Reklama

Reklama

Dej si pozor!

  • Austrálie Better Watch Out (více)
Trailer

Sedmnáctiletá Ashley právě dorazila do domu Lernerových, kde má za úkol hlídat dvanáctiletého Lukea. Jen co Lukeovi rodiče odjedou, Luke si pustí hororový film a pokouší se Ashley omámit prášky nasypanými do pití. Ashley na to ale rychle přijde a další Lukeovy milostné návrhy odmítne. Brzy do domu dorazí i Lukeův kamarád Garrett. Ashley je přesvědčena, že se Garrettovým příchodem vysvětlí i podivné zvuky zvenčí domu, jenže zvuky se ozývají i z patra. V patře Ashley najde rozbité okno a na cihle, kterou bylo rozbité, nápis vyhrožující lidem v domě smrtí. Garrett zpanikaří a snaží se z domu utéct, před domem ho však kdosi zastřelí. Šokovaná Ashley s Lukem utečou do patra domu, kde se skryjí ve skříni. Neznámý násilník v masce prohledává s puškou dům. Jenže Ashley si všimne, že se maska nápadně podobá jedné z masek, které měl Luke ve svém pokoji. Ashley pochopí, že vše byla hra, kterou si s ní Luke a Garrett hrají. Luke se přizná, že chtěl Ashley vystrašit a jako zachránce ji pak svést. Ashley se rozčílí, vyběhne na Garretta a oběma klukům pořádně vynadá s tím, že to bude mít vážné následky. Jenže Luke Ashley napadne a shodí ji ze schodů. Ashley omdlí a když se probudí, je přivázaná k židli a ústa má přelepená páskou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Spoilery. Každej druhej v komentáři píše, ať si o filmu vůbec nic nezjišťujete a ani se nedíváte na trailery...no klidně se na to nedívejte vůbec. Čekal jsem něco úplně jiného a po zásadním zvratu to šlo celý do hajzlu. Těšil jsem se na krvavou vybíjenou nějaké bandy gaunerů, to vyšinuté děcko bylo vyloženě k smíchu. Atmosféra neexistuje, psychologie postav je směšná a vůbec se prostě ten film nedá brát jakkoliv vážně. Mohl to být krvavý Sám doma a místo toho je to nudnější Dobrý synek, ale režisér se evidentně tak jak tak inspiroval filmy Maculaye Culkina. Dvě * dám jedině za schopný finální twist, který je bohužel stejně jako fajn scéna s plechovkou soft eRko mimo detailní záběr, za což by si režisér zasloužil taky plechovkou do xichtu. Nefunguje to jako horor, nefunguje to jako thriller a už vůbec to nefunguje jako komedie. Někdy odvážný zvrat filmu pomůže, tady to je úplně naopak, protože to děcko v hlavní roli je neskutečně trapné. Mě by se líbil koncept Sám doma s krvavou akcí a když už by režisér toužil po zvratu, mohli v tom mít prsty rodiče, kteří se chtěli zbavit svého šáhlého syna. Asi by tu měl film míň procent, ale bavil by mě víc. Nerad souhlasim s kreténama jako je Psychor a LivingVřed, ale tohle bylo mizerný.30%. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dej si pozor! sa snaží nepriamo vyťažiť úspech hororu The Visit, a to obsadením dvojice Olivia DeJonge a Ed Oxenbould. Začiatok filmu je ladený do niečoho v štýle Oni (2008) či Hush (2016). Následne sa však tieto ambície presmerujú do nevážnej jazdy plnej zvratov. Tých je naozaj veľa, ale našťastie vždy dobre sadnú. Celú dobu som si hovoril, ako toto môže skončiť, ako sa z tohto môžu vyhrabať? Rozuzlenie sa vydarilo, takže túto krvavú a špatne zamaskovanú paródiu na Sám doma môžem v kategórii Nečakaj veľa a dostaneš o trošku viac odporučiť. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Snad jen charizmatičtějšího hlavního hrdinu si to žádalo a měli bychom zde nové Henekeho Funny Games. Tentokrát v dětském stylu. Opravdu velmi pozitivně hodnotím nápad. V momentě kdy se, do té doby, debilní naháněčka v domě proměnila v něco mnohem promakanějšího mi spadl kámen ze srdce. Vskutku originální záležitost pojednávající o zoufalé snaze 13letého psychopata dostat svých 8 centimetrů do těla šťavnaté osmnáctky standardní cestou. Kvůli věku hlavního představitele bohužel bylo už v zárodku snímku jasné, že ptáček zůstane v kleci. Nicméně stále se ve vzduchu vznášela naděje, že by mohlo dojít alespoň na násilí, což také došlo. Atmosféru se tvůrcům podařilo vystavět moc hezky. Nálada a brutalita jednotlivých scén moc hezky kontrastovala s vánoční atmosférou. Doporučuji si tímto snímkem o Vánocích proložit sledování pohádek. Velmi netradiční a přitom velmi zajímavá věc. 4 kousky. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Fajná jednohubka opierajúca sa o skvelý herecký výkon Leviho Millera (Pan) - až som mal podozrenie či toho psychopata s anjelskou tvárou naozaj len hral :) Vyzdvihnúť musím aj hlavnú ženskú hrdinku Oliviu DeJonge. Zvyšok osadenstva bolo už len do počtu. Trocha je naškodu že s gore scénami sa šetrilo, pri Rkovom ratingu by som očakával odvážnejšie scény. Ale na jedno pozretie fajn i keď ten twist bol dosť predvídateľný podľa mňa. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Do Better Watch Out jsem skočila po hlavě, když jsem viděla jeho nadprůměrné hodnocení jako vánočního hororu, který sliboval nečekaný twist. No musím říct, že nápadem, hereckým osazenstvem, výpravou, vizuálem i hudbou se mi ten film trefil do vkusu. I ten nečekaný twist mě zahřál u srdce, ale prvotní nadšení mě nějak během projekce pomalu začínalo přecházet, když jsem si řekla: Nepřehání se to už trošku? Možná mě jen zarážel ten fakt, že dětští herci táhli všechno na sobě a působilo to tím na mě trošku divně. Nicméně nechci nic vyzrazovat. Určitě doporučuju shlédnout v nadcházejícím vánočním období a troufám si řict, že snad nikoho tento film zcela nezklame. Nakonec to sice za mě na ty čtyři není. Náladu na Vánoce mi to ale udělalo. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Vánoční koledy, pavouci a plechovky s barvou odkazují na film Sám doma (1990). (TheSpearCZ)
  • Na začiatku filmu môžeme vidieť Garretta (Ed Oxenbould) hrať populárnu hru vydavateľstva Endnight Games, "The Forest". (drake31)

Reklama

Reklama