Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tully vypraví příběh Marly (Charlize Theron), matky tří dětí, které její bratr (Mark Duplass) pořídí chůvu. Přes počáteční nedůvěru si Marla k pozorné, nepředvídatelné a mladé chůvě Tully (Mackenzie Davis) vytvoří silné pouto. (Bontonfilm)

Videa (8)

Trailer 6

Recenze (107)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy došlo na první Jonahův "záchvat" v autě, jsem začal mít pocit, že jsem si zvolil špatný film a doufal jsem, že Marlo propadne depresi, v níž syna surově zavraždí, případně dupne na plyn a vezme děti na detailní prohlídku mostního pilíře. Postupně mě film stále víc bavil, přestože se v něm prakticky neustále pečovalo o děti, ke kterým jsem nikdy neměl kladný vztah. Snímek nebyl nijak světoborný a hodnotil bych ho maximálně třemi hvězdičkami, ale jednu jsem musel přidat Charlize Theron za její výkon i za přinesenou oběť. Což o to, nabrat ta kila mohla být docela zábava, ale dostávat je dolů... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Tak jednoduché téma a přitom tak hodně zavrhované. Theron za mě naprosto úžasně vysílená, unavená, zpruzená a totálně vyšťavená, kdy už vážně neví co má dělat dříve. Ve chvíli, kdy mi byla odhalena hlavní informace v nemocnici - musela jsem si to stopnout a všechno jsem si promyslela, představila a zapadlo mi to do sebe..wau :) :) Za mě bravo - a víc takových "jednoduchých" věcí ze života :) ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Charlize Theron bol a je jediný dôvod prečo som to doto išiel. Popravde veľa som nečakal a ani som toho veľa nedostal. Charlize odviedla výborný výkon ako vždy, ale celé to nedokáže uniesť, pretože príbeh, ak sa vôbec o nejakom dá hovoriť je dosť nevýrazný. Oceňujem premenu Charlize, pribrala solídne, ale inak nemám čo pochváliť. Trailer ma celkom navnadil, zdalo sa mi to celkom zaujímavé, ale film je pomerne nudný, ničím neprekvapí akoby nevedl o čom chce vlastne rozprávať. 60%. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Jason Reitman natočil dva skvělé filmy: "Prodloužený víkend" a "Juno".. A od té doby se tak nějak plácá ve svých oblíbených vyhrocených melodramatech na téma rodina.. Charlize Theron opět musela pro svou roli potlačit status krásky udělat ze sebe otahanou, zanedbanou a vyčerpanou matku tří dětí, aby dokázala, že zvládá i náročnější role.. Myslím, že to ani nebylo zapotřebí, protože by tuhle roli hravě uhrála i s 50 kg a celý sál by jí to baštil.. "Tully" především ukazuje, kam žena, o kterou nikdo s láskou nepečuje, může klesnout.. A naopak se správným zacházením může jednoduše rozkvést.. Kdyby se Reitman této pointy držel a zbytečně celou záležitost ke konci nepřekombinovával, vyzněl by příběh podstatně lépe.. I když bez toho závěru by tam bylo víc WTF scének, než bych chtěla v mainstream snímku vidět.. Jednohubka, která nestojí za zmínku, i když téma bylo zajímavé.. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Reitman se zamýšlí nad tím jak asi zvládají matky narození 3. dítěte. Charlize Theron předvádí opět svou další dokonalou transformaci a tuhle typickou 35třicítku ji v pohodě uvěříte. Snad poprvé se Reitman snaží šokovat nečekanou pointou. Není důležité ji prokouknout, spíše oceňuji, kterak suverénním stylem dokáží jeho snímky plynout. 60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)
  • V květnu 2017 získala distribuční práva na film společnost Focus Features a stanovila datum uvedení do kin na 20. dubna 2018, avšak v březnu 2018 bylo datum posunuto na 4. května 2018. (griph)
  • Charlize Theron kvôli roli pribrala zhruba 22 kíl. Jej deti si o nej mysleli, že je naozaj tehotná. (Astonko)

Reklama

Reklama