Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA The Bye Bye Man (více)
Trailer 2

Když tři kamarádi z vysoké školy narazí na hrůzný původ skrytého zla, zjistí, že existuje jediný způsob, jak se vyhnout této kletbě: nemyslet na ni, nevyslovovat ji. Ale jakmile skryté zlo pronikne do vaší hlavy, je to právě to, co všechno řídí. Existuje způsob, jak se vymanit z této posedlosti a přežít? (Freeman Ent.)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (143)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další produkt výrobního pásu průměrných amerických hororů pro dnešní mládež do kin. Žádná tragédie to ovšem vůbec není. Herci jsou fajn, atmosféra taky a ten psychadelickej twist na konci nebyl vůbec špatnej. Atmosféra je, lekačky taky, krví se nešetří a brokovnicová pasáž s Leigh Whannellem je doslova super. 47% je nedůstojné podhodnocení. Mě tohle stačilo, nebylo to hloupý a mělo to mnohem lepší děj i atmosféru než nějaká přiblblá Ouija 2 od neskutečného nudaře Flannagana. Na kino ani náhodou, ale večer doma při neděli naprosto dostačující horor plný známých tváří ve vedlejších rolích.50%. Kdybych měl někdy aspoň jednou v životě možnost natočit jeden celovečerní horor, za tuhle práci bych se nestyděl. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nedá se upřít snaha o trošku originality, bohužel chybí větší přímočarost zápletky. Děj je místy spletitý, příliš překombinovaný a nezáživných dialogů bylo přes čáru, až mě bralo na projekci spaní. Kromě úvodu se začátek táhl o něco déle, než bylo zdrávo a zůstalo jen u chabých pokusů o lekačky. Postupem času se rozehrává psychologická hra kolem představ hrdinů a jakéhosi přízraku, který byl v zápletce úplně zbytečný a rozhodně by seděl více v nějakém slasheru. Zkušený hororový fanoušek přesně ví, jak to celé dopadne a nic překvapivého se nedostaví. Raději doporučuji sáhnout po Nezvratném osudu, Kruhu a podobných předávání Černého Petra.......4/10 ()

Reklama

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně by mě zajímalo, jak asi vypadají ve skutečnosti ti zdejší hodnotitelé, které po zralé úvaze neváhali ocenit tuto monster-sračku třemi, čtyřmi a nedej bože i v pár případech pěti hvězdami..."brilantní !!..."film který předběhl dobu !!!"....."záležitost pro náročného diváka!!!"....."lekačky tak působivé, až se mi mezi tajením dechu spouštěla samovolně stolice !!!" - těmhle filmovým specialistům, jež ocenili průměrně a nadstandardně tuto největší filmovou krádež a slátaninu, co šla v moderní době do kina, vzkazuji stručně a erudovaně toto:" LEDA VELKÝ HOVNO VY BUZERANTI !!" Film tak blbý, že člověk neví, čím horším má vlastně začít - ať už primárně tím, že film je založen na bázi pravěkého Candymana (prostě jak budeš furt dokola žvatlat tutéž píčovinu, čeká na tebe zmrd !! ) A to ne zmrd ledajaký - v černé pláštěnce a maskou na ksichtu tak povedenou a hrozivou, že podezírám Jardu Nováka, který vlastní půjčovnu kostýmů a škrabošek v naší ulici, že tuto rekvizitu za nekřesťanské peníze pronajal tupým filmovým tvůrcům Čau Čau pána ! Aby toho nebylo málo, tento hrozivý zmrd se nešťastníkům (čti = naprosto nesympatickým nehercům a neumětelům, kteří se nikdy neměli narodit) zjevuje vždy za doprovodu strašlivé bestie, jež má být zřejmě parodie na nějakého zmutovaného psa, který se svým zjevem ale nejvíce podobá něčemu mezi psem-potkanem-hovnem-tygrem-dětskou čmáranicí v jeslích....líp to popsat asi nejde..."Dount sejit, dount sinkit, dount sejit, dount sinkit". Perličkou filmu zůstává obsazení pro mě svaté Faye Dunaway, která podle mě vůbec nevěděla, na co kýve a ti parchanti jí nechají na konci filmu shořet u krbu za použití triků tak reálných, že ani spořič obrazovky z roku 2001 by nebyl reálnější !!! No prostě sračka všech sraček, jak tohle získalo prachy na produkci do kina, to už fakt nechápu nic.....................moje hodnocení = 0 z 10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nakonec to tak špatné nebylo,ale výhra to rozhodně není.Nápad není nic nového protože kombinuje trošku toho Boogeymana a samozřejmě že se nesmí říct 3x Bettlejucie.Atmosférou a zpracováním mi pak PáPá Pán hodně připomněl podobně rozpačité It Follows.To taky slibovalo celkem dost a nabídlo dost málo.Digi Pes by tu pak nemusel být vůbec...50% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Don t say it, don t think it! Ďalšia báchorka v ústrednej úlohe s démonom, pre tento krát s chytľavým názvom Bye bye man. Filmy s démonmi boli v tej dobe (a vlastne aj dodnes) po Insidious,Conjuring a Annabelle "in" a toto je ich nepriznaný a o niečo menej kvalitný klon. No a bez hanby priznám, že ma bavil a že som bol s ním vcelku spokojný. Šablónovitý príbeh, výborná intro scéna s Leighom Whannellom, fungujúca atmosféra a ani ľakačky neboli podľa mňa najhoršie. Body za originalitu si Skryté zlo určite nepripíše, ale hororovo funkčné za mňa bolo, takže nebudem prehnane kritický. Aj keď uznávam, že možno nedokážem byť úplne objektívny pretože práve tento typ príbehov je v hororoch môj asi vyložene najobľúbenejší, takže možno i preto za mňa 4* a 70% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Obyčajnými mincami docielili pohľad "Bye Bye Dog-a". (Ltblue)
  • Podle autora Roberta Damona Schnecka byl skutečný Bye Bye Man údajně slepý albino narozený v Louisianě někdy ve 20. letech 20. století. (Pajkenzi)
  • Carrie-Anne Moss (detektívka Shaw) musela scenár čítať s prestávkami, pretože bol pre ňu príliš strašidelný. Navyše herci a štáb odmietli záporáka (Doug Jones) na pľaci oslovovať "Bye Bye Man". (Marceloo)

Reklama

Reklama