Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Destilát tuctových vánočních "family reunion" komedií, paradoxně naředění podřadnými hereckými výkony jinak schopných herců, který jde od nikud nikam. Jessie Nelson má asi za bratra Willieho Nelsona, který donesl na natáčení pořádný balík trávy a v tom se utopila veškerá režie. Výsledek je bohužel hrozná ztráta času pro všechny, kdo za to nedostali zaplaceno (tzn. hlavně diváky). ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Nie že by to nebol vykonštruovaný vianočno-vzťahový klišovitý doják, ale niet dôvodu nestráviť s ním nejaký ten čas, a zvlášť vhodné je to tesne predtým, ako človek ide na sviatky navštíviť rodinu... (Teoreticky) tým totiž môže zabrániť okamžitému spusteniu kolotoča krvavých hádok, vzájomných výčitiek a triumfálneho odhaľovania pokrytectva, plných pocitov stiesnenosti a napätia, hnevu, sebaľútosti a zmaru dobrých úmyslov... Je tu plno krásnych drobností a príjemných scén, a okrem iného tým môžem sláviť narodeniny svojho brata, ktorého som práve kvôli takejto povahe našich rodinných vzťahov nikdy nevidel... ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Pestré obsazení mě nalákalo ve vskutku nic neříkajícím traileru. Amandu mám rád (nemůžu se dočkat druhého Mamma Mia!), Olivii také, a proto jsem zpětně nechápal, že se vyskytly nominace (a pokud si pamatuju nakonec i proměněné) na Zlaté maliny. Musím uznat, že jsem se těšil na klasický vánoční film, od kterého nelze nic extrémního očekávat, ale v druhé polovině to byla pekelná nuda o jakýchsi rodinných nesrovnalostech. Napodruhé bych se už uzíval. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Mám ráda sentimentální kýčovité vztahové komedie zasazené do americké vánoční pozlátkové atmosféry :-) Rodinná komedie "Trable o Vánocích" rozhodně není žádný kinematografický majstrštyk, ale svou odlehčenou a vřelou náladou mne po pár scénách absolutně nakazila.. Film pojednává o jedné větší rodince, která mezi sebou nemá za běžných okolností ty nejrůžovější vztahy, ale vánoční kouzlo je všechny samozřejmě spojí a zahřeje láskou.. Přesně tak, je to typická přeslazená limonáda plná vlídného prvoplánového humoru a laciných dialogů.. Ale zasáhla přesně tam kde měla a splnila svůj účel - rozněžnila, pohladila, pobavila.. Pro všechny, kdo mají chuť na slabší odvar "Lásky nebeské" to pravé ořechové :-) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Asi budu znít celkem sentimentálně, ale mě se to líbilo. Připomnělo mi to všechno co mám na filmech ráda. Nebylo to nic násilného a ani nuceného a pro mě hlavní věc - neodcházela jsem z kina naštvaná, ani zmatená a dokonce ani smutná. Byla jsem po zhlédnutí tohoto filmu v pohodě a klidu, perfektně naladěna na nadcházející vánoční čas, který nemá ovšem nic společného s přeplněnými obchodními centry a násilnou komerční atmosférou, která se snaží lidem naznačit - "Hej běž už nakoupit ty dárky - vždyť je řííjen...". Nutno podotknout, že podobnost s Láskou nebeskou jsem postřehla. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)
  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno