Reklama

Reklama

Westworld - Labyrint

(série)
  • USA The Maze
Trailer 4
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2016, 9 h 53 min (Minutáž: 54–86 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Vítejte ve světě, kde si můžete splnit všechny své touhy – jakékoliv touhy.  Svět Westworld se odehrává v době Divokého západu ve Spojených státech. Vy jako člověk si ve Westworldu můžete splnit své touhy – projíždět se na širých pláních USA, přestřelky, zabíjení, sexuální touhy a nebo jen přihlížet. Jako člověk ve Westworldu máte výhodu – jakýkoli zásah od stroje s vámi nic neudělá – jste nesmrtelní. Bohužel roboti jsou po posledních updatech divocí a vymykají se kontrolám. Správci robotů se s tím snaží něco dělat. Zároveň sledujeme příběh cizince, který ve Westworldu rozehrál svojí zvrácenou hru plnou krve a násilí. (Varan)

(více)

Videa (15)

Trailer 4

Recenze (116)

Gulde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál má hloubku. Možná si hraje na to, že větší, než mu přísluší, ale i tak je to zajímavej náhled na takový morální dilemma. A pravdou je, že jestli Hra o Trůny člověka víceméně stále překvapuje, tenhle seriál dokáže slušně člověku zamotat hlavu. Ale i tady pozor - jedna věc je si moudře a pružně hrát s realitou, a druhá pak vytvořit chaos a zmatek. A místy mám pocit, že tenhle seriál balancuje dost na hraně. Věřím ale tomu, že druhá série ukáže, jestli se z Westworldu stane fenomén, nebo jen další seriál, který se zahubil vlastní ambiciózností. ()

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přemýšlel jsem mezi 2 a 3*....za mne vyloženě přeceňovaný seriál. Prvních pět dílů je o ničem, teprve v druhé polovině se to konečně rozjede a čekáte na bomba konec a ono nic nepřijde. Poslední díl, který byl jednou tak dlouhý byl vyloženě k pláči a proto se nakonec přikláním ke 2*  Muselo to stát strašnou hromadu peněz, herecké obsazení špičkové, krásné pro oko, ale strohé, bez emocí, takové instatní bez chuti...  Druhé sérii dám ještě šanci, ale už nic nečekám... ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem žádným velkým příznivcem westernů, což mě v kombinaci s opakujícím se dějem v prvních několika epizodách odrazovalo od dalšího sledování, ale nakonec jsem rád, že jsem vydržel. Z Westworldu se totiž vyklubalo příjemné překvapení, které táhnou zejména skvělé postavy (až na Thandiwe Newton, která mi prostě nesedí) a zajímavý děj. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Vyzerá kvalitne, má slušných hercov, slušné efekty a celkovo budget. Má aj veľmi slušné chvíle. Problémom je neprehľadnosť, sme v rôznych timelinách, rôznych telách, rôznych vrstvách vedomia (snov, spomienok, kusov kódu, ...) a čo tak spätne pozerám, internet je plný vysvetľujúcich článkov a videí. Ja by som oveľa radšej AI seriál bez potreby prekombinovaného dovysvetľovania, a kľudne akčnejší bez dlhých útrpných záberov. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľké prekvapenie. V podstate až do predposlednej časti som si nebol istý čo to tu na mňa skúšajú, no potom prišiel koniec a absolútne som onemel. Western ktorý sa nebojí sci-fi vychytávok. Dialogovo a rozprávaním príbehu prvotriedna záležitosť. Šokujúce, napínavé a ajkeď miestami pomalé vôbec mi to nevadilo lebo hneď od začiatku som bol ponorený do tohto fikčného sveta. Herecky v mojich očiach najviac ťahali Hopkins a Harris a je veľká škoda že ďalšie série mali klesajúcu tendenciu.  9/10 ()

Galerie (128)

Zajímavosti (29)

  • V salóne Mariposa odznejú na klavíri piesne "House of the Rising Sun""Black to Black" od Amy Winehouse. (fugyx)
  • Klavírní melodie, která hraje na začátku epizody, je píseň „Fake Plastic Trees“ od kapely Radiohead. (Epistemolog)
  • Natáčelo se celkem 22 dnů v okolí Los Angeles a u města Moab v Utahu. (HellFire)

Reklama

Reklama