Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (337)

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvíľu som rozmýšľal, že zdvihnem hodnotenia 1. a 2. série na plný počet, aby som tu nemusel pod štyri*... ale tak nebudeme z toho robiť krízový stav; tretia séria sa skrátka tvorcom na viacerých miestach šmýkala pomedzi prsty (hlavne v línii s ruskou základňou a jej bezproblémovou infiltráciou) a pevne to na zadok posadili až v poslednej epizóde. Takže okey, vyhliadky sú do budúcna sľubné, len z toho prosím neurobte kabaret a lá Alf, naopak, pokojne pritlačte na pílu vážnosti a hrôzy. Veď tí najväčší fanúšikovia vašej práce, rovnako ako vaši hrdinovia, rastú a dospievajú... zvládnu to... a zvládnu to radi. Tosipište! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po druhé řadě jsem se trošku bál kudy se bude ubírat ta třetí.Ne snad,že by ta druhá byla špatná,ale po výborné první to měla sakra těžké.Třetí řada se v prvním díle opatrně rozjede a hned v tom druhém rozbije všechny obavy na atomy.Tempo které bratři Dufferovi nasadí je extrémní a děj vyloženě letí kupředu a nutí diváka hltat díl za dílem.Atmosféra se dá krájet,nechybí odlehčené a vtipné momenty a pak přijde finále,kterému se podaří všechno skloubit dohromady a vyždíme i nějaké ty emoce.Sem moc zvědavý co přinese čtvrtá řada...90% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekání na tuto sérii bylo zatím nejdelší a tak byla očekávání logicky největší. A vyplatilo se. Třetí série je nářez. Osm bombastických dílů, které opět těží ze všeho, čím se tato série proslavila. Osmdesátková atmosféra tu dostává hlavní slovo tak do půlky seriálu, než se specifikuje příběh a ve druhé půli se rozjíždí výrazná příběhová linka. Bylo super opět vidět partičku kolem El, i když stárnou jako my všichni. Navíc se mi líbilo i to, jak jsem si během této série udělal vztah k postavám, ke kterým bych to předtím ani neřekl. Až mi ke konci bylo sakra smutno. A jelikož těch emocí bylo víc než dost, můžu s klidným svědomím říct, že třetí série Stranger Things je zatím to nejlepší, co jsem z letošních seriálů viděl a co ve mně zanechalo vzpomínku. Už aby bylo pokračování! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Šerifova laktace, děti zpátky ve školce." Neříkám, něco i potěšilo. Do seriálu se nasáčkovali zlí Rusáci, oprsklí jak ruské lázeňské veverky z Karlových Varů, kteří ryli a ryli, jako nějaký настоящий червь стахановец, v podzemí Hawkinsu šachty, haly a desítky kilometrů chodeb, dokud přímo pod městem nepostavili ruskou laboratoř o velikosti Černobylu, samozřejmě úplně TAJNOU :-)). Temné monstrum se taky pěkně vyřádilo, na lidech i na hlodavcích, viz stovky rozPRSK!lých krysiček, vlhký sen každého deratizátora. Co nepotěšilo? "Vývoj" dětských hrdinů. V druhé sérii už jen krůček od dospělosti, nyní v prvních třech kapitolách nepochopitelně zdětinštěli, až jsem se bál, že začnou tahat kačera a žvatlat jak Teletubbies. Dtto šerif Hopper, z chytrého tvrďáka nyní jen "bezradným sitcomovým fotrem" (© -bad-mad-wolf-), se špekatými kozami, málem i laktací a s hysterickými záchvaty kvůli pár polibkům mezi El a Mikem Wheelerem, že je na to moc mladá! Typicky americké. Zabíjet klidně ano (El měla pár zářezů na pažbě už v jedničce), ale pít pivo a líbat se až od 21 let!  Navíc šerif vilně pokukoval po Winnoně Ryder, v military outfitu ještě odpudivější než obvykle, což jsem nechápal. Asi že musel, holt to měl ve scénáři, chudák. V téhle uniformě (model: pytel visí na strašidle) by jinak vojín Ryder zůstala na ocet. No a něco vyloženě zklamalo. Např. kde, doprdelepráce, zůstala nadějná Osmička? Nebo aspoň nějaké jiné pokusné dítě s kérkou čísla na ruce? Sečteno, podtrženo: R.I.P. úvodní série. Tohle sice ještě koukatelné, ale seriálu už u mě asi zvoní hrana. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria priniesla opäť to isté, tentokrát si však svet Upside down vyhliadol inú obeť a keďže sa jednalo o najneobľúbenejšiu postavu tak ju mohli nechať aj umrieť. Otvorený prechod, príšera, víťazstvo nad ňou a neúplné zavretie fungovali najlepšie v druhej sérii. V tejto sa príliš tlačilo na pílu v oblasti ruskej hrozby, LGBT Robin, skorumpovaného starostu a armády, ktorá opäť neprišla včas a prirodzene 8 ročnej kakaovníčky ktorá si uťahuje z dospelého plešatého belocha. Už to skrátka začína byť všade a je to otravnejšie ako pionierské šatky. Netflix zadarmo na mesiac priniesol svoje ovocie a tretiu sériu som zvládol za jediný deň. Aktualizácia komentára: sérii Dark Stranger Things nesiahajú ani po členky. ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Auto, ukradené na benzínce, je Cadillac Eldorado Biarritz Convertible z roku 1984. (J.F.B.)
  • Krámek Scoops Ahoy, kde Steve Harrington (Joe Keery) a Robin Buckley (Maya Hawke) prodávají zmrzlinu, je vymyšlený. Spousta jiných obchodů na Starcourt Mall skutečně existovala (Orange Julius, Sam Googy či Waldenbooks). (Kacitr)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno