Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Videa (5)

Trailer 8

Recenze (1 001)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vlastne je to (znova) celkom sranda, ale zároveň aj rodinný film. Vážne nekecám. Jediný kto tu keca je samozrejme Kapitán Deadpool, teda len Deadpool. Musím sa priznať, že som nevedel porovnať kvality dvojky s jednotkou, kedže dvojka mala väčší rozpočet, ale na druhú stranu obidva filmy sú vlastne neskutočná sranda, ktorá vlastne ani nemá kedy nudiť, pretože mám pocit, že keby film nudil aj s toho si Deadpool spraví srandu. Ano je to tak, Ryan Reynolds si tu zas uťahuje zo všetkého možného a aj to znova patrí medzi klady filmu, ale čo ma predovšetkým zaujalo a prečo je dvojka o chlp lepšia ako jednotka je hlavne príbeh a vynikajúci Josh Brolin aka Cable. Zatiaľ čo prvý diel bol vlastne o zrode Deadpoola a jeho odplate, dvojka ma serióznejší ton filmu a príbeh, v ktorom vlastne skutočne o niečo ide a navyše je Deadpool až nezvyčajne veľa krát bez kostýmu a o to to pôsobí civilnejšie, nie len ako nejaká vtipná komiksovka bez príbehu. Dvojka je skratka väčšia v každom ohľade a nepridalo sa iba na výbuchoch, no či už lepšia alebo horšia to je na vás, pretože obidva filmu sú tak štýlovo natočene, že je to neskutočná zábavná sranda. A áno, za titulkami je ešte par scén a mal som pocit, že tie scény boli najlepšie potitulkové scény aké kedy boli natočené. Reynolds je frajer. A Céline Dion tiež. 90% - 5* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds vtipy servíruje úplne rovnako ako minule. A tentokrát sa s Paulom Wernickeom a Rhettom Reeseom podieľal na scenári, čo sa zdalo byť plusom, keďže sa nejde ubrániť dojmu, že túto postavu v podstate ani nehrá, pretože tento pre niekoho možno ľahko infantilný zmysel pre humor, je mu nesmierne blízky aj vo skutočnosti. Deadpool 2 sa na prvý pohľad možno nevyhýba niektorým klasickým hollywoodskym postupom, ale na ten druhý k nim volí trochu iný prístup, vďaka čomu zostáva inou, nepredvídateľnou, cool prehliadku. Zmena na poste režiséra vo finále nebola k horšiemu, takže priaznivci a priaznivkyne originálu určite nebudú sklamaní. Nové postavy sa podarilo začleniť výborne a tie známe sa posunú trochu ďalej. A tradičné upozornenie na záver: tentoraz si stopercentne počkajte na scénu medzi záverečnými titulkami. Jednak sa u nej kráľovsky zasmejeme a jednak ešte viac otvorí tie dvere možností pre prípadné tretie dobrodružstvo. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

První díl nepřekonán a to zásadně. Tam, kde byl tehdy humor podvratný a svěží a byl v kulometné kadenci, je ve druhém díle často zatuchlý a kadenci má leda tak muškety, kterou nabíjí jednoruký prodavač koberců z Kopidlna. Deadpool by měl komiksové klišé bořit, dělat si z nich srandu, jenže tohle se nepovedlo tak moc, že když si člověk odmyslí tak cca deset opravdu povedených vtipů (nebo spíš sekvencí humorů), tak zjistí, že se Deadpool stal přesně tím druhem filmů, do kterého v prvním díle tak zábavně tepal a dělal si z něj srandu. A když se v letním kině víc, než druhému Deadpoolovi smějete filmu Meg: monstrum z hlubin, tak je něco hodně, hodně špatně. ×¤× Filmový víkend ČSFD 2018 ×¤× ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší jak jednička. Některý ty pop-kulturní narážky mi přišly zbytečný, ale taky jsem se docela často gebil. Hodně to zvedá Josh Brolin jako Cable, třeba i v konfrontaci se samotnym Deadpoolem, kdy ho ty jeho forky sraly. Vlastně hodně pomohlo, že už to neni Deadpoolova one man show jako předtim a je obklopenej o hodně víc postavama, protože jinak by mě ta jeho postava už začala ve druhý půlce nudit. A navíc, narozdíl od jedničky už to má i větší měřítko a nepůsobí to jen jako jednoubka. 75% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi více než první díl - ubylo totiž toho nejjednoduššího pubertálně laciného humoru. Deadpool 2 je přitom až neuvěřitelně utržený ze řetězu, má skvělé spolu- i protihráče (Josh Brolin je jako Cable fantastický, Zazie Beetz si vás v roli Domino stoprocentně získá), opět mu nedělá problém vzbudit uvěřitelné emoce ani neřízené salvy smíchu, děje se v něm mnoho nečekaného (X-Force!!!) a ani na chvíli to není křečovité. Super. ()

Galerie (124)

Zajímavosti (109)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama