Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Složité soužití rozvedených manželů v malém bytě rozděleném na dvě domácnosti tragicky ukončí smrt paní Rusové, která léta bojovala se závislostí na alkoholu. Zemřela na následky dlouhodobého pití? Toxikologický rozbor ale potvrdí přítomnost metanolu v lahvi, která byla nalezena vedle těla poškozené. Vrátil se do oběhu otrávený alkohol? Stala se žena další obětí metanolové kauzy? (Česká televize)

(více)

Recenze (67)

Pepi74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, ne a ne! Toto je úplně jiný seriál s úplně jinými herci. Ano občas tam proběhne někdo ze staré party ale celé vyšetřování vede nesympatická dvojice Majka z Gurunu a Mareš, kterého Vetchý stále otlapkává. Je vidět, že spousta původních herců už neměla tolik času ani chuti pokračovat a tak se zde objevují jen sporadicky. Ze Sršně se udělal už úplný retard a ty dvě hvězdy jsou jen za to, že nebýt jeho, Majka stále jen chytračí ale skutek utekl. Pokud to tak půjde dál, je to jen jeden z dalších nezajímavých seriálů a že jich tu máme naseto. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tomáši, nazdar!" No nazdar... Dvojka Víťa+nová členka je hodně bizár, ale nakonec docela vtipná a Víťova záliba pro jednou výrazně pozitivně nakopne vyšetřování. Zároveň vidíme, jak nová a nová byrokracie víc a víc okrádá o čas dělat něco užitečného. Zvláště když pro některé kariérní řídící kádry (alias "krizové manažery") jste prostě "vopruz". První dva díly vlastně pořád připravují půdu pro další vývoj a jsem zvědavý, kam to zamíří. ()

Reklama

Gareth_Jones 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mne sa táto časť celkom zapáčila, až keď som ju videl druhý krát. Poprvé som to prijímal negatívne, nakoľko za rušivý element som považoval nástup dvojice nových vyšetrovateľov (Bočková - Loj) a zastrčenie mojich obľúbených pôvodných vyšetrovateľov do úzadia. Z odstupom času a po pozretí celej III.série som si už na zmenu zvykol a pri súčasnom sledovaní série mi to už tak nevadí. Skvele zahral pan Olda Navrátil, presne ten typ premúdrelého, nespolupracujúceho, povýšeneckého týpka, ktorý si myslí, že všetkých prechytračil. Výborný výkon. Za neho 1 hviezda naviac. ()

Vltaava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, tak ne, zatím se to nestříbří. Vyšetřovatelská dvojice blondýna´+muž se slovenským přízvukem je bezkrevná, nijaká, nezajímavá. Jakej rozdíl oproti Plíškovi - zkrátka Polívka umí dát figuře nějaký charakter, a taky získat sympatie váženého publika. Celé se to změnilo, a všechno zatím k horšímu, charaktery, atmosféra, výprava...zřejmě to chtěli vylepšit a zmodernizovat, a místo toho to - no - zkazili. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Poměrně nenapínavý a nezajímavý případ, který nám připomněl jednu z nejtěžších zkoušek, jakou jsme museli v minulosti projít - prohibicí alkoholu kvůli těm pár chytrákům, kteří chyběli ve škole a nebyli zrovna nejostřejší tužky v penálu. Celá epizoda byla pojata takovou vtipnou až parodickou formou, a to nemyslím jen to velké modelářské zvíře, kterému v modelářském podsvětí nikdo neřekne jinak než Sharlock. Dojem zachraňoval hlavně Oldřich Navrátil, protože ono v rámci tohoto seriálu dost záleží na tom, kdo toho padoucha hraje, protože zdaleka ne každý ho hraje věrohodně a dobře. [70 %] ()

Galerie (19)

Zajímavosti (11)

  • Policie zajišťuje předměty doličné, v tomto případě lahve, bez rukavic. (sator)
  • Vyšetřovatelka má na ruce hodinky typu Apple Watch. Nicméně děj epizody se odehrává v roce 2012 a první hodinky tohoto typu se začaly vyrábět v roce 2014. (fiuda)
  • Vodka, kterou se oběť otráví, je stejná značka (Queenly), jakou si kupuje Marta Rohanová (Kristýna Frejová) v epizodě Oheň (2016) seriálu Rapl (od r. 2016). Značka Queenly je vytvořena pro účel natáčení seriálů České televize, podobně jako pivo Staročeský Kohout, které se objevuje v předešlých řadách Případů. (jeffLebowski)

Reklama

Reklama