliš neoslovila a ta gothička s barevnými kamínky tomu taky příliš nepřidala. No a vtip............já nevim. Možná jsem se párkrát pousmál, ale to je na něco s označením komedie trochu málo. Pozitivem tak zůstávají docela sympatické herečky, přičemž od jedné až dvou bych se nechal v klidu kousnout. Ale od McKeeho jsem po Woman čekal mnohem, mnohem víc. 30% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení berte s rezervou. Jsem dost ovlivněn těmi zařízlými kraťásky na vlnící se prdelce a podprsenkami na dobře vyplněných hrudnících. Ale dost pubertálních keců. Vy asi nejlíp uděláte, když vynecháte trailery a synopse k filmu. Obojí vám totiž vykecá až příliš důležitých informací, takže byste nemuseli být tak mile překvapeni jako já, co o filmu věděl velký kulový. McKee měl vždycky talent rozdělovat diváky na dvě skupiny, po Roztleskávačkách tuhle schopnost ještě umocní. Zatímco jedna část se bude bavit nad humorem, nápady a určitou nevypočitatelností, ta druhá bude zaručeně frflat nad překombinovaným námětem a jistou přestřeleností. Tak či onak, ACD je zajímavou variací na teen horory z 80. a 90. let, které dávaly přednost krvavé zábavě. Ale bohužel, né všem to bude vonět. (70%) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Roztleskávačky, černá magie, lesbické hrátky a návrat ze záhrobí. Zombie, upíři, marjánka. Oddechový guláš na pošmourný večer jako stvořený. Zpočátku jsem měl obavy, že půjde o dlouhý taneční klip na muziku, co není zrovna moje parketa, ale v jisté chvíli nastoupily mrtvoly a už bylo fajn. Vtipné to moc není, ale krve je dosti. Snad jen škoda té digitální, přeci jen reál má své kouzlo. Asi je zbytečné psát, že z tématu se dalo vytěžit více...dalo. I přes soustavné erotické jiskření však nedojde ani na nahotu, ani na otevřený sex. Tož aspoň že krev šplouchala...Na jedno zhlédnutí dostačující. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Jednou z lokácii, kde prebiehalo natáčanie, bola škola Cathedral High School v blízkosti Čínskej štvrti v Los Angeles. Škola bola založená roku 1925 na mieste, kde stal kedysi cintorín. (beso74)

Reklama

Reklama