Reklama

Reklama

Brothers

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Thriller
USA, 2015, 11 min

Obsahy(1)

Příběh dvou bratrů Toma (Ethan Sailor) a Jakea (Griffin Fox Smith) a jejich problematického vztahu. (LUKICKK)

Recenze (7)

LUKICKK 

všechny recenze uživatele

Necítím z toho nikoho jiného než Eggerse, jeho typický rukopis, který znám z filmů, je to moc fajn vidět v takovémto kraťasu. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Takový kraťasy můžu. Neni to nic přelomovýho a rozhodně by se tam dalo využít trochu víc symbolů a podobenství, aby to působilo celistvějc a mělo to větší přesah, ale atmosféricky je to naprosto špičkový, kamera a režie jako vždy u Eggerse mistrovská a výkony hlavních představitelů taky naprosto v pohodě. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Příběh dvou bratrů žijících se svou babičkou v blízkosti přírody. Starší z nich je dominantnější a je jen otázkou času, kdy bude chtít mladší bratr překročit jeho stín. ()

samkko 

všechny recenze uživatele

Nevím jak vy, ale já tu prostě toho Eggerse cítil na plný pecky. Všechy stálé, dlouhé záběry na temnou přírodu a osady taktéž nechybí. Na to že to mělo 10 minut, si myslím, že se to docela dalo, i když mohl být děj vyvinutý nějakým jiným a méně předvídatelným směrem. ()

Comida 

všechny recenze uživatele

Sice kraťas Brothers nedosahuje takových vysokých kvalit jako Eggersův celovečerní debut, nicméně profesionální režie je samozřejmostí i u tohoto skvělého snímku. Vyzdvihnout hlavně musím precizní posazení kamery a zabarvení u jednotlivých scén. Celé to zdobí depresivní atmosféra, která diváka naprosto pohltí. Jen škoda že pan Robert Eggers neměl již v této době po ruce zdatnější herecké obsazení. Ne že by výkony mladíku byly otřesné, náhodou naopak skvělé, jen např. Anya Taylor-Joy či Ralph Ineson v The Witch předvádí úplný herecký koncern, jenž je o několik úrovní vyšší. 8/10. ()

kriplozoik

všechny recenze uživatele

Typ krátkého filmu, který se nesnaží sestavovat mozaiku příběhu, ale soustředí se na jeden okamžik. A ten je zde docela silný. ()

Reklama

Reklama