Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemná a řádně přisprostlá vánoční pohodovka s věčně vypáleným Sethem Rogenem a jeho partou. Tempo je sice trochu nevyvážené a hluchých chvilek není málo, ale ty vyvažují některé naopak velmi vyvedené momenty a hlášky. Michael Shannon ve vedlejší roli jako Mr. Green neměl chybu. Nechybí ani trocha vánočního sentimentu a trochu mě mrzí, že jsem na tenhle film narazil v srpnu. Vánočnímu opáčku se ale tenhle kousek rozhodně nevyhne. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Takových filmů je hodně, ale tady mě baví, všichni 3 hlavní aktéři. Konečně není Seth Rogen jen za trapáka, ale i trochu za herce, Gordon-Levitt, jako nesmělý mladík, který svou postavu Ethana, hraje hodně vtipně, protože se z trojice dostane snad nejvíce do trapných situací, které jsou "ANO" vtipné. Jako Vánoční pařící komedii, jsem si tohle moc užil. Anthony, který si hraje, na jakousi sportovní hvězdičku, která si užívá své chvíle slávy, až ve 34 letech. Snaží se zapadnout svou osobností, do "lepší společnosti," kde nakonec zjistí, jak už to bývá, skuteční přátelé nadevše. Já osobně filmy, ve kterých účinkuje Rogen, nemám nijak v oblibě, ale tihle 3 si sedli a dokázali mě pobavit, velice dobře. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tento komentář sponzorovala firma Red Bull: Odkazy prošpikovaná jízda na nejokázalejší vánoční párty v Novém Yorku. Geniální zfetovaný Rogen dává bránici zabrat každou druhou scénu. Jinak film o důležitosti Vánoc pro naši generaci. O kamarádství, děsu z toho mít děcko i strachu z neúspěchu v práci i životě. Těžká témata dávkována jeden pomalý šluk za druhým. A Michael Shannon je jako d(uch)ealer Vánoc skvělý. Scéna Žid v kostele nemá chybu. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Kdesi som sa na margo Rogenovho humoru dočítal, že by mohol niesť nálepku "inteligentné buranstvo", s čím absolútne súhlasím. A tak tomu bolo aj tu, v noci pred. Naozaj som si to užil, malo to aj tú peknú vianočnú atmosféru, množstvo dickhead vtipov bolo únosné a keď to aj prešlo z crazy komédie do serióznejšej roviny, bolo to príjemné osvieženie inak zmysluprostej rehotačky. V závere sa žiadna zaužívaná šablóna nekonala a ja uznanlivo kyvkám hlavou. S tým hollywoodom to nie je až tak žalostné ako sa občas obávam. :-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen a jeho kámoši si natočili další film, který je hlavně proto, aby se bavili oni. Ale sem tam se jim daří, aby pobavili i diváka. Díky jejich obhroublému humoru, který tentokrát nejde až tak daleko, i když epizoda s Jamesem je skvělá, se jim daří udržet vaši pozornost. A mě osobně naprosto dostala žádost o ruku. Ano, jsem z těch, co jim Miley nevadí. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno