Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Bleed For This vypráví neuvěřitelný skutečný příběh o jednom z nejinspirativnějších a nejpřekvapivějších návratů na výsluní v dějinách sportu. Miles Teller exceluje v roli Vinnyho Pazienzy, boxera z Providence přezdívaného "Pazmánský čert," který se katapultoval ke slávě dvojnásobným vítězstvím v soubojích o světový titul. Při téměř smrtelné autonehodě si však Vinny přerazil páteř a bylo mu řečeno, že už možná nikdy nebude znovu chodit. Navzdory všem očekáváním a nařízením lékařů přistoupil proslulý trenér Kevin Rooney (Aaron Eckhart) na to, že Vinnymu pomůže vrátit se pouhý rok po nehodě zpátky do ringu na možná poslední zápas v životě. (Cinemax)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (81)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Meh....další boxerský film. Jen se prostě prohodí hlavní postava, vyhrabe se další neuvěřitelný pravdivý příběh a hurá na natáčení. Osobně už jsem toho celkem přecpaný a divím se, že v tom režiséři vidí potenciál, když v podstatě ta hlavní linii je stále stejná a neměnná. Neříkám, že to byl špatný film, ale prostě podle mě tenhle žánr už nemá co nového nabídnout a své fanoušky si nejspíše najde pouze přímo u příznivců tohoto sportu. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Skrz naskrz průměrné s prapodivným Tellerem v roli hlavní. Podobných filmů jsou kvanta, a proto tento počin nemůže zákonitě vyniknout. Pozitivní závěr mi znechutil sobotní dopoledne, což je k nasrání. Casting se zcela evidentně nevydařil, jelikož tolik nevýrazných herců na jednom place jsem už dlouho neviděl. 61% ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Dost netradiční boxerské drama, v němž dramatická složka převažuje nad složkou sportovní. Boxerské scény jsou tedy spíš průměrně zahrané a natočené, ovšem dramatická linie ,,velkého návratu" vše ostatní spolehlivě převálcuje. Opravdu silný a skoro až neuvěřitelný příběh! Jako motivační film možná jeden z nejlepších vůbec... ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Vinny je svým způsobem opravdu zázrak, protože zase tolik lidí, kteří jsou tak tělesně zmasakrovaní není, aby se postavili v situaci, kdy jde téměř o smrt, tak znovu s vervou buldoka a s velkým rizikem do toho šli znovu jako on. Pro mnohé motivace, že v některých případech i nemožné jde, někdy s velkým sebezapřením a maximálním úsilím obrátit životní hodinové ručičky zpátky mezi živé a pohybující se bytosti. Teller se teď docela vyšvihnul, tak ať mu to vydrží dál i v jiných rolích, například jako ve známém filmu o hře na bicí ve Wiplash..........https://www.youtube.com/watch?v=IlGZnI8sJHQ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tisícátý první boxérský příběh na tisícátý první způsob. Boxérská dramata jsou si nekonečně podobná, ale pokaždé přijdou s nějakou minimální vsuvkou, kterou se od jiných filmů dokáží odlišit. V tomto případě to jsou herci. Především Miles Teller, který mě baví snad zatím všude, kde se ukáže a Aaron Eckhart, kterého bych na první dobrou pomalu ani nepoznal. Jeho převtělení v trenéra alkoholika je naprosto ultimátní a vodí si to od první minuty filmu. I díky těmto dvěma hereckým výkonům jsem neměl obtíž film dokoukat. A to i přesto, že mi bylo jasné, co se bude dít a kam celý příběh bude směřovat. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Zápas proti Rogerovi Mayweatherovi sa v skutočnosti odohral 7. 11. 1988. Zápas proti Gilbert Dele bol 1. 10. 1991. Po ňom mal hlavný hrdina autonehodu. Zápas proti Roberto Duranovi sa odohral až 25. 6. 1994 s verdiktom rozhodcov 117-113, 117-112, 117-112. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amer. štáte Rhode Island. (MikaelSVK)
  • Mezi závěrečnými titulky je možné vidět záběry se skutečným Vincenzem Edwardem Pazienzou. (MATADOR)

Reklama

Reklama