Reklama

Reklama

Blok 99

  • USA Brawl in Cell Block 99 (více)
Trailer 1

Když bývalý boxer (Vince Vaughn) přijde o zaměstnání a stojí před rozpadem manželství, rozhodne se přijmout práci drogového kurýra v naději, že se štěstí obrátí na jeho stranu a on konečně zabezpečí svou ženu Lauren (Jennifer Carpenter). Právě ve chvíli, kdy se mu začíná dařit, končí za mřížemi, kde bude muset učinit řadu děsivých a zoufalých rozhodnutí, aby ochránil své nejbližší. Zatlačen do kouta má jedinou šanci: probít se vězením jako nelítostným bojištěm nejnebezpečnějšího bloku ze všech – Bloku 99. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (645)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $64,453Tržby za predaj Blu-ray v USA $761,391Tržby za predaj DVD v USA $1,039,490║ Iná haluz, náhul, masaker. Do kelu toto malo riadne grády, Vince Vaughn iný borec, lámač sŕdc, teda kostí. Mňamka. Chutilo. /100%/ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Výrazné zklamání...a ač se tam Bůh skloňuje ve všech pádech (hlavně tedy v použité hudbě a tetáži), jde o bohaprosté béčko. Subžánr vězeňského dramatu nabízí řadu skvělých filmů, Brawl In Cell Block 99 k nim ale nepatří, neboť ho tvůrce, S. Craig Zahler, zkřížil s akčním subžánrem ,,sám vykosí celou mafii", v tomhle případě celé vězení, a k tomu ještě hlavní (super)hrdina rozšlape celkem dost latexových lidských hlav. Docela utahaný, naivní až hloupý film... Nejlepším vězeňským dramatem roku 2017 je i nadále suverénně Trestanec režiséra Rica Romana Waugha... ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Takový ten obvyklý den. Přijdete domů dřív z práce a zjistíte, že vám nějaký dement spí se ženou. Nejdete a neurvete mu hlavu. Ne, řešíte to jako chlap a snažíte se znovuvybudovat vztah a život, který jste před tím měli. Takové věci ale stojí čas a tím i peníze, tak začnete pašovat drogy... Blok 99 stojí především na minimalistickém výkonu Vince Vaughna (zapomenete, že kdy točil komedie) a Zahlerově nekompromisnímu přístupu k násilí. Scénář o cestě pana Tomáše vězeními je plný ulámaných končetin, smradu z nemytých záchodů a mučení všeho druhu. Zahler po Bone Tomahawk vychytal dramaturgii a příběh tak působí mnohem konzistentnějším dojmem. Fantastická atmosféra, kdy se vám u některých scén bude chtít zvracet, ale nedokážete odtrhnout oči je velice specifická. Originální. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Když se Vám život začne srát, tak se zpravidla spouští řetězová reakce a začne se vám srát na všech frontách. Tenhle film je názornou ukázkou. Nejdříve přišel vyhazov z práce a poté náš nacistický plešárd zjistil, že mu žena pěkně kecala, když mívala až 6x za měsíc menstruaci. Naštěstí je to správný chlap a rozhodne se svojí kurvu ženu přeci jen finančně zabezpečit. Se svým základním vzděláním nemá více možností, než využít své obtloustlé tělo a dát se na dráhu zločinu, čímž se spustí pěkná salva velice zoufalých rozhodnutí a nesmírně dramatických rozhodnutí. Tento film je tak oblíben, protože jde krásně přímou surovou stopou k vynikajícímu závěru. Hlavní hrdina se zkrátka musí ze svých nesnází probít ven. Věnováno kamarádce Terezce, která teď také svádí velice nelítostný boj. Drž se! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čo tu chceš gringo ? - vidíš niekde na našej vlajke bielu, červenú a buritos ? Vince Vaughn bol pre mňa vždy iba vtipkár do komédii, ale po tom čo predviedol v tomto filme, zaskočil nielen mňa, ale určite aj ostatných. Svojou kamennou tvárou a brutálnymi KO, ktoré predvedie v bitkách nie raz vyrazí divákovi dych. Samozrejme nebyť Zahlera by sa to zrejme nepodarilo. Zahler rovnako ako vo svojom predošlom filme (Bone Tomahawk) tak aj vo svojom budúcom (Dragged Across Concrete) aj tu ako režisér a scenárista prekračuje hranice brutality a ponúkajú tu v temnom príbehu, ktorý by žiadny manžel nechcel zažiť. Navyše je jedným s tých režisérov, ktorý vedia ako posunúť hranice a uzemniť diváka aj v dnešnej dobe. Zatiaľ pre mňa najlepší Zahlerov film. 80% - 4* ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom štáte New York. Obdobie natáčania trvalo od 12. septembra do 17. októbra 2016. (MikaelSVK)
  • Dvakrát vo filme väzni spomenú, že by radšej boli uväznení v Rakúsku. Pravdepodobne tým odkazujú na väzenie v Leobene, ktoré bolo už niekoľkokrát označené za "najpríjemnejšie" väzenie na svete, vďaka jeho modernému a luxusnému vybaveniu. (Astonko)
  • Kvôli filmu absolvoval Vince Vaughn (Bradley Thomas) trojmesačný boxerský tréning a nabral takmer 7 kíl svalovej hmoty. (MikaelSVK)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama