Reklama

Reklama

Welp

Trailer

Sam je dvanáctiletý kluk, který to nemá v životě vůbec lehké. Chodí totiž do skautského oddílu, ve kterém je největší zábavou se do něj strefovat a šikanovat ho. Nejhorší ze všeho je jejich vedoucí Peter, který, jak se zdá, našel až sadistickou zálibu v jeho ponižování. Tento rok se má oddíl vydat do kempu, kde koluje podivná legenda o smrtícím nebezpečí, které hrozí všem táborníkům. Nikdo tomu samozřejmě nevěří, až na Sama, který zjistí, že legenda je krutá pravda. Jak se ale zdá, nikdo mu nevěří, a tak se všichni dostanou do smrtícího nebezpečí. Nelítostný zabiják už si totiž pro ně jde. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

heyda 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad se skautským táborem uprostřed lesa. Hlavné za prostředí určitě palec nahoru. Bohužel k postavám (dětským i dospělým) jsem si nenašel skoro žádný pozitivní vztah a proto mi byli všichni tak nějak ukradení a to je chyba. Stejně tak záporné postavy byly dost divné. Asi bych si dovedl představit jiné zlo, ať už démonické nebo něco naopak reálného. Ač se tvůrci snaží a je vidět, že s kamerou, střihem i zvukem umí skvěle pracovat, tak měli podle mě zkusit napasovat na stejné prostředí se skautama jiný hororový příběh. 55% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film jsem se hodně těšil a nakonec zbylo hořké zklamání. Moc jsem o něm nevěděl jen to že různých forech se film jeví jako novodobý camp slasher. A tak jsem se těšil. Ale na konec z toho je camp slasher tak napůl. Příběh mě moc nebavil a vrahové jsou silně o ničem a necítil jsem žádný development. Navíc mi postavy přišly někdy až přehnané, hlavně hajzl který šikanoval toho mlaďase v Skautským táboře!! Škoda těšil jsem se. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Za tú masku malého Kaia dávam tvorcom veľkú pochvalu, pretože práve ona ma hneď pri nahliadnutí filmu najviac zaujala. Dejovo je Welp mierne netradičným slasherom, v ktorom nájdete mnohé originálne drobnosti, ale aj viacero bežných klišé. Prekvapivý záver pre mňa zas taky prekvapivým nebol, kedže som presne tušil, čo sa stane, no i tak má Govaerstov horor čosi do seba. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Obrovský překvapení!!!Výtečný lesní horor, který má dusivou atmosféru a největším šokem je fakt, že ho natočili Belgičani.V USA nevzniknul takhle dobrej horor už roky a Welp strčí většinu toho, co vyprodukovali amíci na tohle téma do kapsy se zavřenejma vočima a rozřízlou prdelí.Co na tom, že se nám toho moc nevysvětlí, tak prostě nějakej magor v lese v bejvalý továrně na výrobu autobusů chytá turisty do úžasných pastí a porcuje je do paštiky a k tomu mu pomáha zdivočelé děcko.Já se bavil každou minutu a kdyby režisér přidal na intenzitě vražd a stopáži, možná bych bouchnul klidně 5*.Navíc hudba, to je neskutečný nářez, Steve Moore vyšvihnul úžasný soundtrack.Američani by se měli od Govaertse učit, jak se dělá lesní horor.Já chci teda co nejdřív dvojku a že tady není aspoň 75% jen dokazuje uživatelskou zabedněnost.80%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Aj Karamba. Tak tohle zabolelo na pravé patě. Tuším, že tady zatím máme největší zklamání, protože trailer sliboval celkem solidní, krvavé orgie, ale zdálo se mi, že jsem včera viděl trošku jiný film. Začnu tím, že film má skvělej look. Ty lesy a prostředí vypadají fakt hezky a rád bych si tam někdy zajel na tábor. Atmosféra se celkem taky vydařila, ale co mě nejvíce mrzí je velká absence gore(jako jedno vypíchnuté oko mi opravdu nestačí) a jakékoliv příběhové vysvětlení, protože mi to celkem nedávalo smysl. Kdyby nebylo těch pár mordů natočeno tak trošku incognito, šel bych i výš, ale takhle se držím jen průměru a to ještě tak tak, protože nebýt posledního souboje ve vodě, nedotáhl by to tento kousek na průměr ani za nic. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama