Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Zcela neskromně bych si troufnul říct, že moje slovní zásoba není z nejhorších. Znám slov tři prdele, ale nenapadá mě ani jedno jediný, který by se hodilo k tomuhle...k týhle...k...no, vidíte, co tohle jako vůbec bylo? Jak mám napsat něco o něčem, co vlastně ani nevím, co je? Nejšpatnější na tom všem mi přijde, že se to snaží sdělit děsivě silný poselství. Teda, jestli jsem to správně pochopil, ono kdo ví, že jo? Co je to jako přesně za poselství? (Asi přijdou spoileři) Že když si budu chtít natočit domácí porno, mám vytáhnout router ze zásuvky? Že když mně zmizí holka, nebudu jenom čumět na monitor, ale půjdu ji hledat? Že nebudu klikat na odkazy s nápisem "klikni na mě!"? Hele, kdyby se udělal průzkum, jestli se lidi koukaj víc kam šlapou nebo na co zrovna klikaj na internetu, co asi tak vyhraje? Když se rozhlídnu kolem sebe v metru, všichni čuměj do telefonů jako kdyby po tom ženskejm rostly kozy a chlapům šulini, turisti už na památky neukazujou prstem, nýbrž tabletem, dokonce vím o lidech, co s počítačem choděj i na hajzl. Tak o co tady jde? Myslí si někdo, že něco změní? Vyserme se na to a pojďme radši točit filmy. Takový, který se daj normálně hodnotit a na který se především dá normálně koukat. Jedna hvězdička za krásně pletený pytle na hlavu. Škoda, že na mě jeden nezbyl, hned by se na to dívalo líp. P.S: Simčo a Verčo, nebojte, tímhle tipem naše kamarádství nekončí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodné vizuálne spracovanie (pre každého, kto nevidel napr. Odobrať z priateľov). Ľahký nadpriemer: relatívne sympatická hlavná hrdinka, spomínaná originálna „četová stránka veci“, občas znepokojivý krvavý výjav (je toho málo, ale to, čo tu je, stojí za to, je to intenzívne a naturalistické), nekompromisný koniec a viacero tvrďáckych nápadov. Za mínus by som označil rôzne dramaturgické naschvály od scenáristov, ktorí si evidentne radi uľahčujú robotu (takže v celom meste všetko rieši jeden jediný policajt a niečo zlé sa stane práve v tej sekunde, čo hrdinka na dve sekundy odvráti zrak od monitora) ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Silná trojka pro silné poselství. Sice ne první svého druhu (jistě si vzpomenete na příbuznou "Megan is Missing"), ale i v budoucnu bude jistě patřit do té lepší poloviny stejně smýšlejících hororových thrillerů, upozorňujících na nebezpečí sociálních sítí na internetu. The Den, narozdíl od Megan, se však moc nefláká, protože teror hlavní hrdinky začne celkem brzy. Její život se rychle a systematicky hroutí a snuff videa s jejími přáteli se stále množí... Forma všudypřítomných kamer z webů nebo mobilů je šikovně zpracována a obzvláště v poslední třetině přispívá k téměř adrenalinovému zážitku. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Videl som viacero filmov,ktoré sa odohrávajú na sociálnej sieti a internete.A práve tento radím za jeden z najlepších vo Found footage hororoch.Naozaj som sa bavil,celé to bolo točené cez web cameru a aj preto to bolo zaujímavé a myslím že aj super spracované.Vraždy boli krvavé a gore bolo využité v dostatočnom množstve.Atmosféra hustla každou scénou a aj napatie naberalo na obrátkach.A na ústrednú postavu sa velmi dobre pozeralo a aj bola sympatická aj ako herečka bola dobrá.Len jediné čo ma troška nasieralo bola v niektorých miestach neskutočne roztrasená kamera až ma to znervozňovalo. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Pro všechny milovníky Saw nebo I spit on your grave je tu další sado maso teror, tentokrát v hávu techniky 21. století. Studentka se natáčí na webkameru ve web chatu, kde si ji vyhlédne nějaký vrah, unese jejího přítele, zabije její kamarádku a nakonec zabije i ji. Jak jsem již uvedla, pokud se vám líbí tyhle horory postavené na mučení postav, tak se budete tetelit blahem, ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama