Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem se naladit na štědrý den a jak jsem se v roce 2019 dívala na film Městem chodí Mikuláš, tak jsem se rozhodla zkusit tohle. A v uvzovkách scénáristovi můžu ironicky poděkovat. Takto zprasit vánoční atmosféru orgiemi, drogami, chlastem, nedůstojným chováním, sprostými slovy.. No, film který se zajisté vysílá po 23.00 hodině, odehrává se to v době vánoc, ale kdo se těší na štědrý den jako já, tak ať se na tuto bizarní sra*ku opravdu nedívá. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nevyzpytatelní kámoši (Seth Rogen, Evan Goldberg, James Franco – neuvěřitelně produktivní – roku 2015 se objevil ve dvanácti projektech, letos jich má nasmlouvaných podobný počet plus jeden seriál, Joseph Gordon-Levitt) znovu na scéně. Každý má odlišnou úlohu, někdo to sfouknul cameem, jiný se potil nad scénářem. Hodně dialogů, hodně narážek, pak se hrdinové dostanou tam, kam mají, a začnou naplno těžit potenciál prosté zápletky. Tedy užít si vánoční kalbu ve starém balení. To, že je to dramaturgicky nedbalé, je nám jasné, to, že ten kdo nemá rád rogenovský humor, měl by se tomu obloukem vyhnout, je asi také patrné. Nedostane vás ani tentokrát. Vše se točí kolem drog, večírků, vztahů, sexuálních narážek. Pár scén mile potěší nebo rozesměje (etuda v křesťanském kostele, vystoupení s Miley Cyrus, Michael Shannon coby osvícený drogový dealer, vánoční New York obecně), jinak je to ale průměrné setkání s bandou, která si očividně rozumí i mimo filmové kamery. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si proč je tenhle film tak zapadlej a moc se o něm nemluví a teď je mi to jasný - protože je to po delší době zase upřímná a dobře fungující komedie. Ten film je naprosto pohodovej a vánoční atmosféra z něj jde na plný pecky, vtipy jsou většinu času fakt vtipný a já se nenudil ani vteřinu. Je to takovej ten film co by před 15 lety s mladším obsazením bodoval. Dneska už ale zřejmě ne. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Rogen je pořád můj favorit, ani tady mu nechybí jeho tradiční parťák Franco, ale není to taková jízda jak jsem byl v předchozích filmech zvyklý. Byť za tím stojí pořád stejná tvůrčí ekipa a tenhle hrubozrnný humor mi není cizí, tak tentokrát se nepodařilo najít tak úplně rovinu mezi humorem vtipným a humorem uhozeným. Tady na jeden dobrej vtip připadají, tak dva až tři trapný, takže doufám, že je to jenom momentální indispozice tvůrců mých oblíbených komedií a příští film bude zas pecka. Tohle je takový neslaný, nemastný průměr.50% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já jsem z tohoto filmu upřímně zklamán, jelikož jsem od něj nedostal rozhodně to, co jsem očekával. Vzhledem k obsazení a obsahu to totiž v mých představách měla být naprosto nekorektní, ze řetězu utržená jízda, plná vulgarit, šílených scén a ještě šílenějších gagů, narvaná až po okraj bránici devastujícími hláškami, padající z úst nekontrolovatelných postav, v podání maniakálních komiků bez zábran. Jenže ve výsledku z toho všeho zůstalo tak akorát nemalé množství vulgarit a jedna postava, která měla koule být na rozdíl od ostatních krapet odvázanější, jinak ale pořádná smůla, jelikož se to celé drželo tak při zdi, až jsem jen nevěřícně, ale především lehce znuděně, kroutil hlavou, co se stalo. Ano, samozřejmě tou fajn postavou tu byla nepřekvapivě ta představována Sethem Rogenem, který jako jediný tahá celou tu podívanou z těch nejnezáživnějších vod, zbytek postav a jejich představitelů ale nepůsobí vůbec zábavně, jak Mackie, tak hlavně Gordon-Levitt se tu tváří neustále strašně vážně, pořád něco řeší, a když to konečně chvílemi začne vypadat, že by se mohli už rozjet, tak zase rychle stáhnou ocas mezi nohy a začnou zase přemítat nad životem, nad vztahy a zábava je jak mávnutím proutku zase pryč. Zápletka pak slibuje též mnohem víc, než ve finále nabídne, na nějakou super silvestrovskou pařbu tu tak může divák rovnou zapomenout, většinu filmu se totiž ty tři ústřední postavy jen potulují z místa na místo, aby se všude jen hádali, diskutovali, či si něco vyčítali, zábavného při tom neprožijí ale nic. Ze všeho nejvíc mě tu nicméně doslova až šokovala úroveň humoru, jelikož těch skutečně vtipných momentů, či hlášek by se tu dalo spočítat jen na prstech jedné ruky, a to by je daná osoba nemusela mít ještě ani zdaleka všechny, jenže ono se tu celkově té zábavy nevyskytuje až tolik, pár nefunkčních náznaků a utrum, prostě fakt nechápu, o co se tu tvůrci vlastně snažili. Byla to divoká noc zkrátka není vůbec divokou nocí, spíš se jedná o promarněnou noc, bez koulí, bez zábavy, s hromadou zbytečného dramatizování a proto opakuji, za mě se jedná o opravdu nečekané zklamání. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama