Reklama

Reklama

Naposled, co jsem viděl Richarda

(festivalový název)
  • Austrálie The Last Time I Saw Richard
Krátkometrážní / Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Thriller
Austrálie, 2013, 23 min

Obsahy(1)

Jonah rád trápí ostatní pacienty na psychiatrii pro mladistvé. Když mu na pokoj přidělí Richarda, dostane víc, než jen dalšího vyděšeného chudáka na popichování. S Richardem přišli i ti, jichž se tolik bojí. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Australský krátký film z netradičního prostředí je sám o sobě nadprůměrný a kvalitativně jej zvýraznil ještě představitel hlavní role Jonaha (Toby Wallace). 7877 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je tenká čiara medzi tým čo je skutočnosť a čo je fikcia. To nás nikto nenaučí. Je to spôsob myslenia, ktorý veda nerozlúskne. A je tenká čiara medzi odhodlaním a bláznovstvom. Detto. Dobrý námet, ale zbytočne natiahnutý. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V psychiatrických ústavech se může stát cokoliv. Zvláště když se tam dějí podivné věci. Můžou za to snad prášky a narušená psychika pacientů, nebo skutečně s mladým Richardem přišlo i něco jiného…Po psychologické stránce tento australský krátkometrážní snímek nevypadal zas až tak hrozně, jen kdyby to na mě místy nepůsobilo až moc „přihřátě“. V některých pasážích dokázal režisér Nicholas Verso vytvořit vskutku zajímavou atmosféru, byla jen škoda, že podobnou úroveň neměl celý snímek. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama