Reklama

Reklama

Všechny roztleskávačky zemřou

(festivalový název)
  • USA All Cheerleaders Die (více)
Trailer

Obsahy(1)

První mrtvou roztleskávačkou ve filmu je Lexi. Její tragická nehoda přijde vhod novopečené kapitánce středoškolského týmu roztleskávaček Tracy, která chodí s Lexiným bývalým přítelem, fotbalistou Terrym. Lexiyně kamarádce Maddy se ale Tracyina romance nelíbí, a proto vstoupí do družstva roztleskávaček, aby se Tracy a Terrymu pomstila. To se ale zase nelíbí Leeně, která k Maddy chová mnohem hlubší, než jen přátelské city. Ještě menší radost jí ale udělá, když Maddy a dalších několik roztleskávaček zemře při nečekaně drastickém incidentu s chlapeckým fotbalovým týmem. Leena naštěstí ovládá černou magii, takže přivede mrtvé roztleskávačky k životu. Jenže, aby se udržely při životě, musí obírat ostatní o jejich životní sílu. Tvůrce hororové morality Žena Lucky McKee tentokrát zvolil mnohem odlehčenější přístup k žánru a spolu s Chrisem Sivertsonem natočil krvavou komedii připomínající teenagerské horory z osmdesátých a devadesátých let, kde ke každé pořádné středoškolské párty patřila duchařská seance a kde se puberťáci měnili v ohyzdné zabijácké démony s gustem trhající hlavy svým někdejším kamarádům. Jejich přehlídka zábavné brutality dušičkově rozjímajícím divákům napoví, že smrt může být i velmi komickou událostí,... zvlášť když se jedná o smrt někoho jiného. (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Prvních 5 minut bylo naprosto super a jen za ně bych dal 5*, protože se mi fakt líbily. Následujících zhruba 10 minut ještě ušlo, ale pak to začalo být nudné, něco se začne dít až kolem 35 minuty a to, co se začne dít, je naprosto pitomé, nevtipné a všechny postavy se staly tak strašně nesympatickými, že jsem při tom masakru ve finále doufal, že všichni chcípnou, včetně té lezbické čarodějky, co mi lezla na nervy už od začátku. Jo, to je zajímavý, všechny hlavní hrdinky jsou evidentně bisexuální. Sice nápad to má dobrý a ze začátku to není špatný, ale to jsou snad jediné klady, co ten film má. Jo, má to super název, ale to ten film fakt nemůže zachránit ani trochu. Strašně nudná a nevtipná kravina. 2* ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tu nie je absolútne o čom. Je to zábavné, je to dementné a miera úmrtnosti amerických teenagerov je znova veľmi vysoká. Čo mňa vždy poteší. Ďalšia z kritík sociálno -politického razenia, ktorá je zároveň zábavnou a plnou pekných dievčat. Plus takto by mal vyzerať film o lesbičkách. Obrovská chuťovka, kde McKee a Sivertson robia to čo ich baví a je to z každého políčka cítiť , pričom je to neuveriteľná sranda. Skĺbenie niekoľkých motívov tak dôležitých pre vývoj amerického teen filmu, s veľkou zmenou žánrových pravidiel, kde sa jednoducho musíte smiať. Nepovažujem to za horor, ale za parádne natočenú a po dlhom čase originálnu komédiu. Prosím, nech je dvojka. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tupý pokus o "vyvražďovaciu" hororovú komédiu som už dávno nevidel. V prvej polhodinke sa v podstate nič nedeje. Ženské tu vedú svoje typické teen stupídne dialógy o chlapoch a psoch, čo prirodzene otravuje. Z nudy som si takmer odhryzol prsty po druhý článok. Po hádke v lese a autonehode sa veci pohnú dopredu, vycucanie chlapíka na spôsob Múmia sa vracia (2001) mi prišlo minimálne zaujímavé a dokonca som zaznamenal aj jeden vydarený pokus o humor ("...je to tam studené, má to byť studené?..."). Zlepšenie však bolo iba chvíľkové, pretože potom sa to zvrhne na akýsi trápno-klišoidný zlepenec a pokus o akože humorné explo. A atmosféra? To je niečo, čo tento film nepozná. Jediné čoho má film vrchovato sú debilné dialógy. Skrátka ide o filmovú žumpu, na ktorú treba len čím skôr zabudnúť. Dve hviezdy za babenky, viem je to trápne hodnotiť na základe niečoho tak lacného, ale v tomto prípade sa ani inak nedá a určite sa tým nič nepokazí. 30/100 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to debilnými dialógmi,aj sprostučkými chovaniami postáv. Potom mala tragicku nehodu jedna z roztleskávačiek a jej miesto nahradila iná,len tá nová mala nechcenú fanúšičku,ktorá sa z času na čas zameriava na woodo. Príbeh je o ničom,aj to predvídateľný.Je to krvavé,jeto srandovné,bez logiky,ale tu som ju ani nečakal.Ako sa z roztlieskavačiek stanú rozzúrené mašiny.Je to aj paródia na známejšie filmy,ale aspoň tu boli sympatické baby,aj keď nie múdre.Je to filmová jednohubka na jedno pozretie,ktorá neurazí,ale ani vám nič nedá. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějaký nabušený splatter s kvlaitním gore, ale chyba lávky. Prakticky polovinu filmu se vůbec nic neděje. Jen se seznamujeme s postavami a jejich vzájemnými vztahy. Kdyby mi někdo řekl, že je to nové béháčko, klidně bych tomu věřil. Vlastně se jen čeká na to, až se roztleskávačky odporoučí na pravdu Boží a pak obživnou a začnou se stravovat po lidojedsku. Jenže ani tahle stránka věci mě příliš neoslovila a ta gothička s barevnými kamínky tomu taky příliš nepřidala. No a vtip............já nevim. Možná jsem se párkrát pousmál, ale to je na něco s označením komedie trochu málo. Pozitivem tak zůstávají docela sympatické herečky, přičemž od jedné až dvou bych se nechal v klidu kousnout. Ale od McKeeho jsem po Woman čekal mnohem, mnohem víc. 30% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Jednou z lokácii, kde prebiehalo natáčanie, bola škola Cathedral High School v blízkosti Čínskej štvrti v Los Angeles. Škola bola založená roku 1925 na mieste, kde stal kedysi cintorín. (beso74)

Reklama

Reklama