Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

farfalla 

všechny recenze uživatele

Lidé si zvyknou na vše. I na tornáda, ze kterých padají žraloci a ukusují hlavy. Ale David Hasselhoff a žraloci plující vesmírem, jsou na mně příliš silný kafe. Naopak neotřelá je závěrečná výzva k hlasování. (Mimochodem Tary Reid už mám dost...) ['Sharknado' (2013) a 'Sharknado 2: The Second One' (2014)] ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Nadupaných prvních 15 minut, kdy žraloci padají z nebe a zabijí lidi. Proti nim stojí Steve z Beverly Hills a zabijí je motorovou pilou. Poté až do konce filmu žraloci stále padají a padají, Steve je zabijí, občas města rozbouří tornádo. Na samém konci dokonce žraloci už létají i ve Vesmíru spolu s Mitchem Bjůkenenem z Pobřežní hlídky. Až z toho všeho Tara Reid porodí. A pozor! Při pádu z Vesmíru vevnitř žraloka. Kurňa, co je to za člověka, kdo vymyslel takovou chujovinu? [344. hodnocení, 54. komentář, 42%, 68. nejrozporuplnější film] ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvé dve časti som nevidel. Takže zrejme aj preto som bol z toho celý dezorientovaný. Prečo padajú z oblohy žraloci a útočia na ľudí? Čo je to za nezmysel?! Taká hlúposť sa veru len tak nevidí. Na mňa to bolo až prehnane uletené. Navyše je to celé natočené v lacnom televíznom štýle. Takže nie len nahlúply námet a stupidný scenár, ale i úbohé herecké výkony, debilné dialógy, mizerné digitálne triky a neohrabaná poloamatérska réžia. No ale však čo iné sa dá čakať od filmu, ktorý sa volá "Žraločie tornádo 3"? * ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo si myslí že viděl všechno, tento opus ho vyvede z omylu. Boj raketoplánu (pilotem je Hasselhoff !!! - snad ještě větší osel a herecký jalovec než Ziering) proti žralokům kteří létají v pohodě i ve vesmíru a porod sežrané manželky hlavního hrdiny v břichu žraloka jsou jen malé příklady - to se prostě musí vidět celé!. Zřejmě na to chodí hodně lidí, když byly natočeny už čtyři filmy s tématem z nebe padajících žraloků...jsou věci, které nepochopíš... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No tak tohle už byla teda síla. Absurdita se tu střída jedna za druhou a ni už nevím , která byla šílenější. Ať už začátek v bílém domě či naprostý amatéři bez žádného výcviku v raketě, či let zpátky v těle žraloka s padákem a porod v něm, či žraloci na měsíci opravdu tohle už byla kokotina. Ale zase se to netvářilo moc vážně a vše je bráno s velkou nadsázkou a tak se u toho dá krásně bavit a válet smíchy. Ian Ziering je tu výtečný. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Zároveň s filmem vyšla komiksová kniha se stejným tématem pod názvem "Archie vs. Sharknado". (Terva)
  • Dne 3. března 2015 vyhlásila většina výrobní produkce stávku kvůli nedostatečnému finančnímu ohodnocení. Všichni stávkující byli vyměněni a film byl dotočen s náhradní produkcí. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno