Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Rogen je pořád můj favorit, ani tady mu nechybí jeho tradiční parťák Franco, ale není to taková jízda jak jsem byl v předchozích filmech zvyklý. Byť za tím stojí pořád stejná tvůrčí ekipa a tenhle hrubozrnný humor mi není cizí, tak tentokrát se nepodařilo najít tak úplně rovinu mezi humorem vtipným a humorem uhozeným. Tady na jeden dobrej vtip připadají, tak dva až tři trapný, takže doufám, že je to jenom momentální indispozice tvůrců mých oblíbených komedií a příští film bude zas pecka. Tohle je takový neslaný, nemastný průměr.50% ()

Killda 

všechny recenze uživatele

Co se týče komedií, tak parta kolem Rogena na mě prostě působí nejlíp. Jako bych si něčeho šlehnul, normálně se u komedií nesměju, ale u Rogenových filmů prskám smíchy ustavičně. A tohle nebyla vyjímka, byť jde o nejméně originální a nápaditý projekt této party za poslední roky. Zkrátka tento film bych si dokázal představit jako Vánoční stálici po desáté hodině. 8/10 Opět komedie roku. ()

Reklama

Fíla 

všechny recenze uživatele

Takových filmů je hodně, ale tady mě baví, všichni 3 hlavní aktéři. Konečně není Seth Rogen jen za trapáka, ale i trochu za herce, Gordon-Levitt, jako nesmělý mladík, který svou postavu Ethana, hraje hodně vtipně, protože se z trojice dostane snad nejvíce do trapných situací, které jsou "ANO" vtipné. Jako Vánoční pařící komedii, jsem si tohle moc užil. Anthony, který si hraje, na jakousi sportovní hvězdičku, která si užívá své chvíle slávy, až ve 34 letech. Snaží se zapadnout svou osobností, do "lepší společnosti," kde nakonec zjistí, jak už to bývá, skuteční přátelé nadevše. Já osobně filmy, ve kterých účinkuje Rogen, nemám nijak v oblibě, ale tihle 3 si sedli a dokázali mě pobavit, velice dobře. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nevím, jako komedie mi to moc nepřišlo. Zasmál jsem se snad jen jednou. Zajímavé je, že Seth Rogen tady hrál asi ze všech filmů, co jsem s ním viděl, nejvíce, ale jeho postava mě hrozně štvala. Pak se ale objevila Miley a všechny chmury se rozplynuly. Jen kvůli ní stojí za to ten film vidět. Kromě Miley mě na filmu ale zaujala ještě jedna věc, nejsou tu žádné prvoplánovité výstavní holky, jen úplně normální a obyčejné (a vůbec ne méně zajímavé či hezké). A to se mi hrozně líbilo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vzorová současná americká komedie těžící z humoru, který je z devadesáti procent závislý na alkoholu a drogách. Některé scény jsou vysloveně skvělý, většinu už jsme ale viděli tisíckrát. Nic světoborného. Nicméně mám pocit, že až jednou bude někdo zhodnocovat podobné komedie, scéna totálně sjetýho Setha Rogena v kostele skončí na prvním místě. Mám pocit, že něco podobného už nikdy neuvidím a zase tak akorát budu muset bůhví jak dlouho čekat, až někdo přijde s něčím ještě otřesnějším...jestli vůbec. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama