Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 2
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (171)

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ryan Murphy v AHS: Hotel zpočátku naservíroval divákům přesně to, co sliboval už dva roky a co jsem očekával od Coven a částečně i od Freak Show – módní, krvavou a sexy noční můru, kde si postavy vjedou do vlasů div ne rovnou na mole v průběhu módní přehlídky. Murphy tentokrát skládá poctu srdcovkám jako je Osvícení, Hlad nebo Se7en, jenže z originální vaty, která by měla držet jednotlivé výjevy pohromadě se nakonec stala největší slabina páté sezóny. Výsledek se tak podivně tříští, nedrží pohromadě, přichází s neuspokojivými řešeními a spěje k pochybnému happy endu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátou sezónu jsem ohodnotil čtyřmi hvězdičkami, takže jsem byl v zásadě spokojen, vadil mi jen poněkud jalový závěrečný díl a některé dějové odbočky, které vlastně neměly na příběh samotný téměř žádný vliv (upíří školáci). Ocenil jsem, že se tvůrci pomocí obsazení Lady Gaga chytře vyhnuli výrobě děsivých monster, vždy, když se objevila na obrazovce, měl jsem husí kůži. Velice mě pobavila recyklace Finna Wittrocka, to byl rozhodně dobrý nápad, hvězdou sezóny byl pro mě jednoznačně Denis O´Hare, který předvedl luxusní výkon. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná jsem toho od Hotelu čekala hodně, ale hned úvodní díl mě zklamal. Měla jsem s tím stejný problém jako s Asylum, příliš přeplácané - místo toho, aby se tvůrci zaměřili na hotel a na jeho "hrůzy" tak do toho zbytečně cpali upíry a kdoví co všechno. Myslím, že tam nebylo třeba dávat tolik "nechutností", ale zase na jejich poměry to bylo celkem v normě. Lady Gaga tomu navíc dodala šmrnc a naprosto perfektně se tam hodila. Co se mi ale vyloženě nelíbilo bylo, jak se snažili dokázat, že celý seriál je místo antalogie jeden naprosto promyšlený příběh. Snažili se to propojit za každou cenu, i když to nedávalo smysl. Přišlo mi zvláštní, že když se tam objevila Sarah Paulson jako postava, kterou hrála v první řadě, nikdo se nepodivil, že vypadá jako Sally. A to s Queenie si mohli totálně odpustit. 2* ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série byla opravdu drsná. Už jen první díl ukázal, co nás bude čekat. Spousta sexu, násilí a různých zvráceností. Přesně to se mi dost líbilo. Téma hotelu nabízí tolik možností, že se zde tvůrci opravdu vyřádili. Téma napovídá, že se tu nepotkáme s uzavřeným kruhem postav. Jenže chvílemi už jich tam bylo opravdu dost. I tak jsem si našla několik nejoblíbenějších. Evan Peters s jeho skvělým přízvukem, Liz Taylor, jejíž herce nehorázně obdivuju a ze všech sérií, kde hrál, zde zazářil nejvíc. A nakonec nesmíme zapomenout na Lady Gaga. Zezačátku jsem celkem měla dost obavy, co předvede. Ale páni! Ta ženská to tak neuvěřitelně okořenila, že to není možný! Role komplikované psycho hraběnky jí naprosto sedla a jsem ráda, že tam byla. Dokonce mi ani, jako jiným, nechyběla Jessica Lange. Vážně, ani jednou jsem po ní za všechny díly nevzdychla. Tolik propletených osudů, tolik příběhů.. Například linka s Johnem Lowem se mi dost líbila. Jeho herec byl skvělý. Vlastně taková spousta herců byla ohromná! Opravdu byla radost se na tuto sérii dívat a je to jedna z těch nejlepších. Byla bych jí dala pět hvězd, ale bohužel mi hrozně zklamal poslední díl. Úplně poslední scénu zcela nechápu, jedno z tajemství co mi zajímalo nejvíc (mučící příšerka) se vůbec nevyřešilo. Co naplat. Odkazy a propojení s předešlými sériemi udělalo radost nejednomu fanouškovi. ()

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hotel byla vůbec první série AHS, na kterou jsem se začala dívat hlavně kvůli Lady Gaga. Po tom co jsem shlédla ostatní série, tak chápu rozčílení fanoušků, kvůli obsazení Lady Gaga do Hotelu místo Jessicy. Hrála to fakt dobře, ale Jessica Lange a AHS prostě patří k sobě.Musím říct, že nevím, co jsem čekala, ale první díl mě naprosto šokoval, což myslím, že byl účel, a byla jsem zvědavá co bude v dalších dílech. Samotnému AHS musím nechat zpomalené retrospektivní vyprávění postaví, které vysvětluje jejich podstatu z minulosti až do současnosti. To se mi moc líbí. Ale je tady na můj vkus až moc dějových linek, což působí chaoticky, a kdybych měla na konci každého dílu shrnout, o čem byl, tak bych to ani pořádně nevěděla. Někdy naopak je tu jedna dějová linka moc dlouho, což mi přijde nudné a moc zpomaluje děj. Samotnou poutavost příběhu zvyšuje to, že skončí v nejlepším a my pak musíme týden čekat abychom věděli, co bude dál... ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • Devátá epizoda "She wants revenge" má stejný název jako kapela She want revenge, kterou v seriálu několikrát uslyšíme. (LilyDeLarge)
  • Herečka Sarah Paulson si v piatej sérii strihla dvojrolu – médium Billie Dean Howard a narkomanku Sally. Ako Billie Dean sa dokonca objavila už v troch epizódach prvej série. (BlackTom)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama