Reklama

Reklama

Ten, koho miluji

  • USA The One I Love
Trailer

Ethan a Sophie (Mark Duplass a Elisabeth Mossová) se po letech soužití ocitnou na pokraji rozvodu. Vydají se na víkend do krásného prázdninového domku, aby se pokusili zachránit své manželství. Na první pohled romantický a poklidný únik z reality se záhy promění v neskutečné drama, když je nečekaný objev donutí podrobit svůj vztah i společnou budoucnost těžké zkoušce. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Něco mezi Your Sister's Sister a Safety Not Guaranteed. Prvek mysteriozity filmu určitě sluší, nicméně se s ním pracuje dost nesystematicky a lájdácky. Výsledný dojem je někde mezi "Dělají si tvůrci ze mě legraci?" a "A proč zrovna takhle, vždyť je to tak průhledný." Prostě potenciál obrovský, výsledek nemastný, neslaný. Duplass Bros. ale pořád fandím. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a dejme tomu i originální nápad (ačkoli jsem ho viděl v jednom starším filmu, protože v něm to ale je finální zvrat, neřeknu jeho název), ale ne úplně nejlíp promyšlený. Hlavně mi tedy vadí to, že je to celé poměrně předvídatelné, včetně toho "šokujícího" konce, který jsem odhadoval od té chvíle, co se ukázalo o co jde. První dvě třetiny to šlapalo docela dobře (byť i tam to místy drhlo), ale v poslední třetině už jsem začínal mít pocit, že tvůrci přesně neví, jak to vést, navíc to finále šlo udělat o dost lépe. Ono těžko o tomhle filmu se nějak více rozepisovat, když všechno, co bych napsal, byl spoiler - pokud jste tedy neviděli ten nejmenovaný film, u kterého by vám vyzrazení pointy pokazilo ten film úplně celý. Za zhlédnutí to stojí, atmosféru to až na pár vyloženě nudných scén má, ale celkově nadšený nejsem a na vyšší hodnocení to nevidím, i když tu rozhodně byl potenciál na víc. 3* ()

Reklama

Remedy 

všechny recenze uživatele

To žánrové vymezení "romantická komedie/drama" je třeba brát velmi s rezervou (což zjistíte už v první půlhodince). Aniž bych vyzradil pointu či propálil nějaký zásadní spoiler, tak mohu konstatovat, že si budu případného párového terapeuta vybírat vždy velmi pečlivě. Velmi zábavná mindfuck hříčka, kterou si užijete o to více, čím méně o ní budete dopředu vědět. Skromnější 4* za neotřelost a nápaditost. [70%] ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica ešte dokázala ako tak zaujať, predostrela otázky zahalené do tajomna a človek s napätím čakal ako sa veci vysvetlia. Druhá polovica však skončila v šedivosti a totálnej obyčajnosti. Málo dramatické, málo komediálne, málo sci-fi, málo mysteriózne a málo romantické, keby aspoň jeden žáner vynikol nad ostatné. Je to škoda, pretože námet nebol zlý, tiež nedokážem pochopiť to herecké obsadenie, málokedy sa pritrafí niečo tak nesympatické. Žena ešte ušla, aj po hereckej stránke, ale ten chlap bol hotová katastrofa. Herecky slabý, smiešne teatrálny a nevýrazný aj na otáčanie flašinetom. Koncová pointa tiež moc nepotešila, že to tak dopadne sa v hrubých rysoch dalo čakať už od vajec so slaninou. Slabší, nedomyslený a povrchný mindfuck. 60/100 ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Žánrová kukačka, co se uhnízdila jinde, než by letmý pohled napovídal... Aby se ve výsledku přeci jen vyprofilovala jako to, čím se na počátku zdála být; tedy kvalitní indie vztahovkou (či spíše "indie vztahovkou"), u které byste si měli sakra dobře rozmyslet, zda ji opravdu vidět spolu s drahou polovičkou. Mohli byste se totiž jeden o druhém dovědět věci, které snad raději ani znát nechcete aneb "kolik procent ti schází do mé ideální představy tebe". ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama