Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (388)

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byl mistrovsky vypointovaným hororovým dílem, kdežto tohle je jen druhořadý hororový "bazmek", který bezuzdně šlape po dědictví prvního dílu. Zcela se zde totiž vytratil ten náboj, který látce dodával "šmrnc", přičemž zbyla jenom holá kostra obalená v ohraných hororových klišé a mizerné chemii všech zúčastněných postav. Jsem šokován a znechucen. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Pokračování je docela slabé. Už tomu tak nějak chybí, kouzlo, atmosféra a nápad 1. Ono taky už není moc co vymýšlet že. Aspoň se dozvíme něco víc o Bagulovi. Děj navazuje na předchozí díl a vypráví o jiné rodině. Ta žije bez sadistického otce v odlehlém domě. Její děti jsou taky pokoušeny k hrůzným činům. Do děje vstoupí soukromý detektiv, který vyšetřuje případ z minulého dílu. Přesto že vidíme několik originálních vražd, jako celek to moc nefunguje... Alespoň že matku dětí hraje pohledná Shannyn Sossamon. :) "Řekni, že jsem silnější!" ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečná, nastavovaná kaše, která oproti mrazivému prvnímu dílu zaostává prakticky ve všech směrech... Postavy jsou vykresleny čistě černobíle a kromě bývalého policisty z prvního dílu, který oba filmy propojuje, není komu fandit... Lekačky, i když je jich více, absolutně nefungují, domácí videa, zejména to s krokodýlem, jsou sice zajímavé, ale už nijak nepřekvapí... A konečně ten největší průser a tou je atmosféra... Zatímco první díl se pyšnil temnou, mrazivou atmosférou, ve dvojce po ní nejsou ani stopy... Takže za mě zklamání... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Courtney po ťažkom rozvode uniká spolu s dvomi deťmi pred svojim manželom. Bez ohľadu nato, že by o tom čo i len tušila, nasťahuje sa do opusteného domu na vidieku, ktorý bol v minulosti svedkom mnoha krutých udalostí. Keď sa jeden so synov začína správať čoraz zvláštnejšie, začína si uvedomovať, že niečo nie je v poriadku. Nemôžem si pomôcť, ale mne sa toto druhé pokračovanie páčilo o niečo viac. Duchariny sú môj najobľúbenejší hororový subžáner, pričom len zriedka ktorý má naozaj milo prekvapí. Nejaké mimoriadne zápory som nepostrehol, pribudli úmrtia, ktoré boli dostatočne originálne. Milujem lakačky a tak sa musím priznať, že mňa osobne v niektorých momentoch pekne nadhodilo (napriek tomu, že sú niektoré predvídateľné). Atmosféra miestami dobrá a keď k tomu prirátam solídnu hudbu, konečne môžem byť po dlhej dobe spokojný. Nebyť toho nemastného, neslaného záveru kedy sa vyslovene pýtalo pritvrdiť, jednu ☆ by som prihodil. Takto - 65% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem jak se scenáristům a naprosto neschopné režii povedlo původní atmosférický kousek šmahem změnit takřka v odpad, v němž nic nedává smysl, postavy se chovají jak po lobotomii a některé scény na sebe téměř ani logicky nenavazují. Původní příběh a výtečnou jedničku to pošlapává snad ve všech směrech. Hlava mi nebere, jak se něco tak laciného, co od pohledu vypadá jak direct-to-dvd film, vůbec dostalo do kin. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 34. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 27,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 53,3 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama