Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Rovnice, jíž Syfy s láskou dodržuje (to jest čim absurdnější a pitomější, tim zábavnější), se přestává míjet účinkem. Opakovaný vtip totiž není vtipem. Po dvojce diváka už absolutně nic nepřekvapí, takže rádoby vtipné scény působí spíš jako trapné výkřiky do tmy. Nehledě na to, že hned v prvních minutách jsou se zemí srovnané slavné washingtonské monumenty a Steve Sanders je tu zobrazen už jako národní hrdina typu Supermana nebo Chucka Norrise. Ten sice stále chybí, ale objeví se jiné nutnosti: třeba Hajzlhoff a laserová motorovka. A žraloci samozřejmě... třeba i ve vesmíru. Ať už se vám to ale líbí nebo ne, přesně za rok tu máme Sharknado 4, v němž si dokonce diváci můžou zvolit, jestli Tara-minátor konečně chcípne. S ohledem na kvality se však nabízí otázka, jestli budeme u toho. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to dokázal a dokoukal poslední část téhle inteligentní trilogie. Myslel jsem, že v předchozích dvou dílech už jsem viděl všechno, ale lidská fantazie a smysl pro absurdum jsou nevyčerpatelný studnice a to, že žraločí tornádo ničí mrakodrapy, Bílý Dům nebo hází žraloky do letadel, trezorů apod. už nikoho nepřekvapí, tak tvůrci museli tuhle šílenost povýšit o level vejš. A tak se tentokrát za pomoci Miče Bjůkenena podíváme až do vesmíru :-D . Co se tam bude dít nechci prozradit, ale garantuju, že je to fakt mazec. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Nadupaných prvních 15 minut, kdy žraloci padají z nebe a zabijí lidi. Proti nim stojí Steve z Beverly Hills a zabijí je motorovou pilou. Poté až do konce filmu žraloci stále padají a padají, Steve je zabijí, občas města rozbouří tornádo. Na samém konci dokonce žraloci už létají i ve Vesmíru spolu s Mitchem Bjůkenenem z Pobřežní hlídky. Až z toho všeho Tara Reid porodí. A pozor! Při pádu z Vesmíru vevnitř žraloka. Kurňa, co je to za člověka, kdo vymyslel takovou chujovinu? [344. hodnocení, 54. komentář, 42%, 68. nejrozporuplnější film] ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Soucítím se žraloky, ale ničí naše školy, nemocnice a cesty.“ Tvůrci dosáhli tímto dílem patrně absolutního vrcholu stupidity. To není nikterak na závadu, ale bohužel je jinak celý film nezábavný. To, že padají žraloci z nebe na různá podivná místa, kde byste si žraloky nepředstavovali, to nám tvůrci cpou už potřetí a mě to již nudilo. Co mě vysloveně iritovalo byl naprosto zběsilý střih, který se to snaží udělat akčnější, než to ve skutečnosti je. Steve si pořád hraje na drsňáka a všichni mu to ve filmu žerou. Cameo Hasselhoffa nebylo nic moc. A na Taru Reid už se nedá vůbec koukat, a to ani s bezpečnostním pytlíkem po ruce. Děj, to jsou hodinu a půl pršící žraloci, a tu a tam je to vystřelí až do vesmíru. Třetí pokračování filmu o žraločích tornádech je prostě jen velmi nudé céčko. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Od začátku je vidět, že třetí díl už je v podstatě jen jedno velké popkulturní pomrkávání na fanoušky série (což potvrzují i desítky cameo roliček lokálních US celebrit a jiných bulvárních hvězdiček). Úvodní pasáž ve Washingtonu je natolik nesmyslně přepálená, že kdyby to v takovém tempu pokračovalo až do konce, bylo by to dílo, které by natrvalo změnilo dějiny kinematografie. Bohužel to tak nepokračuje a ani konec, byť hodně tlačí na pilu (i doslova), už nemá takové grády. Kdo viděl předchozí dva díly, ví, co čekat. Objektivně strašlivá slátanina, subjektivně o kapku lepší než dvojka, fanoušci podobných filmů budou nadšeni, ale já už jsem se u některých dějových "zlomů" nudil. A upřímně, nakonec mě z celého filmu nejvíc šokovalo, jak moc je na Hasselhoffovi vidět stáří (nebo chlast?). ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • V jedné scéně okolo 47. minuty, kdy prší žraloci na zábavní centrum, je záběr do kina, kde diváci koukají na film Útok trojhlavého žraloka (2015), což je také film společnosti SYFY. (Terva)
  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama