Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt bojuje s démonkou, která útočí na jeho nejbližší. Smyčka kolem Ciri se z vůle nejmocnějších z kontinentu pořádně utahuje. (Netflix)

Recenze (52)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nad komentářem posledního dílu jsem si musela popřemýšlet. Nejde o to, zda se mi líbilo nebo nelíbilo. Rozhodně líbilo. Jenom jsem měla tak trochu pocit, že si se mnou tvůrci hrají. Protože to na mě bylo prostě strašně rychlý v poměru děje předchozích dílů. Byť dějově luxusní. Jistě, posednutí je posednutí, a zde je důležitější to po něm. Jenom jsem doufala, že v něm budeme trochu déle. Sice to nebyla Ciri, ale bylo fajn pozorovat tu její pěknou, jak všechny zbombí  :D  bylo to strašně fajn. Teaser na konci za mě v pohodě. Zatím to vypadá dobře  :) ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tento diel je naozaj dokurveny. a to som zvysok serie vnimal ozaj pozitivne. scenaristka sa sice riadne chopila tvorivej volnosti, pri ktorej sa viac ani len neda hovorit ako o adaptacii, avsak stale to bol zaklinac v sapkowskeho duchu. onen charakter i prostredie tak osobitne a zive v knihach. dychali nim aj hry, ktore sice boli uz pokracovanim knih, avsak drzali sa striktne a s respektom kanonu. posledny diel tejto serie sa vsak vysral na vsetko, co je v tomto svete svate a co robi zaklinaca zaklinacom. sklzol kdesi na mentalnu uroven tvorcov 8. serie hry o trony. takze v rychlom slede naj faily, ktore len dalej dokurvia dej: 1) ciri, ktorej trvalo 5 kniznych dielov na vypestovanie si svojich schopnosti, sa stava uvrestanou supercarodejkou. 2) predcasne odhalenie emhyra je uplne zbytocne, antiklimax, ktory zavana dramatickym pruserom. 3) geralt neriesi finalnych bossov umrncanym vyplakavanim na sposob "ciri, vrat sa, ciri, ty to zvladnes", ale sekanim a genialitou svojho bojoveho umenia. aj vdaka tejto scene posledny diel poprel charakter hned viacerych postav - od geralta, vesemira, ciri az po yennefer. 4) syndrom "cervenych triciek" zo star treku. u sapkowskeho nebola ziadna postava navyse, tu nelogicky a samoucelne zomieraju "random"-zaklinaci v podobe obetovatelneho komparzu, aby bolo viac mrtvol a krvi. nieco, co by sa vo vesmire zaklinaca nemohlo stat. 5) cosi ako "fatwa" na ciri, geralta a yennefer zo strany severnych kralovstiev? wtf? obzvlast, ked ma geralt po ich boku bojovat proti nilfgaardu? bojim sa tretej serie. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je scénáristické selhání finále řady nejhrubšího zrna. Děj rozjede největší průser série a místo sledování “jak to dopadne” sledujeme retardované (a zbytečné) halucinace a trable ušaté utiskované menšiny a těch MILFněco… nemluvě (opět) o konci bez konce. Tahle řada opravdu zklamala a závěr to jen utvrdil. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně nejzábavnější díl celé série, který prostě furt něčím překvapuje, i když dělá píčoviny na každém kroku. Proč tedy jen tři hvězdy? Protože jsem na to musel čekat 7 posraných hodin, abych se konečně trochu bavil. Na třetí sérii kašlu a je mi fakt úplně u zadku, protože být fanoušek (což naštěstí nejsem) a někdo mi po dvouletém čekání dal tohle, to bych snad šel i protestovat. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A dost pičo. Na takovou kastraci předlohy alá Jurský park fakt už nemám nervy.... Já jen doufám, že tohle je jenom příběh z paralelní sféry, a třetí řada bude o tom, jak se ve Witcher-verse setkají knižní, herní, a seriálový Geralt. U absurdního titulkovýho traileru na 'Blood origin' jsem se už jen válel smíchy po podlaze. Absolutně nepobírám, co na tom Sapkowski vidí. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama