Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Znáte ten vtip: sejde se v letadla Kelly Osbourne, prsatá blondýnka z Prciček a Steve z Beverly Hills 90210? :D No, tak musím říct, že podruhý už mi to tak veselé nepřipadalo. Ano, pár momentů je skvělých (předpověď počasí, žabák po žraločích hlavách, motorová pila, meč, kladivo... cokoli čím se dá zabít žralok...), ale už mě to tak netáhne jako jednička. Tvůrci už moc dobře vědí, na koho filmem cílí, a to mě nebaví. Nicméně zbaběle přiznávám, že se na tu slíbenou trojku taky mrknu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, vypadá to na rozdíl od jedničky už trochu jako film a najde se zde pár záměrně vtipných momentů (ano, jsou opravdu jenom dva). Jinak je to ale stejné peklo, jako posledně. Je sice hezké, že tvůrci věděli jakou srágoru točí a chtěli si z toho udělat prdel. Jenže nekoukatelná srágora vždycky zůstane jen nekoukatelnou srágorou. A u téhle bohužel nepomůže ani několik piv. ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Otázka dnešního dne zní: Z jakého důvodu by se kdokoli koukal na film s názvem Žraloknádo Dvě: Druhé ? A odpověď bude pravděpodobně následující: Protože to bude ubohá příšerná spatlanina, která se při troše štěstí nebere vážně a tím, jak je to celý děsně pitomý, je to vlastně zábava. A protože těmhle formám zvrácenýho humoru celkem holduju, tak jsem se na Žraloknádo opravdu podíval. Že by se ale tenhle kousek dal považovat za skvost Béčkových braků, to se bohužel říct nedá. To, že je to utradebilně utratrapný, je zcela na místě. Ale nedokážu tomu odpustit tu příšernou nudu, kterou jsem protrpěl i za občasného Fast Forward Rewindu... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a prostě ještě jednou ne. Asyláci se můžou snažit jak chtějí, ale nenajdu si ani jako milovník brakové tvorby a zetkových filmů k nim cestu. Jednička měla skvělej ulítlej nápad kterej zabila místy snaha o serióznost a tradičně katastrofální digitální triky (ty vole fakt se na to vyserte nemá to smysl tam ty triky cpát když to vypadá jak kdybych je dělal na svým počítači sám) o dvojce jsem si tu přečetl, že je to větší úlet než jednička, nejlepší film od Asylum, nejlepší zetko všech dob a kdesi cosi... No není no aspoň teda pro mě určitě ne. V podstatě to jenom kopíruje jedničku a ten hustej námět z ní přenáší sem a snaží se z toho vytěžit ještě větší šílenost, ale nedaří se to. Pro mě úplně stejnej film jako neříkám, že to nemá svoje chvilky při kterých jsem se slušně nepobavil, ale celkově mi to furt na vyšší hodnocení nevychází. Prostě těm Asylum filmům na chuť nepřijdu i když je jasný, že tohle patří k tomu lepšímu co je tato velkotovárna na braky schopná vyprodukovat.40% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla ve světě Asylum takové malé zjevení.Samozřejmě, že je to pořád naprostá filmařská zoufalost, ale první díl byla sranda a vyloženě chtěná, nebralo se to vážně a vidět Steva z Heverly Debills jak skáče s motorovkou do chřtánu lítajícího žraloka byla fakt prdel.Jenže dvojka je typický příklad nechtěné parodie a křeče.Absolutní diletanství, šíleně umělé proslovy a dialogy tak imbecilně stupidní, že se vám z nich chtělo opravdu zvracet a vtipných, opravdu vtipných momentů najdete absolutní minimum a spíš jsem v šoku, jací herci skončí v takových břečkách.Asylum je dno a když vidím kolik celkem známých herců padlo za oběť takovým diletantským mrdkám, je mi to skoro až líto.A zjištění, že kdysi překrásná Tara Reid vypadá jako navoskovaný transsexuál bolí taky.Žralokonádo 2 (už ten název je prostě masakr) nemá ani špetku sebereflexního kouzla prvního dílu a jedná se pouze o další, monumentálně příšerný film z dílny těhle filmových masochistů.15%. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)
  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)
  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama