Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Složité soužití rozvedených manželů v malém bytě rozděleném na dvě domácnosti tragicky ukončí smrt paní Rusové, která léta bojovala se závislostí na alkoholu. Zemřela na následky dlouhodobého pití? Toxikologický rozbor ale potvrdí přítomnost metanolu v lahvi, která byla nalezena vedle těla poškozené. Vrátil se do oběhu otrávený alkohol? Stala se žena další obětí metanolové kauzy? (Česká televize)

(více)

Recenze (67)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím nejslabší díl seriálu. Pořádné grády to nabralo až při závěrečné konfrontaci Pražáka s pachatelem, ale do té doby Víťová vyšetřování na totální náhodu skrze otravnou modelářskou vsuvku moc netáhlo. U nových postav vidím dva zásadní problémy. Lój se sice typově hodí, ale není prostě až tak dobrý herec, jako ostatní. Bočková působí jako dobrá herečka, ale jako anorektička nepůsobí ani za mák věrohodně jako policajtka. ()

milwaukee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět tři hvězdy. Jestli Víťa, profík na letadla neví, že "Vojenská letadla" od Václava Nemečka mají pět dílů a díl třetí vůbec nevlastní (pro upřesnění období WWII) , tak je to obyčejnej žabař. Případ sice vyřešil, ale ve srovnání s první a druhou sérií je ta třetí neslaná nemastná. Blažek vypadá jako Rumcajz a o dvou nových v týmu ani nemluvím. ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No  nějak  to  není  ono .  Jo  případ  je  spletitý  ,  všichni  vyšetřují  ,  ale  něco  tomu  chybí .  Sršenˇ  je  tam  nějak  divně  vykreslen , trochu  jako  jelito . Juraj  rovněž . A  mladá  vyšetřovatelka  takový  omyl  scénaristů . I  ten  patolog  nebo  koho  hraje  Malý  ,  nemá  nějak  tu  svou bývalou  jiskru . SNAD  se  to  jěště  rozjede  příchodem  Hanuše ,  kterého  Kozák  nemusí  .  A  řekněme  si  kdo  jo ? To  usvědčení  bývalého  manžele  ,  dost   dobrý . Zatím  dám  ** a půl * . ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo neviděl první díl a nastoupil do jedoucího vlaku, tak musí být jednoznačně rozladěn Lojem a jeho češtinu se slovenským přízvukem (První díl - narážky Pražáka na jeho jazyk). Ani postava Čulíkové nebo jak se jmenuje to jeho parťačka zatím moc sympatií nemá. A nemyslím sympatie ala Korejs ale jako postavu. Ale už se začíná postupně klubat její povaha, její zádumčivost, opatrnost i trochu úzkostlivost, aby snad zapadla mezi chlapy a neselhala. Škoda, že Anděl je tak upozaděn. Alespoň Martin se tam víckrát mihne. A chápu ten střet vzdělanosti vs zkušenosti a určitá zakomplexovanost. Konec opět perfektní. Martin a vychutnání si vraha a výborné dlouhé pohledy vraha. A Netík konečně - sice až na konci - výborné emoce - sice bez řečí, ale v té tváři se dalo číst mnohé - mluvím o scéně, kdy Pražák gratuluje Čulíkové. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšetrovanie štýlom pasce na páchateľa nie je nový, je tu použitý celkom umne, ale ten spôsob, ako sa k tej pasci dostali, bol dosť krkolomný a zdĺhavý. No a presne takú PVC fľašu som používal v detstve na nápoje pri výletoch do prírody, chuť vody v nej bola už po krátkej chvíli riadne hnusná. Partia 1. oddelenia sa pomaly kompletizuje, uvidíme, ako to nakoniec dopadne. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (11)

  • Vodka, kterou se oběť otráví, je stejná značka (Queenly), jakou si kupuje Marta Rohanová (Kristýna Frejová) v epizodě Oheň (2016) seriálu Rapl (od r. 2016). Značka Queenly je vytvořena pro účel natáčení seriálů České televize, podobně jako pivo Staročeský Kohout, které se objevuje v předešlých řadách Případů. (jeffLebowski)
  • Bohumír Starý, který se v tomto díle objevil jako správce skládky, se již objevil v epizodě Olizovač (2016) jako bývalý vězeň, který policistům za úplatu prozradí totožnost Olizovače. (Šéfik)
  • Vyšetřovatelka má na ruce hodinky typu Apple Watch. Nicméně děj epizody se odehrává v roce 2012 a první hodinky tohoto typu se začaly vyrábět v roce 2014. (fiuda)

Reklama

Reklama