Reklama

Reklama

Mi mefahed mezeev hara

  • Izrael מי מפחד מהזאב הרע (více)
Trailer 1

Série brutálních vražd nezletilých dívek svede dohromady tři muže: otce poslední oběti toužícího po pomstě, policejního detektiva operujícího mimo zákon a hlavního podezřelého - učitele, který byl zatčen a následně propuštěn kvůli policejní chybě. (fullrose16)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Chápu, proč byl Tarantino z toho filmu tak nadšený. Je to precizně vystavěný multižánrový zážitek a řeknu vám, že s přibývajícími minutami chvílemi až nesnesitelně napínavý. Mám rád filmy, u kterých není tak snadné odhadnout, co bude následovat, přičemž v případě Big Bad Wolves jsem celou situaci průběžně přehodnocoval až do samého závěru. Navíc - vzhledem k tomu, jak je to brutální a temný film - oplývá i povedeným humorem (dosti černohumorným, samozřejmě, občas ale i situačně přímočarým). Herci jsou typově naprosto přesní, režie precizní a vyprávění, ač táhlé, po celou dobu zcela soudržné... ani zbytečná minuta navíc. Skvělý film! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,BYL JEDNOU JEDEN VLK, KTERÝ PŘEPADÁVAL MALÉ HOLČIČKY. ALE JEMU NESTAČILO, ŽE JE MŮŽE SPOLKNOUT. MĚL SVOJI METODU…“ /// Schovala se holčička. Dobře. Kamarádi ji nenašli. Ovšem, dalo by se říct, že i špatně, páč ji našel někdo jinej. A ten ji dokázal schovat ještě líp, takže ji nenašli ani policajti. Dokud se pak nenašla (ne vole, sama se fakt nenašla…) v parku. (jasně, to už ji pak našli i ti policajti…). Zvláštní krimi s ještě zvláštnějším smyslem pro humor, kterej zůstává, i když se z krimi hry na schovávanou stává hra na vymučenou (co je na tom slovu k nepochopení? Navíc se sem rýmuje!). Snažej se, pravda, vobčas dokonce změní nářadí, ale stejně je ta schovka v tom slepě celkem monotónní. Nebo možná jen chtěj, aby se čovek těšil na finále, neustále buděj dojem, že jako z tohohle zákonitě musí vzejít něco zajímavýho. Mělo by, mělo by… ale jsem na rozpacích. Nezdá se mi to totiž právě rozumný (i když říkali, že Izraelští policajti nejsou žádní Ajnštajni). Snad proto s tou 4* váhám… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Koukám jen na filmy, kde mají roli kombinačky, kladivo, letlampa... (jasan, taky už mi ta vůně chyběla!). 2.) Seru na nářadí… stačej mi sklepy. 3.) Thx za titule ,,(mOnkey)“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

BoredSeal odpad!

všechny recenze uživatele

Tisíckrát omletý děj, který uhodnete po 20 minutách. Podezřelý z vraždy nebo únosu dítěte unesený rodinným příslušníkem, k tomu sekunduje někdo, kdo by mohl mít pochyby, mučení, podezřelý odolává, mezitím přijde nějaká další postava, co má dodat naději na vysvobození podezřelého (ale stále ještě možná nevinného), pak přijde moment, kdy si máme být jisti, že je podezřelý nevinný nebo vinný a pak přijde v závěru pointa přesného opaku. Tady navíc máte prvky dementního humoru, aby vás nepovedený klon unudil a otrávil k smrti. Nedávno jsme tady měli krimi Prisoners, kde bylo klišé trochu naroubováno pestřejším nevyzpytatelnějším dějem a dobrými herci, tak proč se otravovat s tímhle izraelským klonem. Ztráta času, torture porno už je dlouho mrtvej žánr, vážení. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasné spojení černé komedie a žánru krimi, které funguje a šlape až do konce. Čekal jsem nějakou slátaninu, ale dočkal jsem se naprosto perfektní podívané. Tragické, úsměvné a přece nakonec tak úplně jiné, než jakou jsem čekal. Aneb pátráni po vrahovi na izraelský způsob, ve kterém nechybí ani příslušík arabské komunity (ta scéna nemá chybu a je velmi úsměvná). Závěrem bych chtěl ještě poděkovat uživateli (mOnkey) za výborný překlad. Bez jeho skvělých titulků bych se cítil blbě, asi jak pedofil zavřený ve sklepě. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

To zase jednou verbal nakecal, že se jedná o nejbrutálnější černotumornou taškařici roku a ono hovno. Z mého pohledu se jednalo o docela nezáživnou a hrozně roztahanou blbost o třech a později čtyřech psychouších. Jediné, co bych zařadil do soudku toho velmi vydařeného je samotné rozuzlení. Hlavní mučitel pomalu chodí a pomalu mluví, a to je vážně k smrti ubíjející. Celé mučení obnáší lámání prstíků na rukou a trhání nehtíků na nohou. Malým bonbónkem nechť je závěrečné řezání hlavičky rezavou pilkou na kdoví co. Černý humor mám velmi rád, ale v tomhle případě jsem se párkrát maximálně pousmál. Dost jsem od toho čekal, takže nemohu zakrýt obrovské zklamání. Z židů už nikdo, s pod nosem zastřiženou mustáží, nechce dobrých 70 let vyrábět mýdlo, tak začínají vystrkovat rohy a chtějí svobodnému světu ukázat, že i jim se pomalu vrací smysl pro humor. Přesnější by tedy bylo napsat, že se snaží ukázat. Mě to minulo velkým obloukem, a kdybych měl obřezaný penis v trenkách a jarmulku na hlavě, tak bych se za své bratry moc styděl. Spojení tří žánrů, přičemž dobře nefunguje ani jeden. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama