Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Bleed For This vypráví neuvěřitelný skutečný příběh o jednom z nejinspirativnějších a nejpřekvapivějších návratů na výsluní v dějinách sportu. Miles Teller exceluje v roli Vinnyho Pazienzy, boxera z Providence přezdívaného "Pazmánský čert," který se katapultoval ke slávě dvojnásobným vítězstvím v soubojích o světový titul. Při téměř smrtelné autonehodě si však Vinny přerazil páteř a bylo mu řečeno, že už možná nikdy nebude znovu chodit. Navzdory všem očekáváním a nařízením lékařů přistoupil proslulý trenér Kevin Rooney (Aaron Eckhart) na to, že Vinnymu pomůže vrátit se pouhý rok po nehodě zpátky do ringu na možná poslední zápas v životě. (Cinemax)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (80)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mám rád boxerské filmy, tohle je druh filmů, který mě nudit nebude nikdy ovšem poslední dobou je konkurence velká a lepší ( Creed,Bojovník) bylo o úroveň výše. Samotný příběh je docela citlivý a dojemný, Miles Teller slušně buduje kariéru a patří mezi ty nadějnější young herce, ale samotné souboje v ringu nejsou příliš výrazné a intenzivní, tedy spíše koukatelná jednohubka, na kterou si brzy nevzpomenu, ale pro fanoušky podobných filmů neurazí. 65% ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Skrz naskrz průměrné s prapodivným Tellerem v roli hlavní. Podobných filmů jsou kvanta, a proto tento počin nemůže zákonitě vyniknout. Pozitivní závěr mi znechutil sobotní dopoledne, což je k nasrání. Casting se zcela evidentně nevydařil, jelikož tolik nevýrazných herců na jednom place jsem už dlouho neviděl. 61% ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Miles Teller odložil bicí a šel boxovat. No a boxoval parádně. Opět je to podle skutečné události a líbilo se mi to jak to bylo zahrané a svižné. Nebylo to nijak zdlouhavé ani takové ty dlouhé, nudné scény. Z toho filmu sršela energie a z Milese Tellera taky. Mám rád když objevím filmy o kterých jsem nevěděl a ještě je to pecka. 80% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Vinny je svým způsobem opravdu zázrak, protože zase tolik lidí, kteří jsou tak tělesně zmasakrovaní není, aby se postavili v situaci, kdy jde téměř o smrt, tak znovu s vervou buldoka a s velkým rizikem do toho šli znovu jako on. Pro mnohé motivace, že v některých případech i nemožné jde, někdy s velkým sebezapřením a maximálním úsilím obrátit životní hodinové ručičky zpátky mezi živé a pohybující se bytosti. Teller se teď docela vyšvihnul, tak ať mu to vydrží dál i v jiných rolích, například jako ve známém filmu o hře na bicí ve Wiplash..........https://www.youtube.com/watch?v=IlGZnI8sJHQ ()

-Dawe- 

všechny recenze uživatele

Možná je nakonec dobře, že je snímek víc drama. Ty scény z ringu nevypadají moc dobře a nedokážou pořádně vtáhnout do dění. Miles Teller tradičně super a tentokrát se k němu přidává i skvělej Aaron Eckhart. Mít v ruce o trochu lepší scénář a kvalitnější režijní vedení, tak to mohla být pecka. Ten příběh už tam totiž byl, škoda. 70% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Mezi závěrečnými titulky je možné vidět záběry se skutečným Vincenzem Edwardem Pazienzou. (MATADOR)
  • Zápas proti Rogerovi Mayweatherovi sa v skutočnosti odohral 7. 11. 1988. Zápas proti Gilbert Dele bol 1. 10. 1991. Po ňom mal hlavný hrdina autonehodu. Zápas proti Roberto Duranovi sa odohral až 25. 6. 1994 s verdiktom rozhodcov 117-113, 117-112, 117-112. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amer. štáte Rhode Island. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama