Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Doby, kdy byl BoJack hvězdou sitcomu Koniny, jsou dávno pryč. Teď se poflakuje po Hollywoodu a okolí oblažuje svými stížnostmi a barevnými svetry. (Netflix)

Recenze (32)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Life is a series of closing doors, isn't it?" _____________ Zo začiatku som mal celkom problém naladiť sa na tú správnu nôtu – animácia mi moc nesedela, kombinácia ľudí a zvierat ma trochu zmiatla a príbeh ma v prvých epizódach nijako obzvlášť neoslovil... Neskôr som si však na toto všetko už dokázal zvyknúť a od nejakej šiestej alebo siedmej epizódy ma BoJackov svet konečne poriadne chytil! Paralely a prepojenia na náš svet mi začínali pripadať čoraz viac geniálne a dômyselnejšie a ku koncu som si sledovanie tohto seriálu už skutočne užíval (bonusovú, vianočnú epizódu nepočítam)! Prvej sérii dávam 7 písmen "D" z 10 a aj napriek slabšiemu rozjazdu som naozaj zvedavý na to, ako bude BoJackov príbeh pokračovať! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BoJack se chvíli dost hledal (seriál polovinu řady, titulní cynický, sebedestruktivní kůň desetiletí), postavy představil přes alkoholové excesy a sobecké naschvály, tudíž nešlo si k nim hned najít cestu. Jakmile ale do popředí protlačil smysluplné (vážné) zauzlení, dokázal skrz sarkastický humor a satirický obraz Hollywoo-u probudit opravdové city i v nitrech jednoduše animovaných antropomorfních zvířat. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro fanoušky Phinease & Ferba nebude seriál žádným extra překvapením, pro ostatní povětšinou sprostě mluvící kůň Bojack (skvělý Will Arnett) patrně ano. Hláškami a popkulturními narážkami se rozhodně nešetří (Quentin Tarantulino ftw!) a sice mi trvalo více než rok se první sezónou prokousat, nyní už jsou Netflixu titulky, takže to půjde rychleji. Mohu doporučit, mnohem lepší než přehypovaný Rick & Morty.. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Start uměl být dost krkolomný. Ale díl po dílu se dokážete naladit na náladu seriálu, smysl pro humor a i jeho určitou filozofii. Subjektivně. Představa, že tohle vše se bude prohlubovat a zlepšovat je více a více vzrušující. Vše doplněno hereckými výkony dabingu na úrovni a touhou seriál maratónovat. Konečně něco v tomto styl od Netflixu, po měsíci zdarma. Jeden velký světlý zítřek čeká. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bojack je postava na ktorú som si musel trochu zvykať. Rovnako aj na fikčný svet, ktorý prezentuje a v ktorom sa nachádza. Asi od 6 časti som ale s napätím očakával kam sa bude jeho cesta uberať. Nielenže to má kopec skvelých a vtipných miest ale od 6 časti sa tam pre mňa zjavuje aj silné pochopenie s hlavným hrdinom a seriál ako taký sa dostáva na ľudskejšiu a úprimnejšiu úroveň. Som milo prekvapený a teším sa na ďalšiu sériu. 1. séria - 70%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (79)

  • BoJack hovorí pánovi Peanutbutterovi, že jeho článok BuzzFeed bude vedľa zoznamu 10 zábavných faktov o filme Pravá blondýnka (2001). (Pat.Ko)
  • V čase 9:27 můžeme vidět obraz zobrazující Bojacka, jak plave v bazénu, mezitím co ho druhý Bojack pozoruje. Jedná se o referenci na obraz anglického malíře Davida Hockney s názvem „Portrait of an Artist“. (Shizle)
  • Sarah Lynn vraví, že Andrew Garfield nenávidí pondelky a miluje lasagne, je to možný odkaz na kocúra Garfielda z rovnomennej filmovej série. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama